Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sdgfsdfg ehueuhe[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alkol komasından ölmüş?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Öyle diolar. Ama bir de alkol+hap geyiği dolaşıyor.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Alkol komasından yatmak o kadar kolay değildir karaciğer iflas etmediği sürece . Hap falan içmiştir öyle patlatmıştır ciğerini diye düşünüyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 alkolden ölemez sadece.yoksa benimde 2-3 kere ölmem lazımdı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mubarek günde alkol komasından ölüyor allah affetsin ne diyim.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nindalf, 18 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Annesi oldurmustur o adami kesin hheeeee çenesiyle[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Birazdan show tv'de Pazar keyfinde gösterecekmiş.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya. Yakican abi mis gibi, külleri savurucan sonra Izmir'in üstüne[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sonra korfez gene les gibi koksun.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Penthesilea, 18 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya. Yakican abi mis gibi, külleri savurucan sonra Izmir'in üstüne said: Alexi_Septimus, 03 Eylül 2005 17:01 tarihinde demiş ki: msnyklmtminin izmirlisi :). [signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya ciddi bi kaynak,bi sonuç varmı? kesinleşti mi?[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 beyin ölümü kesinleşti.. ata beyin..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Allah rahmet eylesin, üzüldüm.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Birazcık arkalara baksan var baya kaynak . Evet kesinleşti doktorlar ölüm nedenini araştırıyorlarmış .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: hyde, 18 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: ilginç(para+söhret=ölüm) doğru tarafı kullanmayı bilmezsen bu ikisini sonucu %90 ölümdür zaten[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yarın çıkıp da Ata bitkisel hayata girmişti ama çıktı hayati tehlikeyi atlattı diye haber yaparlarsa bir daha hiç bir habere inanmaz kimse . Ama dua edelim ki öyle olsun .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 annesine ne kadar uyuz olsam da hiç bir insan evlat acısını hak etmiyor bence.. cok zor olmali[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Annesinin zincirlerini kıramadan öldü..yazık olmuş..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya. eskisi gidiyor yenisi geliyor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Ya Ata'yı geçtim de dünyada bu kadar insan ölüyor. Bu insanlar mezarlıklara nassıl sığıyorlar. Dünyada yer kalmazdı ya. biyoloji dersinde gormus olman lazım bunu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eheh biri şu arkadaşa horibılların cesetleri nasıl yediğini anlatsın :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 annesini ne kadar sevmesemde bir can bu da sonuçta...adamın ölmesine üzüldüm diyemem ağzıyla içseydi...ama annesi....ya ana sonuçta...nasıl Franko döenmindeki ispanyollara üzülüyosam (ki beni alakadar etmez) bu anayada üzüldüm[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 mynet haber'de yazıyor! flaş flaş :P gerçekten bende şaşkınlığa uğradım. otopsiden sonra belli olacakmış nedeni. yazık acıdığım çocuğa :( o kadar sene semra hanımı çekti, hayatının baharında öldü :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 salaklık yapmanın acısyla msj değiştirilmiştir [Bu mesaj amon tarafından 19 Eylül 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar