Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saat önce eve hırsız girdi...

amon

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun...

espri olsun;
"hırsız STARCOM 1GB MP3 / MP4 PLAYER / SES KAYIT cihazımı çalmış!!!! ulan ben napiim bu hırsızıı..
[li]MPV video desteği[/li]
[li]MP3 çalma ve WMA çalma destekleri[/li]
[li]USB Flash Bellek olarak kullanma imkanı[/li]
[li]6 Mod Ekolayzer[/li]
[li]Resim Görüntüleme/Dosyalama İmkanı[/li]
said:
Text Görüntüleme/Dosyalama İmkanı

gibi özellikleri vardı!! üstelik hediyeydiiiiiii[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar paranın çantada ne işi var? bu konularda dikkatli olun.. CANa da bişi gelmemiş.. geçmiş olsun[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Christoph_Vassel, 21 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
elin psikopatı çıkıp hepinizide öldürebilirdi..parayı boşverin..

+99 (bkz: Cana Değil Mala Gelsin)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 21 Eylül 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
o kadar paranın çantada ne işi var? bu konularda dikkatli olun.. CANa da bişi gelmemiş.. geçmiş olsun
ya halamdan zamanın birinde borç almıştık baabamlar inşaat yapıp satıyolar....şimdi halamm araba almaya karar verince parayı geri verelim dedik...bankadan annemle çekmiştik hatta daha dün yani direk vercektik...[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında aklıma o anada krıstal küllük gelmişti aama seninki de ii fikir...yada samuray kılıcı satılıo silahçılaarda onlaardan bi tane...yadaa 3 ü birden
şıdıbzıjjj....(hırssızaa çerkezce(abzeeh lisanında) küfür)
eziye denim ezbirim devide(buda kürtçe küfürr)[signature][hline]mazeretim vaaaaar...

[Bu mesaj amon tarafından 21 Eylül 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çantada 7 mılyar oldugunu nasıl anlamış alla alla, bu arada babaannemlerede hırsız gırmıştı onların balkonunun karşısında çatı var yaklaşık 3 metre ilerisinde falan. adama koşup ordan atlamış o çatıdan başka çatılara falan kaybolmuş gözden.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

işte çaantada para olduğunu bilmediğinden zateen aşaağıdaki arkadaşına attı...o da bi dduvara yaasladı sonra alırız birikttirelim die...biz uyanınca almadan kaçtılar tabii....ama çantayı açsa içerde ddirek gözüküo para...açmaddı yada açsada çok deşmedi çantayı[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

annemin bir arkadaşına (evli bir kadın bu) hırsız tecavüze yeltenio ...kadında o can havliyle demir bi aksan buluyo evde ve adamın boynuna vuruyo....adam son nefesiyle 2 adım atıyo...ve yatak odasının dışında öldüğü için bayan 4 sene hapis yatıyo...isim isteyenler yarına kadar bekleyecek...sorcam bi anneme[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 21 Eylül 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
orrrrrrrropsu hırssız ipnetorru çaala çala teyzemin hediye ettiği 190 ytl değerindeki mp3 olarakta kullanılabilen 216 mb lik ama ek hafuza kartıyla 512 lik olabilen veri depolama şeysini çaalmış...nıııığağğğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zıçım senin ağzına...oporsuuuu.....
yaaa ben onu ne zorluklarla sectim .off ya..slak heriff.o aletin manevi degeri vardı böa.daha taksidi bitmedi..pislik yaratıkk!![signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...