Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yanlızlığın tam ortasındayım Sesim seslerin arasında kayboluyor Haykırıyorum son nefesimi verircesine Ama kendimi duyuramıyorum En sonunda bir bankın ustunde buluyorum kendimi Parasız mutsuz evden çok uzaklarda Bir o kadar yanlız Sadece acı ve keder içindeyim Ağlamak istiyorum çığlık çığlığa Her şeye karşı isyan edercesine Ama onu dahi beceremiyorum Bir boşluğun içinde yavaş yavaş ışığın sönüşünü izliyorum O keskin soğuğun dört bir yanımı sardığını hissediyorum Doğduğum günü düşlüyorum Ailemi ve geride kalan insan gürühu aklıma geliyor son kez Vücudum uyuşarak benliğimden uzaklaşıyor Ruhum sonunda özgürlüğü buluyor Meleklerinde benle ağladığını hissediyorum Ruhum karanlığa doğru ilerliyor Yok oluyorum Diğer herşey gibi....[signature][hline][i]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bazen yalnızlığın da kıymetını bılmek gerekır dğerlerının yanında yalnızlık cok sade gorunse de o sadelğe de ihtıyac wardır bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya harıka bı şiir olmus bu arada mukemmel elıne sağlık bızlerle paylastığın için de ayrıca saol!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Eywallahta yanlızlık ölüme kadar götürecek kadar düşündürüyosa iyi değil.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 haklı olabılırsın de cıdden bazen ölume goturse de bunalıp herkesten yalnız kalmak isteyebılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Şiir hiç fena olmamış, konu bütünlüğü var; biraz daha vurucu kelimelerle bezenebilir. Bu arada "yanlız" değil, "yalnız".[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 25 Eylül 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Çok güzel olmus ama bişeyi unutmussun... Yalnızlık güzeldir.Birgün tüm tanıdıkların,herkez seni bırakır gider ama yalnızlığın hep yanındadır.İnsan mutlu olmalı yanlızlığı istediği zmn yanında olabiliyorsa ve ihanet edip onu yalnız bırakmamalı....[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar