ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sadece coupling alsam bana yeter sanırım yıllar boyunca scrubs, simpsons, seinfeld, king of queens (biraz) şu anda ilk aklıma gelenler değişmem ama couplingi hiçbir şeye.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 24 Eylül 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 paso comedymax izleyen biri olaraktan, frasier-friends-E.L.Raymond-Becker(kaldirdilar :() favorilerimdi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 South Park Simpsons Şahan Ha bi de Simpsons la South'un tam saatlerini yazabilirmisiniz?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 en cok şahan we cem yılmaz bıde kardesıme gulerım ben.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eski jeff varken coupling muhteşemdi :) simpsons ve south park da favorilerimdir :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dilbert da baya ince espriler vardı mesela şimdi aklıma geldi: dilbert bir ırk yaratıyor müthiş gelişmiş ve zeki yani dünyanın bütün sorunlarını çözebilecek bir ırk ama çok çirkinler işte dünya çok çirkinler diye bunları dışlıyor işin kısası.dilbert da bunları yarattığı için üzülüyo tabii.bu çirkin yaratıkların adı dupey,dupeyler gidiyo işte kaçıyolar dünyalılardan.sonra dilbert bunları nereye gitti diye merak ederken bir görüntülü mail geliyor işte duper konuşuyor bizi merak etme biz dış görünüşün önemli olmadığı asıl önemli olanın bilgi ve zeka olduğu bir yerdeyiz diyor dupey konuşurken işte ekran yavaş yavaş geri gidiyor ve dupeylerin bulundukları yer apple ana binası :) pek anlatamadım ama izlediğimde yarılmıştım gülmekten[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 South Park Simpsons Dİkkat Şahan .... Scrubs Kemal Sunal Filmleri (bu herkesin sıkkıdır mutlaka ama:) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 başlığı açtığımda bu kadar çok kişinin benimle aynı veya yakın kalitede şeylere güleceğini pek sanmıyordum ama meğersem herkesler Cnbc-e liymiş... işallah böyle güzel şeyleri devam ettirirler[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Türkiye'de CNBC-E den başka kaliteli yayın yapan kanal yok ki (TRT ve NTV Hariç ) .Malum dizi denilince Cnbc-e :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 eheh evet ona tamamen katılıyorum. artık tek izlediğim kanal cnbc-e oldu. akşam 6-7 gibi oturuyorum 10da başayan film de güzelse 12ye kadar cnbce :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 cnbc-e ve digiturk ün max lı kanalları dışında başka birşey izlenmiyo artık.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar