Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir imza kokuyor..[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bu arada ben jadelith,,, şu anda başka arkadaşın acc ı ile yazıyorum sadece :-P[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: arcane, 29 May 2003 00:47 tarihinde demiş ki: beceremiosan koyma binlerce npc uo da da var binlerce npc çok saçma neyi savunuyorsun ki bu kadar iddialı bi şekilde rpg yaptık dersen ve beceremediysen elbet patlatırlar.. istediğin kadar savun istediğin kadar ağla bu gerçeği değiştirmez[hline]Sam, 28 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: sailor mercury / ami, neredeyse benim kıza dönüşmüş halim gibi, çok benziyoruz. hani bir geyik vardır "kendimden bişiler buldum diye" hah işte tam onu diyebileceğim bi karakter.. [/b] Hiçbir cevabı okumadım sadece bu gözüme çarptı, ondan direk buna cevap vereceğim ben. Bethesda her ne kadar çakılmalarıyla ve buglarıyla ünlü bir firma olsa da, her ne kadar Morrowind de bunları bize tekrar tekrar yaşatsa da, Morrowind dünya üzerindeki en iyi RPGlerden biridir. Çıkmış ve çıkacak olanlar arasında. Baldur's Gate den sonra ilk defa bir oyunu oynadım. 200 saat kalkmadan oturdum ekranın karşısında. BG den sonraki boşluğu doldurdu içimdeki ve bunu her oyun yapamaz. Koskoca bir ada, binlerce NPC. NPC lerin çoğu ırkçılığıyla bilinen dunmer lar, yani dark elfler. Sizin yüzünüze bile bakmayacak insanlarla dallı budaklı konuşmak da ayrı bir konu.[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 morrowinde dünyanın en iyi rpglerinden biri demek fallout 1&2, bg 1&2, planescape vs gibi oyunlara biraz küfür etmek olur. nedenlerini de açıkladım zaten.[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 planescape ve fallout eywallah. ama bence morrowind baldur's gate den çok daha başarılı bi oyun...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Ahmuriel, 20 July 2003 12:59 tarihinde demiş ki: morrowinde dünyanın en iyi rpglerinden biri demek fallout 1&2, bg 1&2, planescape vs gibi oyunlara biraz küfür etmek olur. nedenlerini de açıkladım zaten.[hline]I take the path less traveled. hepsini oynadım. En son Baldur's Gate Throne of Bhaal ı da bitirdim. Ve en iyilerden biri diyorum o üçünü içine katarak farkındaysan[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Grudge, 20 July 2003 13:44 tarihinde demiş ki: planescape ve fallout eywallah. ama bence morrowind baldur's gate den çok daha başarılı bi oyun...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? tam tersine, BG den alçak ama o ikisinden yüksekte bir oyun.[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 dur kavga edelim o zaman..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Tamam, hadi.[hline]Penthesilea, Elan Realms. www.elanrealms.com my heart's a tart your body's rent my body's broken yours is spent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 oha,fallout1-2,bg serisi,bu oyunla pc rpglerinin altın klasikleridir,şu ana kadar fo'dan daha ii yada fo kadar zevkli oyun oynamadım,görmedim,morrovind eksiklikleri olsada ii bir oyun,oynanmayı,arşive katılmayı hakeden bi oyun ama fo'nun yerini ASLA ALAMAZ!!!!![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bence de alamaz ama eşi benzeri yok. onu da kabul etmek lazım.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 git allaşkına. BG 1 in başında monklar şuna tıkla buna bas gibi saçmalıyolardı. ayrıca dialoglar olmadan da bitirebiliyosunuz oyunu. sadece herkesi kesmek suretiyle... iyi biliyorum çünkü BG exp. oynarken bi bug vardı, npclerin çoğu ile dialoga giremiyoduk. patchle falan düzeltiliyomuş ama ben onun bug olduğunu algılayamadım başta ve hiçbişi farketmeden bitirdim oyunu...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ben fallouttan bahsediyorum. Yemişim baldurs gate'i. Hey gidi eye of the beholder, heeeey gidi champions of krynn heeeyyyy gidi heyyy gidi gidi pool of radiance diyorum hatta bana daha bi saygı gösterin "vay adam işi biliyomuş abi" filan diyin diye.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 herhangi bir hikaye gösterin oyunda ok diyeyim morrowind d2 gibi karakter geliştirme oyunu. bu kadar. (ben jadelith)[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 dogru denmi$ planetspace hedesini oynamadim fakat fallout un gelmi$ gecmi$ en iyi rpg oldugunu iddia edebilirim[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 keşke planescape oynamadan böyle bişi iddia etmeseydin...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 20 July 2003 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 cok gec kaldin grudge :)[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Ahmuriel, 20 July 2003 20:38 tarihinde demiş ki: herhangi bir hikaye gösterin oyunda ok diyeyim morrowind d2 gibi karakter geliştirme oyunu. bu kadar. (ben jadelith)[hline]I take the path less traveled. Herhangi bi hikaye mi?... Oyunu oynadın mı?[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 oynadım baya oynadım hatta bissürü guilde girdim bütün dünyayı dolaştım boş boş. skilleri yükselttim. sonra oyundan bayınca oyunda amacım ne diye baktım meğersem ana bir quest varmış! anaaa!! acaba niye görmedim? belki konuşmaların sadece konulara tıklama olduğundan dolayı olmuş olabilir?!? gittim o ilk şehirdeki adama naber koçum dedim. pardon, diyemedim konuya tıkladım sadece. adam imperial mimperial bişiler saydırdı. sonra bir uyandım ki uyuya kalmışım. neyse uninstall ettim bölece bir oyun daha yarıda bırakılarak çöpe gitti. benim morrowind hikayem böle :-p[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 walla söylicek söz bulamıyorum. geri kalan yaşamında başarılar...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 lol naptın lan adam geri kalan yaşamında başarılar dedi :-p ne alaka dediğin şey :-p küstünmü eeheaaehea[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 adam imperial mimperial bişiler saydırdı demek.. ve yapabiliceen tek şey de konulara tıklamaktı... hmmm... falloutta da yazarak oynuyodun sen galiba? Onda da mutant fev mev bişiler geveliyo millet aazlarında o zaman. Ne istiyosun sen anlamadım ki... HAYYRET BİŞİİ![hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yok küsmem de bu konuda başka bişi söyliyemicem artık sana onu anlatmaya çalışıyorum :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ehm acayip ismi olan arkadaşım. sinirlenmeyelim caps lock kullanmayalım lütfen. sen şimdi bana falloutun diyalog sistemi ile morrowind in diyalog sistemini karşılaştırdığını mı söylüyorsun? hm. grudge'a katılıyorum. söyleyecek birşeyim kalmadı :-P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar