Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bambi fil değilmiydi yaw hani uçuyo fln kanatları var ?[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 çüş[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Fil dediğimiz Jumbo idi.. hatta lakabı da 'uçan fil jumbo' ydu[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Cuce, 21 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Ayı vardı o benı cok ağlatır ciddne cok acıklı bi filmdi üff hatırlayınca yine tüylerim ürperdi ya içim parçalanmıştı izlerken ayıyı. Kıl olmuştum. Çok da küçüktüm ilk izlediğimde[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Bone, 21 Eylül 2005 15:03 tarihinde demiş ki: o 3. film Terminator 2 olabilir mi :-P Ama ben o filmin sonunda gerçekten ağlamıştım :( Onca duygusal bağ kurduktan sonra, Arnold'ın kendini ateşlere atması pek de mutlu bir sahne sayılmazdı çünkü :( Üstelik Terminator 1, 2'cisine göre daha başarılı olmasına rağmen, ikincisi beni daha çok etkileyi başarmıştı... Not: The Simpsons'da bile bazen ağlayan biri olaraktan, kendimi bir istisna olarak gördüğümü belirtmeliyim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Maxen, 23 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: Fil dediğimiz Jumbo idi.. hatta lakabı da 'uçan fil jumbo' ydu O Jumbo değil Dumbo'ydu sanırım... :) Ben ona da ağlamıştım :( Pembe Filler parçasını da hiç unutamadım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hyr jumbo dooru :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 jumbo olurmu ya çatal bıçak takımı ?[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dumbo olduğunu sanıyorum , şimdi bodruma inip aratmayın bana kitabı. bu fil burnuna tüy takıp uçuyoduda pek acıklı değildi o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar