BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Pof Ya Takıldım Chapter 7 yi geçemiyorum yardım Lütfen Ne zormuş ya Chapter 7 :) yardımlarınıza muhtacım HELP[hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 eeeh?nerde kaldıını söölesen daha ii yardım edebiliriz[hline]less talk,more glock!
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya soyleyimde swords of forgetten ın chapter 7 nin basında takıldım yanlış olmasın sonra daha demin arkadaşla o kadar tartıştık orda o var yok diye :) başında takıldım[hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 "neresinde" takildin[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 nese çözdüm sorunu çok saolun yardımlarınız için nerede takıldığımı bir söyliyemedim ama merak edin neyse :)[hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Öne çıkan mesajlar