coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yaw bn aresteyim ve 3 nova atan kişiler cogalmaya başladı onume gelenler hep 3 tane nova atiyo sıkılmaya başladım bu işten.ke de baymaya başladı artık bunların yuzunden.[signature][hline]nick:Ares2000 Clan:Turkmasters server:ares lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sendemi atmak istiyosun? Atınca mutlu olcan mı? oLacaksan vereyim.Ama sonra gelip nerden bisim char deme![signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ii de adam istiom dememiş ki :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi adamda bana aynı anda hem frost nova hemde süper nova attı :S (cz :P )[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T (Bobert in clan :D ama ipne bi item bile vermedi ofzzz ) Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 abisi yapsın biraz artislik biliyo ya kodları:-)banda artislik yapıyoda...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Abi tek bişiyle sınırlı kalmak istemiyorum vericem hepinize kodları (stealth modunda yasıom :D kaksi falam görmesin)[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ahaha stelt modu buda güzel ..kaksi görmücek sanki:)oda lupin eyes fln atar görürürsajdıusaydah:-)iğrençççespiriydi..[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ne kodu yaws :S[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T (Bobert in clan :D ama ipne bi item bile vermedi ofzzz ) Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bazıları da gelmiş arenaya. bug kullanan. 3 nova atıyo. toplamı benim 1 novam kadar vurmuyo :D asdsfdafs[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Metakuso, 21 Eylül 2005 21:21 tarihinde demiş ki: bazıları da gelmiş arenaya. bug kullanan. 3 nova atıyo. toplamı benim 1 novam kadar vurmuyo :D asdsfdafs ahahah MP ezik olunca öel olur tabiki:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quedragha Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 herkes özelliğini söylemiş bir de ben söyliyim bari 21.Eylül.2005 (ayrıca altını çizerim bööle priest kız deil tuarek) Nick:Fast_killer_TR Server:ares Class:Priest Nation:Karus Level:42 Clan:TEAM_KNİGHT_RİDER_TR[signature][hline]The Venom İs here [Bu mesaj Quedragha tarafından 21 Eylül 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bende de var kodlar :):):):)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sana kim verdi[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 harbiden atıyo adamlar ya nası yapıyolar bunu bilen varmı[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:61 ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 volkan sen 3 nova atmak istiyosan hani bizim marketten cıkınca 100-150 metre ilerde bir fırın varya git oraya bütün ekmekleri ye :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 su kodları acıklayında ögrenelim[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bugün diez1 serverında praetorian clanından bir mage(nicki _LT ile bitiyordu) beni çıldırttı. bu adam türk değil. litvanya yada letonya gibime geldi. yabancı olduğundan kesinlikle eminim çünkü yabancı bir clan üyesi. o clana girmek istemiştim ama türk'üm diye almamışlardı. ilk olarak frost nova ile 5harpy'e başlıyor ardından staticnova atıyor. supernova da atıyor ve harpylerin neredeyse yarı sağlığı gidiyor. ayrıca bu bir paper mage. pot kullanırken de görmedim. sürekli yanındaydım. yani mana bug gibi birşey de var mıdır bu bilginin ardından nasıl gider diye bir sorayım dedim :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eeeeeeeeeeee ben kodları göremedim..varsa gönderecek vefalı bi dost [email protected] beklerim(ban lanma riski göze alınmışıtr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 beramustan item verenin ozeline yollarım kodları isterseniz ama banlanırsanızda karışmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Lock pls[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 arkadaşlar meraktan denedim kodun birini am yazasıya ve uygulayasıya saatler geçiyo ondan dolayı siz bence lvlv kasın bilek gücüyle skilinizi alın..ztn lvl 40ta 3 nova atsanız toplam 1k damge bile vremessiniz aynı şekilde lvl 40 sin spike kullansa çıplak mage 800anca vurur... anlatabildimmi_?gidin lvl kasın uğraşmayın böyle işlerle...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 alın size ben yaptım.gayet zevkli oluyo :) level 16 gidiyorum toplu deathknight kesiyorum :) KOYACAGIM RESIM EDITLENEMISTIR ! PHOTOSHOP DA FALAN BISI YAPILMADI. ORJINAL !! [spo1=yavaş bas :) nova][/spo] dagıtılması mümkün değil.Kimseye söylemem :( yassak bişi , kötü bişi[Bu mesaj Sphere tarafından 22 Eylül 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 +1. (mpsi ezik novacı olmayın. :D daha çok dalga geçerler.) bugün adamın biri frost novayla 89 vurdu asdasfasfdsadsf[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aahahah 1 novayla ztn mana bitiyo:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: maelstrom, 22 Eylül 2005 14:28 tarihinde demiş ki: bugün diez1 serverında praetorian clanından bir mage(nicki _LT ile bitiyordu) beni çıldırttı. bu adam türk değil. litvanya yada letonya gibime geldi. yabancı olduğundan kesinlikle eminim çünkü yabancı bir clan üyesi. o clana girmek istemiştim ama türk'üm diye almamışlardı. ilk olarak frost nova ile 5harpy'e başlıyor ardından staticnova atıyor. supernova da atıyor ve harpylerin neredeyse yarı sağlığı gidiyor. ayrıca bu bir paper mage. pot kullanırken de görmedim. sürekli yanındaydım. yani mana bug gibi birşey de var mıdır bu bilginin ardından nasıl gider diye bir sorayım dedim :) O clanda Türkler de var ama sağlam olman lazım bayaa..[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar