coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 beyler bn bi arkadastan bu "3nova birden" atanların banlanacagını ogrendim ama bide o "3 nova" olayınıda kaldıracaklarmı?bilen varmı yazsın lutfen.[signature][hline]nick:Ares2000 Clan:Turkmasters server:ares lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Banlanacaklar da o nasıl olacak anlamadım xx tarihinde alınan acc. ları banlarlar allah bilir xD[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 insallah o da kalkar[signature][hline]nick:Ares2000 Clan:Turkmasters server:ares lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 skill bug abuse yapanlar (3 novacılar) yavaş yavaş banlanıyo haberiniz ola.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 en iisi yaa[signature][hline]nick:Ares2000 Clan:Turkmasters server:ares lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 3 nova atanlar yakalanırsa pek iyi olmaz. Kodları isteyen arkadaşlar için yazıyorum. [spo1=tık]Demiycem tabi.[/spo][signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya zaten ben kodları esas charıma girmem banlanır filan kasmısım okadar baska biz ezik char acıp deniyicem[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bo$una kasmayin bırakin char ile uyuna girmeyi ne sen bida ip ile girersin nede sana benzeyen ipler oyuna girebilir. bekleyin 60 lvl olun kullanin gücünüzü gösterin.. sonra way anam die uğra$tırır sizi belki yakalanma riskiniz cok az ama ispiyonlarlar :)[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Aslında bunları kullanmak haksızlık ama bu kadar çok kullanan varken kullanmayanlara yazık :/ Ben hepsini biliyorum ama kullanınca zevk almıyosun :/ Oyunu zevk değilde hırs yapanlar kullanıyo ben hala lvl 42yim elimde üstümde adam gibi bişi yok[signature][hline]Satılık Karakter Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu hileciler saolasın artık zewk alamiyom oyundan biran once banlansın şunlarda kurtulayım şunlardan.harpye giriom butun nooblar siralamaya başliyo butun novaları bide şekil yaptıgın sanıp bnden hem clan istiyo(ozaman clandayıdm artık deelim clanda)sorada oburkilere bak 3 tane nova atiolar dio aq neyse diicem şu;lem hayatı hile olan beyinsiz lauklar adam gibi oyun oynayın !!![signature][hline]Nick:Ares2000 Clan:yok clan Server:ares LvL:6x Nation:İnsan Evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: coyote_e, 23 Eylül 2005 18:50 tarihinde demiş ki: lem hayatı hile olan beyinsiz lauklar adam gibi oyun oynayın !!! +999[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 harbi cok güzel konuştun coyote[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cukur_2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaaa babalar bırakın dalgayı da cidden ama 3 nowa atıo adamlar nasıı oluoo yaa off ben de isterrem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: cukur_2, 23 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki: yaaa babalar bırakın dalgayı da cidden ama 3 nowa atıo adamlar nasıı oluoo yaa off ben de isterrem:D Paticik foruma hoş geldin sende Ares de Karus wariorsun lvl in kaçtı ???[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 3 NOVA nasıl atıldığını biliyorum :d ama kimseye sölemem ben bile kullanmıyorum 1 tane var neyime yetmiyo :D illegal yollardan uzak durun bea boşveeerrr[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Deli olacam yaa 2 nuub mage aposlara toplam 6 nova ks yapıolar offff :([signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu taze bir resim bizim türkler bu işinde cıvkını çıkardılar:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 buna sadece ohaaa diorum başka bişey demiyom[signature][hline]Nick:(sanane??) Clan:Turkmasters Server:ares LvL:6x Nation:İnsan Evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 biri de bugün czde baarıyodu 3 nova şifresi satılır diye[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Ben maradonda buna benzer bişey görmüştüm... "nova kodları 30 m" die hatta ...[signature][hline]Nick : Jr__ Clan : :::Human__Killer::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hileci heriflere savas acalım!!(hileci herifler hileci kalır cok bişey yaptılarını zannederlar ama aslında herseyi daha kotu yaparlar)ps.dupecilerde ole,cebimde 5 coins yok adamlar catır catır dupe ohh ne ala memleket.kim kurtacak su ko yu????[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu oyunu artık kimse kurtaramaz m.k yoluna gitti bile oyun şuna bak deflord+0 100me düşmüş yuh artık adam 15 tane dupelemiş satıyo millette alıyo enayi gibi..lol.zzzzz[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lEmRel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aga lar benım 30 luk bı adam var verınde onu banlatam bare nova atalım cıvcıv de yoq seklımıs olsun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bitane daha cıktı.yaw bab bosver yaw ne gorupte banlatcan onu???alla alla[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdeer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tüm bir hafta boyunca cz de gördüğüm herkes kafama 3 er nova attı tüm priestlar parasit ve malice attı. artık 62 olmadan scream vuran war.lar var. Abartan abarttı zaten bir şey demiyom. Yine adam kesiyom yine ölüyom deişen bir şey yok hayatım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar