MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Zaten çok uçtuğunu görünce, sen hiç yorulma direkt yukarı alalım seni demişler belli ki..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tane beşyeteleden bi avuç 20 tane desek iyi para kazanıyomuş bu ata...[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Fistan nerdne biliyon bakim sen fiyatını seni gidi seniii[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben tvde 15 diye duymustum işim olmaz ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bu konu hakkında alkolden oldu dediler ex den olmus adam nasıl oluo ben alamıyorum bide annesi kalkmıs oglumu sehit vberdim dio nasıl iş bu ya bi de utanmadan sehitlere resmen hakaret ederek adamın tabutuna turk bayragı koyuyolar yaa terbiyesizlige bak[signature][hline]...We Be Burnin... [Bu mesaj LucifeL tarafından 20 Eylül 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subs Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ablası gazetecilere onu siz öldürdünüz diodu.asıl anası öldürdü onu bea.bunalıma girdi adam annesi yüzünden sonunda rahmetlik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ayrıca öldüğü gün yanında 1'i gay 3 kişi varmış..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 martin sen bu msj da ciddi misin merak ettim de?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ciddiyim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ohaa ya ata ya bak sinemi goturuo du kızı bide kızlar pesinde kosuyo unlu hesbına adam gaylerle takılıo ohaa bee:D[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 her gün askerlerimiz yada başka insanlar ölüyor.salak yarışmaya katıldığı için ibnelerle ilişkiye girip uyuşturudan ölen adam için show tv 2 gündür 40 dakika program yapıyor.Diğer kanallardada en az 10 dk verildi adamın ölümünü bile itici hale getiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 görmemişin ex i olmuş.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ben adam şişede balık olmuş diyodum ama adam kendini ota toza vermiş. napalım yani? Yiğitçe savaşıp şerefsizin kurşunuyla yıkılan askerimize de ağlasın ya o evdeki teyzeler![signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Adam uyuşturucu & ex & içki ne içtiyse artık ibret olsun.[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Cintonik, 20 Eylül 2005 22:19 tarihinde demiş ki: görmemişin ex i olmuş. [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Semra hanim sehit vermis.dangalak kadin alah belasini versin.sehitler mezarlarinda donuyodur simdi cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 uyuşturucuyla olen nası şehit oluyo aklım orda devlet kotu mal çıkarmısda zehirlenmiş gibi tobe tobe.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sergen + milyon kez Bu kadar geri zekalı bir toplumun içinde yaşamaktan bazen nefret ediyorum.Her gün askerimiz haybeye ölüyor 1 dk süresince " Bir askerimiz oldu başları sağolsun" ardından 40 dk o bunu mikmiş,o buna tecevuz etmiş. Demek ki pezeveng ibnenin teki vatan uğruna canını verenden daha iyi,daha kıymetli.Reklam için "ahh tecavuze uğradım" diyen o Gamze daha önemli çünkü. Bu kadar geri zekalı bir toplum olamaz.Olmamalı arkadaşlar. DP: Yukarıda yazdığım argo kelimeler için özür dilerim ama duygumu ve düşünce mi bu şekilde ifade etmek istedim.Lütfen anlayın çünkü bu herife az bile.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies [Bu mesaj DarKRideR tarafından 20 Eylül 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hürriyette vardi.bide ciddi ciddi hic uzulmedim bu kadar sehit varken benimde bi sehit vermem gerekirdi falan demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: thelegbra, 20 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki: O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN.. insan hayatındanmı bahsediyosun sen ya adamın ne sebeple alkol komasına girdiini bilmeden şehit demesi anasının ayıbı ama şuan evladını kaybetmiş birinin verdii doğal tepkidir tepkinizi adam akıllı gösterinde millet size gülmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: MartinLGore, 20 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: ayrıca öldüğü gün yanında 1'i gay 3 kişi varmış.. Oha Muhahah diyesim geliyo gay dediin cansevermi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ] said: thelegbra, 20 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki: O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN.. 1. Olarak Sen Büyük harfle yazılmıyacağını hepimizden iyi bilmelisin. 2.Bir insan hayatı bu kadar ucuz deil[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tabi türk toplumu icin cok seyler yapti, özellikle evde kalmis türk genclerine acaip yararli oldu. utanmasalar halk kahramani ilan edicekler. serefsizler. türk bayragi yerine , üzerinde show tw yazan bi bayrak koysalarmis daha yerinde olurmus.[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: LucifeL, 20 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: ohaa ya ata ya bak sinemi goturuo du kızı bide kızlar pesinde kosuyo unlu hesbına adam gaylerle takılıo ohaa bee:D adam harbi harbi olmuş la arkasından konuşmayın[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Muppet show a dondu lan şov dunyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar