Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Çok neye gülüyorsunuz?

Maxen

Öne çıkan mesajlar

sadece coupling alsam bana yeter sanırım yıllar boyunca

scrubs, simpsons, seinfeld, king of queens (biraz) şu anda ilk aklıma gelenler

değişmem ama couplingi hiçbir şeye.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 24 Eylül 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dilbert da baya ince espriler vardı mesela şimdi aklıma geldi: dilbert bir ırk yaratıyor müthiş gelişmiş ve zeki yani dünyanın bütün sorunlarını çözebilecek bir ırk ama çok çirkinler işte dünya çok çirkinler diye bunları dışlıyor işin kısası.dilbert da bunları yarattığı için üzülüyo tabii.bu çirkin yaratıkların adı dupey,dupeyler gidiyo işte kaçıyolar dünyalılardan.sonra dilbert bunları nereye gitti diye merak ederken bir görüntülü mail geliyor işte duper konuşuyor bizi merak etme biz dış görünüşün önemli olmadığı asıl önemli olanın bilgi ve zeka olduğu bir yerdeyiz diyor dupey konuşurken işte ekran yavaş yavaş geri gidiyor ve dupeylerin bulundukları yer apple ana binası :) pek anlatamadım ama izlediğimde yarılmıştım gülmekten[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı açtığımda bu kadar çok kişinin benimle aynı veya yakın kalitede şeylere güleceğini pek sanmıyordum ama meğersem herkesler Cnbc-e liymiş... işallah böyle güzel şeyleri devam ettirirler[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...