coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Gozlukten kurtulmak amacı ile lazer altına yatıcam hafta icinde gorusemezsek tum paticik tayfası hakkını helal etsin Bys[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 geçmiş olsun şimdiden. cya.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 geçmiş olsun seni en kısa sürede aramızda görme umuduyla hoşçakal[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 kendine iyi bak dostum biz burdayız :) seni bekliyoz :-)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 geçmiş olsun.[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 geçmiş olsun[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hayırlı olsun derim ben de[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: coaxem, 13 July 2003 21:11 tarihinde demiş ki: Gozlukten kurtulmak amacı ile lazer altına yatıcam hafta icinde gorusemezsek tum paticik tayfası hakkını helal etsin Bys geçmiş olsun. Dur bakalım sen bi ol da ben de olurum belki ameliyat bi ol da anlatırsın.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Geçmiş olsun umarım ameliyat sonrası daha guzel olur :) ciao.. geçmiş olsun şimdiden..[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 gözlük çekilcek dert değil yafs[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 İyi de laserle ameliyat oldunmu ilerde çıkabilecek tedavi yollarından yararlanamıyosun diyolar ve yeni bir yol olduğu için(uzun süre denenmediği için) uzun vadede ne gibi sonuçlar vereceği bilinemiyor.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 inşallah ben de 3 sene sonra olcam ehe(21 yaşından önce izin vermedi doktor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 şimdiden geçmiş olsun sana ....[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 gözlük güzel bir aksesuardır aslında bence, nedne kurtulayım ki :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jathron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Walla kurtul ne o oole sise dibi gibi takıon lemn (Yalan hea adamın gozler 1.25 fln :) )[hline]Como esta amigo For the death of those we dont know Shall we kneel and say a prayer They will never know we care Shall we keep the fires burning Shall we keep the flames alight Shall we try to remember What is wrong and what is right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hayatta da ameliyat olmam... ama sana geçmiş olsun tabii ki. Çok zor bişi de diil ayrıca.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 evet doktorla bende görüştüm belli bi yaştan once sakıncalı denio ama bende düşünüyorum olmayı[hline]Nolur tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Geçmiş olsun simdiden...[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 21 ime gelim kesin olucam bende geçmiş olsun bu arada gözlerim 6 6 :) şişe dibi diil ama camlar 2 lik cam kadar ince incelttirdik tabi yoksa çok ağır oluyo:) kayıyo paso Gözlüğün en kötü yanı yatakta yatarken yada kanepede uzanırken tv izleme imkanının olmaması. Yamuluyo...[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ulen bi hafta gecti olamadık daaaaa doktor keyfi beklioz :)[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bacanak yaptırmıştı bizim göz lazer ameliyatı. 2 gün falan sisli görüyorsun çevreyi daha sonra herşey süper oluyor dedi. Bİrde ilk gün biraz! kızarma yapabiliyor gözlerde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ya kac yasindasin gozun kac numara[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ya hakkaten olma 25 yasin altina yapilmaz, 2.5 numaranin altina 10 numaranin ustune yapilmaz gozluk tak, bosu bosuna risk alma, paragoz doktorlara kanma, gozunu alicaklar en ustteki tabakan 250 miktan mm nin 4te 1i bir tabaka kaldiracaklar vakumlayip vakum kayarsa yanarsin, gozunde beklenmedik incelik varsa yanarsin, sonra gozune lazer vuracak bilmem kac isin, kapatacak ve %90 hayatinin sonuna kadar geceleyin lambalarin etrafinda + lar goreceksin simdiden gecmis olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 28-30 yaşında göz 2. bir kalıcı bozukluk yaşıyor yanılmıyorsam. Bir sonraki de 45 lerde olmalı yani şimdi yaptırırsan 30larda gene bozulma ihtimali var ve takrar tekrar yapılıyormu ameliyat bilmiyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 geçmiş olsun k.i.b[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar