amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 anlayamadığım şey; bir insan şişmandır, zayıftır yada balık etlidir...ama ben öyle mi? kollar ince bacaklarda ince olmamakla beraber şekilli ama kalın diil(futboldan bacakları çarpılmışlara [spo1=hahahaha]hahahaha[/spo]) dışardan t-shirtle bakınca zayıf bile sayılabilen ama t-shirt gittiğinde deri altında bir yağ katmanı olan ve oturunca da göbeği olan buna karşı 180 boy ve 70 kiloda olan ben ölmek istiyorum....nasıl bu vücut altındaki daimi yağ tabakası yok olacak yoksa hayatımın sonuna kadar zayıf bir fok balığı olarak yaşacak mıyım...imdatınız lütfen[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaşın kaç? ufaksan daha cok değişir vucudun.. bende senle aynı boy aynı kilo sayılırım spor yapmanı tavsiye ediyorum..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 19...ama 2 senedir bi değişim yok...aynen duruom...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 23-24 de değişir sıkma canını.. bide hastaneye git bi tahlil falan yaptır troid vs baktır.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benim boy 188 kilo 95 mi 96 mı ne yaşta 21 (bayan arkadaşlara başarılar diler) ben napim yani ölim mi? sen fok balıgıysan bende balina oluyorum sanırım bu durumda. her ne kadar "brad pitt türkiye " olsakta rakamlar böyle şişman gösteriyo beni.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 adam havasınıda atmış bende ali sami..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İçki içiyorsan azalt derim. (Fazla içtiğini de sanmıyorum ya) Ayrıca vücut dengeli alıyorsa boyun 10 15 fazlasını kaldırabiliyor bünye. Şişmandan çok iri görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 184 boyum 62 kilom war imdaaak =( bende büümek istiyorum artık[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 1,90 boy, 64 kilo. kilo alamıyorum ya O.o yıllardır bu kilodayım nerdeyse.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 1.85 boy ve 100 kiloyum.. göstermiorum diolar ama abi 80 kilo olsambi cillop gibi olacam.. olmuo işte.. ama kendi halimde güzeldir hehe:)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bence şükretmesini bil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 1.90 82 kiloyum.75 Kioya düşsem manken gibi olcam[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Maresal-Guderian, 23 Eylül 2005 11:54 tarihinde demiş ki: Dış görünümüze fazla kafayı takmayın. Sabit fikir haline getirirseniz bunalıma girersiniz. Hayatta değiştiremeyeceğiniz şeyler için mutsuz olmayın. Niye değiştiremesin? Spor yap kardeşim SPOR YAP.. Kıçının üstünde oturarak nasıl daha iyi bir vücuda sahip olmayı düşünüyorsun?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 amonum sen genetik ve cevresel nedenlerden dolayı boyle geliştin (hepimiz gibi)..anla artık barıs kendinle... senin diyafram kasın yeter..seni begenen boyle begensin.. sırım gibi delikanlısın daha ne..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 1,89 62 kiloya ne diyecen ? almam gereken cok kilo var ha..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 valla git spor yap agırlık çalış vucut yap yani buraya yazıp cümbürlop diye vucut olunmuo.Eger iyi bi vucut istiyorsan bazı şeylerden vazgecicen mesela suan ben haftanın 6 gunu spordayım..[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Saeros, 23 Eylül 2005 07:04 tarihinde demiş ki: 1,90 boy, 64 kilo. kilo alamıyorum ya O.o yıllardır bu kilodayım nerdeyse. acaba 1,90 boyu nasıl yaptın çok merak ettim :) bende kısayım bayağı bir. 1,86'yım fakat kiloyu söylemem :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 boy 1.75 1.70 olsa kral olucaktım[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: irin, 23 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki: amonum sen genetik ve cevresel nedenlerden dolayı boyle geliştin (hepimiz gibi)..anla artık barıs kendinle... senin diyafram kasın yeter..seni begenen boyle begensin.. sırım gibi delikanlısın daha ne.. allah be ben neymişim beee....yürü beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bendede oyle bir olay var , disardan zayif gozukmeme ragmen karin bolgesinde onune gecilemeyen bir yag birikimi var ve beni terk etmesi imkansiz gibi gozukuyo, 1.85boy 85kg yim, cok ugrastim ama artik vazgectim, sanirim bünyemde bir problem var, diet yapinca karnim disinda heryerim zayfiliyor.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 daverc biz kardeş yada klon olabiliriz[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Karsi cinsle iliskilerine asiri derecede yansiyo bu durum,uzaktan cok iyi oldugun kisilere fazla yakinlasmaktan cekinir hale geliyosun bi süre sonra, gel zaman git zaman bazi seylerden soyutluyosun kendini sonra bi bakmisin, pcle sevisen bi asosyal olmusun, hadi bakalim. Kahır.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 24 Eylül 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 valla sanırım bu yüzdendir uzun ilişkilerim obez kişiliklerle olmuştur[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sıpor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sıpor? hmm Peynir gülümse çekiyorum :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar