octopus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 http://www.anarchy-online.com/free/ad_campaigns/freecampaign buraya giriosunuz client i indiriosunuz ( 817 mb ), signup yapıosunuz ( ücretsiz ) , sonra 2007 ye kadar bedava Anarchy Online oynuosunuz :P hehe açılmışsa bilmiorum ama ben çok oldum :).[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bunun 2005 e kadar olanı vardı,yakında ölene kadar ao accountu verecekler :)[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab [Bu mesaj Apache tarafından 22 Eylül 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ama bu exp pack olmayandır heralde? bende sl ve nw de var. şimdi bunu kullanarak aktive edemem di mi accountumu? adamlar 4. exp pack'i çıkarmak üzereler doğal ilkini beleşe dağıtmaları.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 diğerinden bir farkı var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bütün expleri 9 $'a satıyolardı en son :P Tabiki bunları alınca aylık ücrete bağlanıyorsun..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Expler o kadar iyi değilmiş canım biz exp olamdan oynayalım bunu. (Kedi ciğer avuntusu :D) Hemen denemek lazım :)[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dartmathuel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Beyler ben de bu oyunun bilgisayar dergisinden çıkma bi cd si var, onu yükleyip patch yapsam olur mu? yoksa illa netten indirmem mi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2005 e kadar dediklerinde oynuyodum valla pacth olayı berbat ben bütün pacth leri bi cd ye yazdım 17 pacth mi ne var girmeden yapılması kesinlikle gereken pacthler var hatta daha fazla 40 50 taneydi sanırım ondan sonra oynuyodum ama bayağı eğlenceli oyun noob island tan nasıl çıkılıcağını bulana kadar canım çıkmıştı :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 patchler 128 k kablo bağlantıyla 1.30 saat kadar sürdü daha çok derinden inceleyemedim oyunu bi göz atıcam :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya ben şey duydum Visual basic ile yapmışlar Anarchy Online'ı[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yani?[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya fitil oldum oyunun patchine yapıyorum hata veriyor tekrar açıyorum bi sonraki patch de hata veriyor yardım edebilecek var mı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sorj anarchy online diyoruz ne visual basici eskinin hitlerinden bu oyun lütfen yaa :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 evet oyuna girebildim 2 saat suren patch ten sonra (bağlantı 1024). Oyun güzel hoş ama ne bileyim anlaşılması zor ilk girecekler icin gidip icc ve jobe diye ayırlan 2 yer var oradan jobe ye girceksiniz sonra rai ku mduur nedir oraya gidion da giderken uzay gemisi parçlanıyor falan tabii ondan sonra makinem göçtü nedendir bilmem.. Güzel hemşirenin cazibesine dayanamadi herhalde :=)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Torrent olmasa indirecektim ama torente uyuzum şu ara. Direct download yoktur hrhalde?[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çok iyi ya beleşe oyun işte ko oynamaktan iyidir(ko oynamadım hiç gerçi)[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: VashTheStampede, 24 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Torrent olmasa indirecektim ama torente uyuzum şu ara. Direct download yoktur hrhalde? var sol altta linkler çeşitli sitelerden.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar