Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GEVENDE

irin

Öne çıkan mesajlar

barısarockta bi grup arkadasın ( ben cadırda uyurkene) ''gel bak bunları dinlemelisin'' violacıları (ki hatta kemen demişlerdi) cok yakısıklı demeleriyle zorla sahne onune gitmiştim..

pöff bu nee ya modundayken adamlar cıktı..violacı yakısıklı deildi bence ;ama grup cok iyiydi.sarkılar cok farklı ve guzeldi..haliyle tavsiye etme gereği duyuyorum..grup ayrıca 10. roxynin birincisi.. gevende den grubun 3 sarkısının mp3 une ulasabilirsiniz...e bi bakın bakalım...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

sarkılar genelde ensturmantell,,vokalin oldugu sarkılarda gevende dilinde yazılmıs...ayrıca yaylı hakim bir soundları var hafif de etnik..ee ne simdi bunları tarzı?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

80 ler ve rock'n roll coverları yaparlar ve eskişehirde baya bi sahne almışlıkları vardır... Back to the future da sahneye çıkan M.J.Fox un çaldığı şarkılar tadında şeyler çalarlar.. baya da eğlendirirler tavsiye ederim[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Grup eskişehirli. Kendi besteleri enstrumantal biraz blues alternativ gibi değişik bişey.
hepsi benim yakın arkadaşım.
roxy müzik ödüllerinde 1. oldular ve tuborg özel ödülünüde aldılar.
ha unuttum bestelerinde vokal doğaçlama söylüyor söz yok sallamasyon söz var.
hatta dur bende resmi var violacısının. yakışıklımı değilmi siz karar verin artık euhe.bence değil.ama iyi cocuktur. ismi Ömer. trompetçisinin ismide ömer.baterist gökçe.vokal ahmet..
resimdeki violacı ömer.:P yer bizim cafe varuna gezgin eskişehir.
[signature][hline]FİLTHY PLAY!

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...