Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi karar veremedim yahu hangisini alırdınız?

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Beyler çok sordum ama şu an 800 milyona kadar verebilirim 6630 düşünüyordum bu fiyata alabileceğim en iyisi nedir acaba? biraz daha kasarsam 6681 alabiliyorum 850 civarı sanırım ama 800e kadar en iyisi hangisidir? 6681 değer mi? 6630 yeter mi?

ya da sony eriksınlara mı bakiyim ya da motorola samsung fln? tercihiniz ne olurdu elinizde 750-800 ytl niz olsaydı?[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonu ne icin kullanacagına baglı
Genel Anlamda baktıgında Motorola mpx220'yi tavsiye ederim.

MP3/MPEG4 player, MS Pocket Outlook, Pocket IE, MPlayer, Microsoft SmartPhone 2003 işletim sistemi,32MB kullanıcı hafızası,mini SD kart yuvası ile 512MB kadar genişletilebilir hafıza...

Tek eksigi Kamerası'nin Gece cekimlerinde cok yetersiz kalması.
onun dısında yok yok denilecek bir cep bilgisayarı.
Buda Linki
[signature][hline]Biter!

[Bu mesaj Naa tarafından 18 Eylül 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 14 Eylül 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Beyler çok sordum ama şu an 800 milyona kadar verebilirim 6630 düşünüyordum bu fiyata alabileceğim en iyisi nedir acaba? biraz daha kasarsam 6681 alabiliyorum 850 civarı sanırım ama 800e kadar en iyisi hangisidir? 6681 değer mi? 6630 yeter mi?

ya da sony eriksınlara mı bakiyim ya da motorola samsung fln? tercihiniz ne olurdu elinizde 750-800 ytl niz olsaydı?

k750i al simsiyah karizma telefon 2megapxl deli kamera[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

k750i demişsiniz, güzel telefon ancak nokia 6681de 1 saat video çekme özelliği + 256k renk ekran var 0.6 mp kamera o kadar farkeder mi ki?

motorola telefonunda varmıdır bu 1 saat vidyo şeysi bakamadım güzel telefon kapaklı olmasına rağmen bayağı kararsız kaldım yahu
Sosyal ağlarda paylaş

6630 var bende. Klasik 6600 ın tarzı işte. Biraz gelişmişi.Bundan önce sx1 vardı. Telefon servisten dışarı çıkmadı. En sonunda attım bi kenara duruyo :).

100m a satarım :P[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

Motorola mpx220'de Memory'in kadar video kaydı yapabilirsin
Ben Sana 6681 ile mpx220'nin benchmark sonuclarını vereyim sen kendin karar ver..

6681 icin.
Mpx220 icin

Başka bir forumda gordugum yazıyı aynen copy/paste yapıyorum.

"Mpx 220lerde kullanılan işlemci, Texas Instruments tarafından üretilen Dual Core ( çift çekirdek) mantığı ile çalışan bir mikro işlemci. Yani aslında aynı anda iki işlemci çalışıyor. Bir tanesi ARM926 (175 mhz) diğeri TI Digital Signal Processor (200 mhz) modeli. Bu işlemcilerin yanında java, video ve güvenlik konuları ile ilgili hızlandırıcılar da bulunuyor. İşlemcinin ortak hızı 205 mhz fakat bu karmaşık yapısı sayesinde 400 mhz hızında bir XScale işlemciden daha yüksek benchmark sonuçları elde ediyor ve daha üstün performans ile çalışıyor."

6681'in mpx220'ye gore Renk kalitesi cok daha iyi tahmin ediyorum ki Kamerasıda daha iyidir. Ama Symbian 60 serisi bir telefon olarak asla Windows Mobile Smartphone 2003 işletim sistemine sahip mpx220'nin sana verecegi rahatlıgı veremez..

Tekrar soleyeyim Eger Kamera Senin icin cok onemliyse sakın mpx220 alma..[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 19 Eylül 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
k750i demişsiniz, güzel telefon ancak nokia 6681de 1 saat video çekme özelliği + 256k renk ekran var 0.6 mp kamera o kadar farkeder mi ki?

motorola telefonunda varmıdır bu 1 saat vidyo şeysi bakamadım güzel telefon kapaklı olmasına rağmen bayağı kararsız kaldım yahu

arkadaşım 1.3mp kamera ile 2mp kamera arasında dağlar kadar fark var sakın parana yazık etme k750i nin kamerası çok güçlü....[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar spot dediğimiz şu faturasız kaçak telefonlarsa uzak durun..12 aralıkta temmuzun bilmemkaçından önce kart takılarak kullanılmaya başlanmamış telefonlar sistem dışı kalacak..önceden kullanmaya başlayanlar ise 5ytl vererek sisteme kayıtlarını yaptıracaklar..
sonuç olarak temmuz sonu itibariyle faturasız cep tel alanların elinde patlayacak..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yves, 23 Eylül 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar spot dediğimiz şu faturasız kaçak telefonlarsa uzak durun..12 aralıkta temmuzun bilmemkaçından önce kart takılarak kullanılmaya başlanmamış telefonlar sistem dışı kalacak..önceden kullanmaya başlayanlar ise 5ytl vererek sisteme kayıtlarını yaptıracaklar..
sonuç olarak temmuz sonu itibariyle faturasız cep tel alanların elinde patlayacak..

+1[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daha ne isteyirsiniz?Bu qiymete bu ozelliklerde tel.tapmaq qeyri-mumkundur.Azerbaycanda da eyni qiymetdir.amma deyer.men aldim,1 heftedir icine girdim cixa bilmirem.mohtesem bir seydir.fotoaparat,video kamera,mp3 player,radio...daha ne olsun?!her kese qardas olkeden.qardas milletden,qaedascasina bir tovsiyye~!

azerbeycanlı kardeşimizin fikirlerine katılıyorum :) RaidenXelru arkadaşım sağolsun fikrimi değiştirdi. 6681 in tek artısı symbian olması ve messenger gibi şeylerin kullanılabilmesi. k750i de ise yok yok.

[spo1=özellikleri]Ekran:
176x220 pixel
Renkli LCD 262K
Ses:
40 ton polifonik ses
Hafıza:
32 MB bellek
Görüntü:
Autofocus
Camera 2 megapixel
Duvar kağıdı animasyonu
Vizörlü ekran
Akıcı Görüntü
Video kaydetme
Video Klip
Tema ekranı
Ses kaydedici
Uzun SMS
Ekran koruyucu
QuickShare
Tahmini metin girişi
Resimli duvar kağıtları
Resimli Telefon Rehberi
Resim galerisi
Resim efektleri
Resim düzenleyici
Photo light
MMS Video
MMS kalıpları
MMS
Anında Mesaj
Çerçeveler
EMS
4X Dijital yakınlaştırma
Dahili kamera
Işıklı ekran
Dijital kamera menüsü
SVG Tiny 1.1
Eğlence:
PlayNow™
Melodi besteleyici/MIDI (Müzik DJ)
Müzik tonları
Multimedya Çalar
Java™
Yüklü Oyunlar
Oyun İndirme
Online İçerik
FM radio
Mega Bass
Bağlantı:
USB desteği
Sync ML
PC Senkronizasyonu
Infrared bağlantı noktası
Yüksek Hızda Data
GPRS
Bluetooth™ kablosuz teknoloji
Hızlı port
Internet:
WTLS
WAP 2.0
WAP 1.2.1
OTA ayarları
Modem
Ajanda:
Zaman Sayacı
Görevler
Kronometre
Hoparlör
PIM Senkronizasyonu
Telefon rehberi
Memory Stick Duo
Dosya yöneticisi
Kayıtlar
Konferans görüşme
Kod belleği
Saat
Çağrı listesi
Ajanda
Hesap Makinesi
Kartvizit değişimi
Alarm
Memory Stick PRO Duo[/spo]

6681den daha iyi olduğuna karar verdim. hem daha ucuz. hem daha güzel görünüşlü bir telefon. Radyosu da var. 1 saatten daha uzun süre video çekebiliyorsunuz hafıza yettiği kadar. alacak arkadaşların da bunlara dikkatini çekerim Raiden tekrar teşekkür ederim[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...