armra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 layer cake diye bi filmde vardı sanırsam, uyuşturucu kaçakçısı eleman anlatıyordu! bunlar geçiş zamanları, devletler bu işleri düzenlemeden önce biz varız işte. eroin in tek dozda bile bağımlılık oranı çok yüksektir. alkol-sigara hafif kalır yani! zarar konusunda haklısın. az miktarda alkol faydalıdır. sigara kesin zararlı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ee yani tebrikler iyi bir program bulmuşlar, güzel rayting alır herhalde. Töbe yarabbim...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tıbbın geldiği nokta herkezi şaşırtmakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Dela, 23 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki: MILF'im olur musun? bence harika olur hahah süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hadı bee bızde bnn cekmıyo :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yarışmalarla yaşayıp öleceğiz yakın zamanda.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abartmışlar medya dünyası iyice sapıttı, nereden para kazanacaklarını şaşırdı adamlar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Absolut, 23 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Demek bizim medyadan daha salak medyalarda varmış. eh biz zaten disaridan aliyoruz bu fikirleri abso :) bbgden beri oyle devam ediyor yani onlar daha bir angut bizden[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 valla bak, "canlı yayında doğum" ardından "canlı yayında ölüm" filan gelicek. uyuşturucu da öldürmüyor mu zaten. aynı şey. "altın vuruştan nasıl yattara oldu, assonra" diye haberlerde göstericekler filan.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 anlamadığım bişi var düz normal seks e nolmuş onu yaptılarmıydı öncesinden? ayrıca uyuşturucuyu ekrana taşımanın mantığı ne ki? insanlar merakını gidersin diye mi anlamadım ki hiç. niye oturup uyuşturucu alan bi lavuğu izliyim ki :-? said: Dela, 23 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki: MILF'im olur musun? bence harika olur ehuaha süfer koptum :D :D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yuuuuh yani..hadi öbürü de kötü ama uyşturucu berbat bşy ya.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Allah bilir acaba ölüyomuyum diye kendine altın vuruşta yapar bu :D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 işleri güçleri yok nelerle uğraşıyo sapıklar :D yuhhh yawwww avrupa gençliğinin yakında yapacak iş bulamayıp toplu intihar etmesini bekliyorum benden sölemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bir keresinde bir kanalda "Tehlikeli Yerlerde Seks"adlı bir erotik film izlemiştim o aklıma geliverdi birden. Bunu yayına almazlar bence..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: toggie, 23 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Ben de neden eroin, kokain yasakken sigaranın, içkinin yasal oldugunu anlayamıyorum. Çok mu farklı bunlar birbirinden. İkisi de zararlı ikisi de bağımlılık yapar. İkisi de aşırı dozda alındıgında öldürür. Şimdi ben böyle konusuyorum da sanki alkol sevmezmişim gibi anlaşılabilir. Yok öle bişe sünger gibi çekerim. "Legalize it" muhabbetini geçtim ben, vergiler biraz daha makul olsun icki üzerindeki yeter[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tv izlemiyorum! diye cool'luk yapan oldu mu benden önce?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ızlıyecek tv varmı kı hehe:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bi plasma tv getirip kurdularda biz gerimi çevirdik?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Absolut, 23 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Demek bizim medyadan daha salak medyalarda varmış. [signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hadı pamuk eller cepe fistana plazma kampanyası :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Dela'nin dedigi gibi, MILF'im olur musun bekliyorum be nde[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 "benimle evlenirmisin?"'in yerinide "benimle pompalarmısın?" alır ozmn.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hasbinallah basımıza tas yağacak taş[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tası taragı toplayı amsterdama gıtmek lazım aslında.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar