Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öyle diolar.

Ama bir de alkol+hap geyiği dolaşıyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Mesaj tarihi:
Alkol komasından yatmak o kadar kolay değildir karaciğer iflas etmediği sürece . Hap falan içmiştir öyle patlatmıştır ciğerini diye düşünüyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Mubarek günde alkol komasından ölüyor allah affetsin ne diyim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Birazdan show tv'de Pazar keyfinde gösterecekmiş.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 18 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya.
Yakican abi mis gibi, külleri savurucan sonra Izmir'in üstüne[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 18 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya.
Yakican abi mis gibi, külleri savurucan sonra Izmir'in üstüne

said:
Alexi_Septimus, 03 Eylül 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
msnyklmtminin izmirlisi :).
[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Birazcık arkalara baksan var baya kaynak . Evet kesinleşti doktorlar ölüm nedenini araştırıyorlarmış .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
said:
hyde, 18 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
ilginç(para+söhret=ölüm)

doğru tarafı kullanmayı bilmezsen bu ikisini sonucu %90 ölümdür zaten[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
Yarın çıkıp da Ata bitkisel hayata girmişti ama çıktı hayati tehlikeyi atlattı diye haber yaparlarsa bir daha hiç bir habere inanmaz kimse . Ama dua edelim ki öyle olsun .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
said:

eskisi gidiyor yenisi geliyor[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
said:

biyoloji dersinde gormus olman lazım bunu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Mesaj tarihi:
Eheh biri şu arkadaşa horibılların cesetleri nasıl yediğini anlatsın :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
annesini ne kadar sevmesemde bir can bu da sonuçta...adamın ölmesine üzüldüm diyemem ağzıyla içseydi...ama annesi....ya ana sonuçta...nasıl Franko döenmindeki ispanyollara üzülüyosam (ki beni alakadar etmez) bu anayada üzüldüm[signature][hline]gelen var gelen uzaktan
men edimeli herkez tuzaktan
aldısan flycam usb300 webcam i
kaybetmemeli driver cd yi
  • Yeni Oluştur...