arian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Merhaba; Bir şey sorucaktım Swg'de yakın dövüş için kullanılan skiller ve meslek nedir acaba?(yakın dövüş derken kılıçları demek istedim) Bide acaba comboları kendi mi yaratıyorsun yoksa otomotik mi? Biraz açıklayabilir misiniz acaba? Ve Türklerin çoğunlukta olduğu server neresi?[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Brawler hem unarmed hem kılıç hem sopa vs vs gibi silahları kullanır.Comboları sen yaratamazsın hazırları kullanırsın.Türklerin çoğunlukla olduğu server eclipse.Son olarak brawler açma :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Brawler ve ondan sonra unarmed gitmek istersen Teras Kasi sanatina yönel derim ki bayagi kuvvetli oluyorsun yakin dovuste silahsız olarak.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: codmaster, 19 July 2003 16:18 tarihinde demiş ki: Brawler hem unarmed hem kılıç hem sopa vs vs gibi silahları kullanır.Comboları sen yaratamazsın hazırları kullanırsın.Türklerin çoğunlukla olduğu server eclipse.Son olarak brawler açma :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Neden brawler açmıyım ki?Kötü mü gerçekten bide yanına tabanca kullanma gibi bir yetenek düşünüyordum ve benim tercihim tek ve iki elli silah kullanımı...[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 brawler`in verdigi melee damage herhangi bi silahla kiyasladiginda cok dusuk de ondan olma demislerdir. ben scout+entertainer combosu yaptim mesela, yaninda da cesni olaraktan brawling almistim ama baktim ki yakina gitmek benim icin cok akil kari bisi diil, uzaktan tufenk sallasam, pistol $eetsem daha iyi olcak, vazgectim hemencecik brawlingden. zaten naboo`nun en hizli silah ceken hatunu olmak gibi bi derdim olmadigindan iyidir, halim vakim yerindedir. onun disinda kampimi kuruyorum, dansimi ediyorum, pek cilginim. kendim calip kendim oynasam bi de daha hos olucak, nasipse o da olur =p[hline]Meelou A'Ie - Twi'lek Scout & Entertainer - Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bir de brawlerın playerlarla savaşırken dezavantajı var.Sadece npcler playerlardan daha hızlı koşarlar,ancak playerların koşma hızı aynı düz zeminde.Eğer adam 30m aralık bırakıp koşa koşa ateş ederse hiç birşey yapamazsın pure melee olarak.Ki bunu novice marksmanler bile yapabilir.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Commando ol :) hem brawler alıyorsun hem ağar silahlar :D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 jedi için en iyi ırk hangisi sizce ?[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 abi millet oynuo atheaaaaöeaa :( ya ühühühü benim sınawım war seneye hedem war oynıyamıorum bu kadar yazdık peh... nese.. şansıma küsiyim bari.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 sende en azından umut yok... biz hergün avaturk yarın getirir işalla umuduysa duruyoruz... Boyuna server pingliyorum :P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bende ilk oyuna başladığımda Trandoschan bi Brawler açıp çata çuta dalarım en irisini tanımam diyodum ki madalyonun öbür yüzü çok farklıymış... sildim mecburen Öncelikle Brawler olupta full ranged bi takıma düşmek (ki çok muhtemel bu) tam bi ölüm... :] 5 tane tüfeng li adam yanında yaratığı uzaktan görüyosun başlıyosun sen koşmaya onlarda 60m den ateş etmeye yaratığın yanına vardığında şöyle ufak bi parça health kalmış ahada bunu ben alıcam diye savuruyosun bi yumruk miss arkadakiler boş durmuyo civ civ civ devam yaratık pelt, sana XP yok hehee... Brawler seçiceklerin en azından değişiklik yapılmazda bu şekilde kalırsa maalesef durumu bu :] Ben açtım Human Scout (yan skiller Marksman,Medic,Artisan,Ent. hehe abartım biliyorum ama) herbi haltı yapıyorum ufaktan Scout Bounty Hunter tavsiye ederim ilerde dier skilleri untrain edip BH gitmeyi düşünüyorum bende...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... [Bu mesaj Blackice tarafından 21 July 2003 10:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu arada SWG deki NPC AI si şimdiye kadar gördüklerimin gerçekten en muhteşemi :] Dün akşam human NPC lerden birine daldık inanamadım adam önce yakın mesafedeyken kneel yapıp tüfekle saldırıyodu biraz kaçıp uzaklaşınca prone yaptı daha aimed ateş etmek için bizim brawler yanına girip kılıçla saldırmaya başlıyıncada ayağa kalkıp oda kılıcını çekti lol :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 İyi dedin hoş dedinde biraz fazla abartıyosun Urza :] Yani anlatınıca iyi ve kötü yanlarınıda anlatmak lazım üstelik daha oyunun ilk gününden öyle bi anlatmışsın ki "oyuncular bile muhteşem" filan diye o yüzden dedim... Mesela dün lag den canımız çıkmadı mı? Not: Oyunda "nerdesin?" diye mesay atıp beni mi yokluyosun lol :] Bardayım diyip bekliyorum yarım saat Urza yok piyasada çıkıp hastaneye gidiyorum bi mesaj daha "Nerdesin?" Hastanedeyim şimdide ordada bekle gene bişey yok ehueh[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 jedi olmak icin en uygun irk zabrak ama jedi olma hayalini kurmasan bence iyi olur ortada 1 tane jedi yok.ve sansin varsa falan olabilirsin gibi bi durum yani izlenecek bir yol ve aciklama yok. hele hele ki jedi olursan ve sadece 1 kez dahi olursen normale donup hayatini ole geciriyosun diye bi soylenti varki. kasma kendini rolplaye takil camp kur ava cik rebel imperial savaslarina katyil ole iste. bu arada banthalari avlamanizi oneririm okuz gibi xp point veriyo gerci banthalarda okuz ama ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Blackice, 21 July 2003 11:48 tarihinde demiş ki: İyi dedin hoş dedinde biraz fazla abartıyosun Urza :] Yani anlatınıca iyi ve kötü yanlarınıda anlatmak lazım üstelik daha oyunun ilk gününden öyle bi anlatmışsın ki "oyuncular bile muhteşem" filan diye o yüzden dedim... Mesela dün lag den canımız çıkmadı mı? Not: Oyunda "nerdesin?" diye mesay atıp beni mi yokluyosun lol :] Bardayım diyip bekliyorum yarım saat Urza yok piyasada çıkıp hastaneye gidiyorum bi mesaj daha "Nerdesin?" Hastanedeyim şimdide ordada bekle gene bişey yok ehueh[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Dün? Lag? Valla ben Tusken Fortta kapışıyordum dün hiç lag olmadı.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ewet dün Tatooine Bestine acaip lagliydi bizde Naboo ya kaçtık mecburen... yani bazı şehirlere biraz yüklenme olduğunda kaldırmıyo pek oyun Hatta bazaar term ler bi ara kitlenmişti attack delayim 5-7 saniyelere çıkmıştı o derece bezdik said: sadATS2, 21 July 2003 11:52 tarihinde demiş ki: jedi olmak icin en uygun irk zabrak ama jedi olma hayalini kurmasan bence iyi olur ortada 1 tane jedi yok.ve sansin varsa falan olabilirsin gibi bi durum yani izlenecek bir yol ve aciklama yok. hele hele ki jedi olursan ve sadece 1 kez dahi olursen normale donup hayatini ole geciriyosun diye bi soylenti varki. kasma kendini rolplaye takil camp kur ava cik rebel imperial savaslarina katyil ole iste. bu arada banthalari avlamanizi oneririm okuz gibi xp point veriyo gerci banthalarda okuz ama ahahahahah Jedi olmak için en uygun ırk diye birşey yok... Daha Jedi olabilen bildiğim kadarıyla da yok o yüzden bunlar hep tahmin Nasıl Jedi olunacağıyla ilgili de tam bir bilgi yok ama oyuncunun oyun düzenine göre Jedi slot u açılacağı söyleniyor (oyuncunun oyun düzeni ne o hiçbirşey anlamadım bende :] )[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Hayır o olay şöyle,her oyuncunun gizli kişisel bir questi var o questi bulup tamamlardan FS slot açılır.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu quest ile ilgili bilgi nerde :] bi detaylı okuyalım[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bilgi verilmiyor işte kendin bulacaksın.Zaten herkesin questi farklı[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yok o kadarını anladım zaten :) de sen böyle bi quest olduğunu filan nerden okudun onu soruyorum... Official açıklama şöyle çünkü sadece; "Each player account allows for only one potential Jedi slot and the mysterious method to unlock it won't be the same for every player. "[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 benim bütün hayalim jedi olmak .. sarmaz beni öle diğer ırklar =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ya ben çift vibro ile dalıcam, esas skill o olucak vede yanında hafif bi rifle skill i yapıcam. Bunun için brawler dışında skill yokmu, çift vibro için. Bide genel olarak hangi skillere verim yukarıdaki karakter için sizce ( zebrak - ranger yada human - ranger olucak )[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar