Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saat önce eve hırsız girdi...

amon

Öne çıkan mesajlar

hatta polisler şimdi evde..ama ben size sıcak sıcak yetiştireyim...annem baarıyo hatta şimdi....polisler var diye..
neyse gece annem yatak odasında hırsızı görmüş hayal meyal "mehmet hırsız" demiş....ve babam fırlamış adaamın arkasındaan genç bi çocukmuş....sonra mutfağa koşmuş ardından...adamda ilginç bi şekilde 3. kattan 1. kattaki apartman kapısısın gölgeliğe zıplaamış...süper bi atletiklikle....işte sonra ben babamın "itoğluit" demesine kalktım...evde hırsız aradık dolaplarda falaan...bi baktık annemin çantası yoookkkk....ve içinde de 7 milyar vardı....süper....sonra polisi ve bankayı aradık...babam aşağıya indi ve çantayı elleenmemiş şekilde orda buldu....[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 21 Eylül 2005 06:51 tarihinde demiş ki:
ve içinde de 7 milyar vardı....süper....sonra polisi ve bankayı aradık...babam aşağıya indi ve çantayı elleenmemiş şekilde orda buldu....

şanslıymışsınız yine, geçmiş olsun.
hırsız nerden girmiş?[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

iki ihtimal var...çatıdan aşağıya iplee yada merdiven dayaayıp yada çengel atarak...(3 oldu)....anneemin çaantasını almış annem kıpıdanınca koşmuş mutfağa...annemin babamı uyandırması üzerine babamda arkasından fırlamış....adam aşağı kata oradanda apartman girişi gölgeliğine zıplamış...evide hırsız araadık 2 dakka...sonraa babaam çatıya çıktı ve o sırada apartmanın alt kaapısı kaapandı...yani gruptular herade...babam aşa indi elinde bıçakla faalan...eve giren hırsız annemin çantasını alıp balkondan atmış aşağıdaki arkadaşı da onu duvarın dibine koymuş dğzgünce...ama içine açıp baakmayınca önemsemedi heraaalde...babamın evde hırssızın aarkasından koşma nedeni baalkondan itmek içinmiş...ööle yani...aamaa elimizde bıçak havan kolu gibi bilimum şeyleerle dolapları aramamız ürkünç tü...[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

orrrrrrrropsu hırssız ipnetorru çaala çala teyzemin hediye ettiği 190 ytl değerindeki mp3 olarakta kullanılabilen 216 mb lik ama ek hafuza kartıyla 512 lik olabilen veri depolama şeysini çaalmış...nıııığağğğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zıçım senin ağzına...oporsuuuu.....[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...