Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

said:
nileppezdel, 18 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Ata'dan bize ne demeyin ya. İlgilenmiosan konuya neden girdin, neden cevap yazdın?

Bu tarz bir itirazla hep karşılaşıyorum, ilk değilsin. İlgilenmekle ilgisi yok, girdim, okudum sen bunu topluma açık bir alanda dile getiriyorsun. Ben de Ata'nın bizi ilgilendirmemesi gerektiğini fikir olarak belirtiyorum. Forum'un çalışma sistemi budur. Biri bir konu açar, başkaları fikrini söyler, böyle uzar gider. Benim fikrim ise "Ata" denen kişinin bir "Mehmet" veya bir "Süleyman"dan farklı olmaması gerektiğidir. Bu yüzden "Bana ne atadan"... Sen eğer buraya bu başlığı açıyorsan her türlü cevap atılabilir mantıklı olduğu sürece...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

sevenlerine baş sağlığı, kendisine Allah'tan rahmet diliyorum...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternalus, 18 Eylül 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
Bu adama aptal demeyin bence. Hayattayken ben de aptal derdim ama şimdi anlıyorum. Bu adamı 'düzen' öldürdü. Medya yarattı, yaşattı, öldürdü. Hep evde oturan yaşlı teyzeler eğlensin diye.

sonuna kadar +1[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

Duydum çok üzüldüm. Daha 24 yaşındaydı. Allah rahmet eylesin. Ata'nın katili medyadır. İnsanları para kazanmak için sömüren işi bitince de bir paçavra gibi fırlatıp bir kenara atan medya.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...