Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Spwnlar diye bir konu daha açmıştım ama orada yardım edenlerin çabası boşa gitti. Yapamadım yada yalnış birsey yaptım. Bana değiştirmek gereken yerleri gösterdiler ama hala öldürünce yok oluyorar... Bakın aşağıdaki scp doğru mu? Nasıl değiştirmem gerek?? [sphereevents.scp var burda, gereksiz /bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 22 Şubat 2003 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Höh! Bu ne script !! Helal olsun gerçekten.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 [events e_undead] bolumunu bosalt. Sadece [events e_undead] kalsin yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Afedersin ama bunu ben yazmadım... sphereevents.scp ın içi bu.. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Baggio pardon.. Bu kadar uzun olcağını tahmin etmiyordum da.. Hemen silip deniyorum gelişmelerden haberdar ederim.. Saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarillion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Merhaba... Ewet oldu saolun.. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar