irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 barısarockta bi grup arkadasın ( ben cadırda uyurkene) ''gel bak bunları dinlemelisin'' violacıları (ki hatta kemen demişlerdi) cok yakısıklı demeleriyle zorla sahne onune gitmiştim.. pöff bu nee ya modundayken adamlar cıktı..violacı yakısıklı deildi bence ;ama grup cok iyiydi.sarkılar cok farklı ve guzeldi..haliyle tavsiye etme gereği duyuyorum..grup ayrıca 10. roxynin birincisi.. gevende den grubun 3 sarkısının mp3 une ulasabilirsiniz...e bi bakın bakalım...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tarz?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sarkılar genelde ensturmantell,,vokalin oldugu sarkılarda gevende dilinde yazılmıs...ayrıca yaylı hakim bir soundları var hafif de etnik..ee ne simdi bunları tarzı?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla irinim viyolaa duyaarsam depresyona girerim...ayrıce ne kaba saba bi alet o? amaa aağlaatıyo...ühüüü...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 tmm amoncum sen dinleme.. ama violaya da laf etme...senfoninin viola flut konserinden sonra saygım arttı...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 80 ler ve rock'n roll coverları yaparlar ve eskişehirde baya bi sahne almışlıkları vardır... Back to the future da sahneye çıkan M.J.Fox un çaldığı şarkılar tadında şeyler çalarlar.. baya da eğlendirirler tavsiye ederim[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Grup eskişehirli. Kendi besteleri enstrumantal biraz blues alternativ gibi değişik bişey. hepsi benim yakın arkadaşım. roxy müzik ödüllerinde 1. oldular ve tuborg özel ödülünüde aldılar. ha unuttum bestelerinde vokal doğaçlama söylüyor söz yok sallamasyon söz var. hatta dur bende resmi var violacısının. yakışıklımı değilmi siz karar verin artık euhe.bence değil.ama iyi cocuktur. ismi Ömer. trompetçisinin ismide ömer.baterist gökçe.vokal ahmet.. resimdeki violacı ömer.:P yer bizim cafe varuna gezgin eskişehir.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 peyote performansi http://www.youtube.com/watch?v=kbe1_g1CGeA nem isimli sarkilarinin klibi http://www.youtube.com/watch?v=quZwwts2lcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 sallamasyon söz olayi bana sigur rosun hoplandishini hatirlatti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 severek dinlediğim süper bir grup.şeker sarkısında konuşan çoçuğa hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 nayu, baya iyi bi şarkı, mtvde vs. klibi yayınlanıyo, çok başarılı, klip de şarkı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yeni keşfettim. Çok iyiymiş. Eski kız arkadaşım bi parçasının linkini yolladı. Böyle keşfetmeyi istemezdim ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Fistan said: Grup eskişehirli. Kendi besteleri enstrumantal biraz blues alternativ gibi değişik bişey. hepsi benim yakın arkadaşım. hajım hastasıyım hastanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 o gruptan birini tanıyorum ben.. gökçe varya onu.. kendisi sağlam ritimcidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 gökçe'yi sen nerden tanıyosun? çok merak ettim ve Gevendenin böle seveni olması beni çok sevindirdi harbi. Bu arada ben Göçke'nin öğrencilerindenim harbbi sıkı ritimcidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 kuzenin ev arkadaşıydı gökçe ve ömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kaborah said: gökçe'yi sen nerden tanıyosun? çok merak ettim ve Gevendenin böle seveni olması beni çok sevindirdi harbi. Bu arada ben Göçke'nin öğrencilerindenim harbbi sıkı ritimcidir. hürriyet treninden tanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 nayu'yu şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 adamlar ne albüm yapmış yaa bi kaç ay önce çıkardılar da mütiş mütiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar