-Nae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İngiltere'nin en çok satan gazetesi The Sun, Chelsea'ye gol atmayı başaran ilk Premier Lig oyuncusuna 10 bin Sterlin ödül vereceklerini açıkladı. Bu sezonun ilk 6 maçında kalesinde gol görmeyen Mourinho'nun talebelerinin yedikleri son golden bu yana tam 136 gün geçti. The Sun'ın Betfair firması ile birlikte vereceği ödül için Chelsea'nin yıldızlarına şu duyuru yapıldı: "Unutmayın. Kendi kalenize atacağınız goller sayılmayacak!" NEREDE O ESKİ PREMIER LİG! Newcastle'ın efsanevi golcüsü Alan Shearer ise ödül koyma fikrini çok beğendi ancak Chelsea ile ilk karşılaşmalarının Kasım'da olmasına hayıflandı. Dünyanın en heyecan verici liglerinden biri olan Premier Lig, bu sezon maç başına gol ortalamasında İtalyan Serie A'nın bile gerisine düştü. Seyirci sayısında gözle görülür azalmalar meydana geldi. Kaynak Şaka gibi haber yaw Bu teşvik primine girmiomu :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Eheh iyiymiş :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bizdede öle defans olsa bizde yemeyiz.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 chelsea harbiden premier ligin dengesini acaip bozdu bu sene de kesinlikle ligde 1 numaralar ve büyük ihtimalle bu sene de şampiyon olacaklar[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bizde olsa ortalık karışırdı[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Chelsea ŞL'de de en büyük favoridir. (Yav kızar şimdi fenerliler, tamam tamam FB'den sonra 2. )[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tamam bütün ingiltere ligin deki oyuncular kasar gol atmaya.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 penaltı olsa karşı takımda iç savaş çıkar benden söylemesi. 11 kişide kullanmak ister, düşürülen parada hakkı olduğunu söyler...[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 super bişey yapmış gazete[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya bide 10 bin sterlin pekta para değil herhalde bir futbolcu için[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eeh bu haftaki macta aston villa forvetleri icin iyi bir haber :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bu hafta yerler. bu hadise chelsea nin konsantresini de bozar.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Angel alır artık ödülü bu hafta[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Rush, 23 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Angel alır artık ödülü bu hafta Angel kazması atamaz. David Bent bu hafta atabilirdi. İnce ofsayta düştü bikaç kere. Yine o tarz bi golcüden bekliyorum.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 baros da atabilir[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 baros kalecıyle 100 kere karsı karsıya kalsa atamaz.kapasite yok onda.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kesinlikle Chelsea'nin rakiplerinin dengesini bozucak bi eleman karşı karşıya kaldı yanında daha musait bi adam war .. aralarında adamda yok ofside olasılığıda bulunmamakta mesela .. Açıkçası .. Hiç bir şekilde paraya ihtiaycım yok belki birçok futbolcudan daha varlıklı bi durumdayım ama beleşten gelicek 10.000$ için bile yanımdaki adama wermem kendim wururum[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 10.000 sterlin 20.000 dolar filan eder sanırım. o parayı alan bağış yapar ben diyim. ayrıca baros u severim :) atabilir.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 hımms, iç savaş sebebi direkt olarak iyi bir motivasyon aracıymış tabi aynı zamanda.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 iyi motivasyonda o parayı o adamlar yarım günde kazanıyo bence o kdr da kasan olmaz karambole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu kampanya ilk maçta etkisini gösterdi aston villadan moore chelseaye ilk golü attı[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Tadı olmamış o zaman, sürseydi bari bikaç hafta.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EncorE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Onu bunu bilmem Cisse atar hemde ir yıllık gol atar :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Aston Villa dan moore kaptı ödülü:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben olacaktım ki ahh ahh..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar