KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Kız arkımı iş yerinden almış eve doğru gelirken sokak arasına girdik sokağın basında safak hastanesi var siren baya bir ilerledik siren sesi ambulans geliyor ama aynı zamanda bir müzik GÜLLÜ calıyor Allah Allah dedim döndüm arkama ambulanstan baska hareket eden arac yok siren yaklastıkca müzik seside artıyor dedim düşündüğüm olamaz herhalde ambulans güllü siren o_O yanımdan gecen ambulans a baktığımda hüsrana uğradım bu ses ambulanstan geliyordu mekan cingene mahallesi :D hey Allah daha neler görücez[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ambulans muzikle tedaviye başlamıs OLMM :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Düşünüyorumda bayağı gülerdim sanırım o pozisyonda olsam.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yapiyor terbiyesizler . yillar once babamin kullandigi arabada kaza yaptiriyordu dangalak ambulans soforunun teki . neyse dedik adam hastaneye hasta tasiyor . 2 dk sonra adami yolun kenarinda bufenin yanina cekmis gorduk . ne ayaksin lan sen sorusuna aldigimiz cevap : "bashekim bilmem ne siparisi verdi acil" . haydaa . babam zaten asabi adam . mecburen dayak yemesine seyirci olmak zorunda kaldim ambulans soforunun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Müzik çalıyor = rezalet Bi de Güllü = rezalet kare[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 e adam hastayı almaya gidiyosa da siren açar , müziği de açar ??[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yuh yani heren yuhhh :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 hehehe niye ya açsın adamı alana kadar nolcak ki[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abi abartma ne dion bi silkin kendine gel bu okula çıplak gitmeye falan benzio :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ehh... garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Bleeding, 15 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: hehehe niye ya açsın adamı alana kadar nolcak ki Yok bu ayıptır.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Evet ya bende orda olsaydım söyle bi kişniyerek gülerdim bune lan gibisinden ...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Daha neler duyucaz ve görücez acaba mu memlekette:)[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sen yeterki duymak görmek iste türk milleti bu :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 İnsanlar cozuttu . Hastanın yanında sigara da içiyorlardır . 3 4 sene sonra mesai dışında sedye üstüne çilingir sofrası da görürüz.[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Kuştepe'de buna benzer görüntüler çok görüyorum.. Hani taksimde geçersin ya diskolardan falan 300-500 müzikleri yükselir.. İşte kuştepede paso şakşuka sesleri yükseliyo..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Eylül 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dogrusunu ogrenin ambulanslarin sadece icinde hasta oldugunda degil her zaman siren acmaya haklari vardir. Ambulans bol bulunan bir nane olmadigindan gorev yerine en cabuk donmesi gerekliligiyle bu hakka sahip[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 müzik ruhun gıdasıdır dicem , olmicak. çünkü hastanın ruhunun gıdaya ihtiyacı yok. çeşitli ilk yardım yöntemlerinin uygulanmasına , ilaçlara , sargı bezlerine ihtiyacı var. bilmem anlatabildim mi ! hıh.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 benimde basıma ambulansla ilgili ilginç bir olay gelmişti.yolda yuruyorum.yanımdan bir ambulans geçti.sirenleri çalışmıyor.neyse.bir kaç saniye sonra birisi beyfendi diye arkamdan seslenıyor.döndüm baktım.ambulans durmuş ön taraftan bir hemşire iniyor.yanıma geldi afedersiniz ateşiniz var mı diye sordu.ben afalladım bu ambulansa bırının ihtiyacı olamaz mı su anda diye geçti aklımdan fakat dumur olduğum için çakmağımı çıkarıp sigarasını yaktım.olayı tam kavrayamadım o anda.şaşkınlık içersinde yakmışım farkında değilim.teşekkür etti ve ön taraf bindi.ve gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: scarab, 16 Eylül 2005 08:24 tarihinde demiş ki: benimde basıma ambulansla ilgili ilginç bir olay gelmişti.yolda yuruyorum.yanımdan bir ambulans geçti.sirenleri çalışmıyor.neyse.bir kaç saniye sonra birisi beyfendi diye arkamdan seslenıyor.döndüm baktım.ambulans durmuş ön taraftan bir hemşire iniyor.yanıma geldi afedersiniz ateşiniz var mı diye sordu.ben afalladım bu ambulansa bırının ihtiyacı olamaz mı su anda diye geçti aklımdan fakat dumur olduğum için çakmağımı çıkarıp sigarasını yaktım.olayı tam kavrayamadım o anda.şaşkınlık içersinde yakmışım farkında değilim.teşekkür etti ve ön taraf bindi.ve gittiler.pek hızlıda değillerdi.aceleleri yok gibiydi.trafikte ki en yavaş araçtı diyebilirim.ve bu olay ankarada dışkapı askeri hastanesinin yakınlarında bir yerde oldu.yani işlek bir yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 al işte!.. ve al işte.. dahada bişey diyemiyorum..al işte... forum kuralları çok sıkı.. al işte!!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Birde söyle bir olay oldu Cafede oturuyorum ana pcde arkla bişi bakıyoruz kapının önüne bir polis aracı cekti iceri geldi polisin teki elinde mac bülteni su siteyi acsana suraya tıkla buraya tıkla neyse mac sonuclarına bakıyor cins bir sekilde konusmalar sırayla macı sayıyor ark ( Cafenin görevlisi ) adam birden ne yatırdı bizi basladı ölü diri küfürler bilmem neler ben aptal aptal bakıyorum sonra bültene isaretledi birseyler ve cıktı sonra devriye atarken gördüm yanındaki arkı bültene bakıyor oda bişiler anlatıyor az ilerde cocuklar apartman girişinde esrar iciyorlar Lanet olsun[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Maxen, 16 Eylül 2005 08:54 tarihinde demiş ki: al işte!.. ve al işte.. dahada bişey diyemiyorum..al işte... forum kuralları çok sıkı.. al işte!!! bunu bana yazdın sanırım.bu gece bi dk uyku gırmedı gozume hala da uyuyacağım yok.mesajı değiştire basacağıma alıntı yaparak cevaplaya basmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Maxen, 16 Eylül 2005 08:54 tarihinde demiş ki: al işte!.. ve al işte.. dahada bişey diyemiyorum..al işte... forum kuralları çok sıkı.. al işte!!! Beğenemedin pek ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sizinle alıp veremediğim yok arkadaşlarım Ambulanslara yazdım onları.. adamlar hayat taşıyacağına onları yapıyorlar... o kadar sinirlendim ki sinirimi bile yöneltemedim.. küfür ederken bi yön belirtebiliyorsun ama forumlarda yasak.. yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar