melun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ürettiğimi duydu mu toprak değerimi sordu mu hırsızlar ilhamım göklere salınmış, azmim onu yerde arar kaşmir tenimde gezinen eldivenler parmak uçları; asıl elleri değmedi hiç hissetmediler. gözümdeki yaşlar akmadan kurudu, usandım yüreğimi kemiren kurtlarla tanıştığımda dahi ağlayamadım sahi neden kimse kimseye mendil uzatmaz ağlamadıkça ikramların nesli mi tükeniyor, merak ettim hiç bilmedim yaratmak zor oldu hep özgür olunca ancak sıkıntılarım beni çiğneyip geçtiğinde bir renktim, kağıttım, yektim yine de armudumu kimseye yedirmedim cebime koydum, sezdirmedim takip etsinler istedim bu adi(l) dünyada, vermeyince almazlarmış meğer göstermeyince görmezlermiş. oysa ben hala salyangoz kabuklarıyla oynayan saf bir çocuk edasıyla açık gözler bakarsa görür sandım sen de bu mektubumu almazsan yine bana yazma, buralardan göçmezsem, beni çıkıp arama adil ol dünya gibi ağzına koymadığımı tatma ve unutma: ben doldum ama taşmadım soldum ama hiç açmadım. kafası toprağa gömülü deven, kuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Güzel olmuş yahu, söyleyecek pek bir söz bulamıyorum. Özgün bir kere yeterince. Bu benim için kafi. Başka yapıtların da varsa paylaşmanı isterim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 "kaşmir tenimde gezinen eldivenler " aman allah. bayadır yoktun melun , seni tekrar görmek güzel. yukardaki cümle de oldukça başarılı.[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bir insan ki bilsin sembol nedir, gelsin canımı yesin =) Teşekkürler varlığın için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çok hoş, gerçekten ifadelerin orjinalliğiyle öne çıkan bir yazı, daha fazlasını isteriz! :tup:[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 çok değişik ve güzel olmus. İlginç yazmıssın,beğendim...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar