Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçenin sahası gidiyo

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar şükrü saracoglu stadyumu katolik meshebine baglı bir grubun topragı olarak gecıyo vede papa istanbula geldıgı zaman katolık meshebıne ait olan seylerın ıadesını ıstıycekmıs bı dunya sey verılıcek vede o arazide veriliyo stadyumun yıkılma olasılıgı cok yuksek kaynak demeyın haberlerde verdı[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha... inanıyo musun papaya bunların verileceğine?

aynı zamanda adam St. Sophia'da(biz ayasofya camiisi olarak biliyoruz ve kulanıyoruz) diz çöküp dua da etmek istiyo. tayyipte gidip vatikan'da namaz kılsın o zmn :) yalan bunlar. asparagas...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

kolaydı o kadar bu işler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

walla cin a.n sezer direk kendısı davet ettı adamı 2006 da gelın dıye adam da eywllh gelıces dedı ayrıca adamlar ıstedı dıye verılır bak kudüs teki dimi o kutsal mekan dedıgı ıtemler ın hepsını verdıler eşşek gibi hemde vermesinler isterlerse bak neler olur burası türkiye diye bu tür olaylar olmaz sanmayın zamanında neler olmus neler[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

versinler 300 500 milyon dolar verelim stadı daha buyugunu yaparız =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle kly değil bu işler. olmadı bu papayıda vururuz. ayrıca tc'den değil rof'dan istemeleri gerekiyo stadı...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

Katolik Mezhebinin finansal açıdan çok büyük sorunları var.haber gerçek.Çok istekliler almakta.Adamlar hukuksal yöndende çok rahat alırlar.
Papa Türkiyeyi ve müslümanları pek sevmiyor ne olur bilmem.

Giderse Feneri 10 tane Aziz kurtaramaz.
tabi umarım gitmez.

2 tane kefereye verecek toprağımız yok bizim[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

sorun şu adamların alamaması diye bi sebebi yok.

Hukuksal açıdan her şekilde onlara ait tapusu.
Senın toprağına yapılan inşaatı istediğin gibi yıktırırsın.
Türkiye de muz cumhuriyeti değil. Kişi ve kurumların mülkiyet hakkı var dava açıp alır tabiki.

Ama sanmıyorum bu kadar şerefsizce birşey yapılacağını.Kaç milyon taraftara sahip bir takım yılların anısı var.

umarım gitmez[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

afedersiniz ama papa salak mı? stadyum yıkılır mı?tüm dünya güler be!
tamam alırsın arsayı arsanın üstündekileride alırsında üstündeki milyonlarca yatırımı yıkmak nasıl bir aptallıktır? zararlardan zarar begenir o zaman. alırsın stadı işletirsin. aptal değil insanlar o kadar.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...