Brad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya ben hazırlık snavını gectim ama hazırlık okumak istiorum ve bursluyum gidip adamlara desem ki ya ben gectim hazırlıı ama yetersiz goruorum kendimi hazırlık okuyabilir miyim kabul ederler mi..? okul yeditepe bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ya gectıysen zaten yeterlısındır ndn dert ettın bukadar bı dene boleee olmazsa dısardan destek alırsın hangı bolum buarada???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 uluslararası lojistik..bi de ogrenci işleriyle konusacam de mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 EET YA ogrencı işlerı daha ıı yardımcı olur we yonlendırır destek almak istedğnı solersen!!!!! bide ozel okul olunca tum imkanlarını kullanmalısın bence tabı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 git bir öğrenci işleri ile görüş sen ama tam da bilemiyorum özel okullarda böle işler nasıl işliyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 o sınavı gectigine gore ing yeterlidir zaten bosuna vakit kaybetme bence..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 tavsiye etmiorum hazırlık okumanı be.. onu okursun bi yerlerden çıkar fırsatın geçiosan hazırlığını çok bi şey katmıdour okulun hazırlığı sana.. devam et derim[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar