DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Beyler çok sordum ama şu an 800 milyona kadar verebilirim 6630 düşünüyordum bu fiyata alabileceğim en iyisi nedir acaba? biraz daha kasarsam 6681 alabiliyorum 850 civarı sanırım ama 800e kadar en iyisi hangisidir? 6681 değer mi? 6630 yeter mi? ya da sony eriksınlara mı bakiyim ya da motorola samsung fln? tercihiniz ne olurdu elinizde 750-800 ytl niz olsaydı?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 6681'i seçmeni öneririm. 6630'ları çok fazla sevmiyorum. tip olarak, hem 6681'in daha fazla özelliği var.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 w800i al[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 w800i ya muhteşem bişey direk almak lazım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 IPAQ al derim[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 spot 6680 al, 750 diyorlardı en son. 6630-6681 karşılaştırmasında kesınlıkle 6681. kamerası sürgülü, yani zart zurt çizilmiyor. 6630da bir süre sonra istediğin gibi çekmeyebilir. görünüş olarak zaten 6681 kat kat daha iyi.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 w800i bencede[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 W8ooİ al kesinlikle.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
despina Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 nokia n90 mi 900 ne onu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çoğunluk w800i demiş bana pahalı o telefon bizimkiler sıcak bakmaz ama spotlara bi bakiim ben 6680 spotta 750 ise çok iyi olmazsa 6681 alırım orjinal. sağolun[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende yeni tel. aldım .. ericsson s700i al bence çok memnunum .. hemde 700 mlyona yeni düştü..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Telefonu ne icin kullanacagına baglı Genel Anlamda baktıgında Motorola mpx220'yi tavsiye ederim. MP3/MPEG4 player, MS Pocket Outlook, Pocket IE, MPlayer, Microsoft SmartPhone 2003 işletim sistemi,32MB kullanıcı hafızası,mini SD kart yuvası ile 512MB kadar genişletilebilir hafıza... Tek eksigi Kamerası'nin Gece cekimlerinde cok yetersiz kalması. onun dısında yok yok denilecek bir cep bilgisayarı. Buda Linki [signature][hline]Biter! [Bu mesaj Naa tarafından 18 Eylül 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: DoruK, 14 Eylül 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Beyler çok sordum ama şu an 800 milyona kadar verebilirim 6630 düşünüyordum bu fiyata alabileceğim en iyisi nedir acaba? biraz daha kasarsam 6681 alabiliyorum 850 civarı sanırım ama 800e kadar en iyisi hangisidir? 6681 değer mi? 6630 yeter mi? ya da sony eriksınlara mı bakiyim ya da motorola samsung fln? tercihiniz ne olurdu elinizde 750-800 ytl niz olsaydı? k750i al simsiyah karizma telefon 2megapxl deli kamera[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 walla ben 6680 den son derece memnunm ayrıca hafıza kartım bozuk :D[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 k750i demişsiniz, güzel telefon ancak nokia 6681de 1 saat video çekme özelliği + 256k renk ekran var 0.6 mp kamera o kadar farkeder mi ki? motorola telefonunda varmıdır bu 1 saat vidyo şeysi bakamadım güzel telefon kapaklı olmasına rağmen bayağı kararsız kaldım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 6630 var bende. Klasik 6600 ın tarzı işte. Biraz gelişmişi.Bundan önce sx1 vardı. Telefon servisten dışarı çıkmadı. En sonunda attım bi kenara duruyo :). 100m a satarım :P[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Motorola mpx220'de Memory'in kadar video kaydı yapabilirsin Ben Sana 6681 ile mpx220'nin benchmark sonuclarını vereyim sen kendin karar ver.. 6681 icin. Mpx220 icin Başka bir forumda gordugum yazıyı aynen copy/paste yapıyorum. "Mpx 220lerde kullanılan işlemci, Texas Instruments tarafından üretilen Dual Core ( çift çekirdek) mantığı ile çalışan bir mikro işlemci. Yani aslında aynı anda iki işlemci çalışıyor. Bir tanesi ARM926 (175 mhz) diğeri TI Digital Signal Processor (200 mhz) modeli. Bu işlemcilerin yanında java, video ve güvenlik konuları ile ilgili hızlandırıcılar da bulunuyor. İşlemcinin ortak hızı 205 mhz fakat bu karmaşık yapısı sayesinde 400 mhz hızında bir XScale işlemciden daha yüksek benchmark sonuçları elde ediyor ve daha üstün performans ile çalışıyor." 6681'in mpx220'ye gore Renk kalitesi cok daha iyi tahmin ediyorum ki Kamerasıda daha iyidir. Ama Symbian 60 serisi bir telefon olarak asla Windows Mobile Smartphone 2003 işletim sistemine sahip mpx220'nin sana verecegi rahatlıgı veremez.. Tekrar soleyeyim Eger Kamera Senin icin cok onemliyse sakın mpx220 alma..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: DoruK, 19 Eylül 2005 22:23 tarihinde demiş ki: k750i demişsiniz, güzel telefon ancak nokia 6681de 1 saat video çekme özelliği + 256k renk ekran var 0.6 mp kamera o kadar farkeder mi ki? motorola telefonunda varmıdır bu 1 saat vidyo şeysi bakamadım güzel telefon kapaklı olmasına rağmen bayağı kararsız kaldım yahu arkadaşım 1.3mp kamera ile 2mp kamera arasında dağlar kadar fark var sakın parana yazık etme k750i nin kamerası çok güçlü....[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkadaşlar spot dediğimiz şu faturasız kaçak telefonlarsa uzak durun..12 aralıkta temmuzun bilmemkaçından önce kart takılarak kullanılmaya başlanmamış telefonlar sistem dışı kalacak..önceden kullanmaya başlayanlar ise 5ytl vererek sisteme kayıtlarını yaptıracaklar.. sonuç olarak temmuz sonu itibariyle faturasız cep tel alanların elinde patlayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: yves, 23 Eylül 2005 11:12 tarihinde demiş ki: arkadaşlar spot dediğimiz şu faturasız kaçak telefonlarsa uzak durun..12 aralıkta temmuzun bilmemkaçından önce kart takılarak kullanılmaya başlanmamış telefonlar sistem dışı kalacak..önceden kullanmaya başlayanlar ise 5ytl vererek sisteme kayıtlarını yaptıracaklar.. sonuç olarak temmuz sonu itibariyle faturasız cep tel alanların elinde patlayacak.. +1[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Sony Ericsson Walkman var çok hoşuma gitti bide bi alt modeli var oda 2 megapiksel kamera fln otofokus olayları var çok guzel modeller[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 K750i mi yoksa NOKIA 6681 mı ikisi arasında kaldım birileri k750 dio birileri 6681 .... =????[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Daha ne isteyirsiniz?Bu qiymete bu ozelliklerde tel.tapmaq qeyri-mumkundur.Azerbaycanda da eyni qiymetdir.amma deyer.men aldim,1 heftedir icine girdim cixa bilmirem.mohtesem bir seydir.fotoaparat,video kamera,mp3 player,radio...daha ne olsun?!her kese qardas olkeden.qardas milletden,qaedascasina bir tovsiyye~! azerbeycanlı kardeşimizin fikirlerine katılıyorum :) RaidenXelru arkadaşım sağolsun fikrimi değiştirdi. 6681 in tek artısı symbian olması ve messenger gibi şeylerin kullanılabilmesi. k750i de ise yok yok. [spo1=özellikleri]Ekran: 176x220 pixel Renkli LCD 262K Ses: 40 ton polifonik ses Hafıza: 32 MB bellek Görüntü: Autofocus Camera 2 megapixel Duvar kağıdı animasyonu Vizörlü ekran Akıcı Görüntü Video kaydetme Video Klip Tema ekranı Ses kaydedici Uzun SMS Ekran koruyucu QuickShare Tahmini metin girişi Resimli duvar kağıtları Resimli Telefon Rehberi Resim galerisi Resim efektleri Resim düzenleyici Photo light MMS Video MMS kalıpları MMS Anında Mesaj Çerçeveler EMS E-mail 4X Dijital yakınlaştırma Dahili kamera Işıklı ekran Dijital kamera menüsü SVG Tiny 1.1 Eğlence: PlayNow™ Melodi besteleyici/MIDI (Müzik DJ) Müzik tonları Multimedya Çalar Java™ Yüklü Oyunlar Oyun İndirme Online İçerik FM radio Mega Bass Bağlantı: USB desteği Sync ML PC Senkronizasyonu Infrared bağlantı noktası Yüksek Hızda Data GPRS Bluetooth™ kablosuz teknoloji Hızlı port Internet: WTLS WAP 2.0 WAP 1.2.1 OTA ayarları Modem Ajanda: Zaman Sayacı Görevler Kronometre Hoparlör PIM Senkronizasyonu Telefon rehberi Memory Stick Duo Dosya yöneticisi Kayıtlar Konferans görüşme Kod belleği Saat Çağrı listesi Ajanda Hesap Makinesi Kartvizit değişimi Alarm Memory Stick PRO Duo[/spo] 6681den daha iyi olduğuna karar verdim. hem daha ucuz. hem daha güzel görünüşlü bir telefon. Radyosu da var. 1 saatten daha uzun süre video çekebiliyorsunuz hafıza yettiği kadar. alacak arkadaşların da bunlara dikkatini çekerim Raiden tekrar teşekkür ederim[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 saol doruk her zaman birbirimize yardımcı olalım :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 raiden bende teşekkür ettim :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar