Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ata ölü bulunmuş

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

bu konu hakkında alkolden oldu dediler ex den olmus adam nasıl oluo ben alamıyorum bide annesi kalkmıs oglumu sehit vberdim dio nasıl iş bu ya bi de utanmadan sehitlere resmen hakaret ederek adamın tabutuna turk bayragı koyuyolar yaa terbiyesizlige bak[signature][hline]...We Be Burnin...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 20 Eylül 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

görmemişin ex i olmuş.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

uyuşturucuyla olen nası şehit oluyo aklım orda devlet kotu mal çıkarmısda zehirlenmiş gibi tobe tobe.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen + milyon kez

Bu kadar geri zekalı bir toplumun içinde yaşamaktan bazen nefret ediyorum.Her gün askerimiz haybeye ölüyor 1 dk süresince " Bir askerimiz oldu başları sağolsun" ardından 40 dk o bunu mikmiş,o buna tecevuz etmiş.

Demek ki pezeveng ibnenin teki vatan uğruna canını verenden daha iyi,daha kıymetli.Reklam için "ahh tecavuze uğradım" diyen o Gamze daha önemli çünkü.

Bu kadar geri zekalı bir toplum olamaz.Olmamalı arkadaşlar.

DP: Yukarıda yazdığım argo kelimeler için özür dilerim ama duygumu ve düşünce mi bu şekilde ifade etmek istedim.Lütfen anlayın çünkü bu herife az bile.[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 20 Eylül 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 20 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN..

insan hayatındanmı bahsediyosun sen ya adamın ne sebeple alkol komasına girdiini bilmeden şehit demesi anasının ayıbı ama şuan evladını kaybetmiş birinin verdii doğal tepkidir tepkinizi adam akıllı gösterinde millet size gülmesin
Sosyal ağlarda paylaş

]
said:
thelegbra, 20 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
O ADAM KİM DE TÜRK BAYRAĞINA SARILIYOR YA? ŞEHİT Mİ OLDU? OH İYİ OLDU GEBERSİN, ANASI DA GEBERSİN..

1. Olarak Sen Büyük harfle yazılmıyacağını hepimizden iyi bilmelisin.
2.Bir insan hayatı bu kadar ucuz deil[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 20 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
ohaa ya ata ya bak sinemi goturuo du kızı bide kızlar pesinde kosuyo unlu hesbına adam gaylerle takılıo ohaa bee:D

adam harbi harbi olmuş la arkasından konuşmayın[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...