Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı yayında seks ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
layer cake diye bi filmde vardı sanırsam,
uyuşturucu kaçakçısı eleman anlatıyordu!

bunlar geçiş zamanları, devletler bu işleri düzenlemeden önce biz varız işte.

eroin in tek dozda bile bağımlılık oranı çok yüksektir. alkol-sigara hafif kalır yani!
zarar konusunda haklısın. az miktarda alkol faydalıdır. sigara kesin zararlı.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abartmışlar

medya dünyası iyice sapıttı, nereden para kazanacaklarını şaşırdı adamlar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 23 Eylül 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
Demek bizim medyadan daha salak medyalarda varmış.

eh biz zaten disaridan aliyoruz bu fikirleri abso :)
bbgden beri oyle devam ediyor

yani onlar daha bir angut bizden[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Mesaj tarihi:
valla bak, "canlı yayında doğum" ardından "canlı yayında ölüm" filan gelicek. uyuşturucu da öldürmüyor mu zaten. aynı şey. "altın vuruştan nasıl yattara oldu, assonra" diye haberlerde göstericekler filan.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
anlamadığım bişi var düz normal seks e nolmuş onu yaptılarmıydı öncesinden? ayrıca uyuşturucuyu ekrana taşımanın mantığı ne ki? insanlar merakını gidersin diye mi anlamadım ki hiç.

niye oturup uyuşturucu alan bi lavuğu izliyim ki :-?

said:
Dela, 23 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
MILF'im olur musun? bence harika olur
ehuaha süfer koptum :D :D[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Mesaj tarihi:
yuuuuh yani..hadi öbürü de kötü ama uyşturucu berbat bşy ya.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Bir keresinde bir kanalda "Tehlikeli Yerlerde Seks"adlı bir erotik film izlemiştim o aklıma geliverdi birden.

Bunu yayına almazlar bence..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 23 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Ben de neden eroin, kokain yasakken sigaranın, içkinin yasal oldugunu anlayamıyorum. Çok mu farklı bunlar birbirinden. İkisi de zararlı ikisi de bağımlılık yapar. İkisi de aşırı dozda alındıgında öldürür.
Şimdi ben böyle konusuyorum da sanki alkol sevmezmişim gibi anlaşılabilir. Yok öle bişe sünger gibi çekerim.

"Legalize it" muhabbetini geçtim ben, vergiler biraz daha makul olsun icki üzerindeki yeter[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
hasbinallah basımıza tas yağacak taş[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

• Yeni Oluştur...