Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl bir vücuttur bu allahım? yardım edin bana

amon

Öne çıkan mesajlar

anlayamadığım şey; bir insan şişmandır, zayıftır yada balık etlidir...ama ben öyle mi?
kollar ince bacaklarda ince olmamakla beraber şekilli ama kalın diil(futboldan bacakları çarpılmışlara [spo1=hahahaha]hahahaha[/spo]) dışardan t-shirtle bakınca zayıf bile sayılabilen ama t-shirt gittiğinde deri altında bir yağ katmanı olan ve oturunca da göbeği olan buna karşı 180 boy ve 70 kiloda olan ben ölmek istiyorum....nasıl bu vücut altındaki daimi yağ tabakası yok olacak yoksa hayatımın sonuna kadar zayıf bir fok balığı olarak yaşacak mıyım...imdatınız lütfen[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

benim boy 188 kilo 95 mi 96 mı ne yaşta 21 (bayan arkadaşlara başarılar diler) ben napim yani ölim mi? sen fok balıgıysan bende balina oluyorum sanırım bu durumda. her ne kadar "brad pitt türkiye " olsakta rakamlar böyle şişman gösteriyo beni.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maresal-Guderian, 23 Eylül 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
Dış görünümüze fazla kafayı takmayın. Sabit fikir haline getirirseniz bunalıma girersiniz. Hayatta değiştiremeyeceğiniz şeyler için mutsuz olmayın.

Niye değiştiremesin?

Spor yap kardeşim SPOR YAP.. Kıçının üstünde oturarak nasıl daha iyi bir vücuda sahip olmayı düşünüyorsun?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

amonum sen genetik ve cevresel nedenlerden dolayı boyle geliştin (hepimiz gibi)..anla artık barıs kendinle... senin diyafram kasın yeter..seni begenen boyle begensin.. sırım gibi delikanlısın daha ne..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Saeros, 23 Eylül 2005 07:04 tarihinde demiş ki:
1,90 boy, 64 kilo.
kilo alamıyorum ya O.o yıllardır bu kilodayım nerdeyse.

acaba 1,90 boyu nasıl yaptın çok merak ettim :)
bende kısayım bayağı bir. 1,86'yım fakat kiloyu söylemem :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
irin, 23 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
amonum sen genetik ve cevresel nedenlerden dolayı boyle geliştin (hepimiz gibi)..anla artık barıs kendinle... senin diyafram kasın yeter..seni begenen boyle begensin.. sırım gibi delikanlısın daha ne..
allah be ben neymişim beee....yürü beeee
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede oyle bir olay var , disardan zayif gozukmeme ragmen karin bolgesinde onune gecilemeyen bir yag birikimi var ve beni terk etmesi imkansiz gibi gozukuyo, 1.85boy 85kg yim, cok ugrastim ama artik vazgectim, sanirim bünyemde bir problem var, diet yapinca karnim disinda heryerim zayfiliyor.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Sosyal ağlarda paylaş

Karsi cinsle iliskilerine asiri derecede yansiyo bu durum,uzaktan cok iyi oldugun kisilere fazla yakinlasmaktan cekinir hale geliyosun bi süre sonra, gel zaman git zaman bazi seylerden soyutluyosun kendini sonra bi bakmisin, pcle sevisen bi asosyal olmusun, hadi bakalim. Kahır.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka

[Bu mesaj daverc tarafından 24 Eylül 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...