Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

said:
nileppezdel, 18 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya.
Yakican abi mis gibi, külleri savurucan sonra Izmir'in üstüne[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya.
Yakican abi mis gibi, külleri savurucan sonra Izmir'in üstüne

said:
Alexi_Septimus, 03 Eylül 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
msnyklmtminin izmirlisi :).
[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın çıkıp da Ata bitkisel hayata girmişti ama çıktı hayati tehlikeyi atlattı diye haber yaparlarsa bir daha hiç bir habere inanmaz kimse . Ama dua edelim ki öyle olsun .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

eskisi gidiyor yenisi geliyor[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

said:

biyoloji dersinde gormus olman lazım bunu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Sosyal ağlarda paylaş

annesini ne kadar sevmesemde bir can bu da sonuçta...adamın ölmesine üzüldüm diyemem ağzıyla içseydi...ama annesi....ya ana sonuçta...nasıl Franko döenmindeki ispanyollara üzülüyosam (ki beni alakadar etmez) bu anayada üzüldüm[signature][hline]gelen var gelen uzaktan
men edimeli herkez tuzaktan
aldısan flycam usb300 webcam i
kaybetmemeli driver cd yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
mynet haber'de yazıyor! flaş flaş :P

gerçekten bende şaşkınlığa uğradım. otopsiden sonra belli olacakmış nedeni. yazık acıdığım çocuğa :(
o kadar sene semra hanımı çekti, hayatının baharında öldü :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...