Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Eger kapi kilidini gorebilirseniz, kapiyi da acabilirsiniz. Kilidi, kapidaki deliginden cikarmayi kolaylastirmak icin yapilmis bircok alet var. Discilerin kullandigi aletler, bukulmeyen tel ( 20 gauge -olcu-), teneke kutudan alinmis ozel egimli aluminyum, ince cep cakilari ve kredi kartlari bu aletlerden birkaci. Bu aletleri kullanmanin yolu kisaca soyle: kendine dogru cek, sonra it, olmassa kilidi yuvasindan oynatmaya calis. Bu kesmeye yarayan herhangi bir aletle yapilabilir. Aleti yuvaya soktuktan sonra kilidi duvardan(yuvasindan) disariya dogru cekmelisiniz. Aluminyumdan bir kilit acacagi yapmak icin, aluminyum bir teneke kutu bulunmali. Sonra dikkatlice kutunun ust kismi ve alt kismi kesilmeli. Iki tarafi da kestiginizde kutu ici gorunen bir silindire donecek. Simdi bu silindiri iki taraftan dikey olarak kesin. Kestiginiz parca dikdortgen olmali. Kesilen parcayi ezin ve tam bir dikdortgene donsun. Dikdortgenin eni 2,5 cm olmali. 2,5 cm amerikan olculerinde 1 inch e tekabul eder. Sonra dikdortgeni yanlamasina 4 esit parcaya bolun. Her parcanin eni 2,5 cm in 1/4 une esit olmali. Simdi bizim dor adet ince dikdortgenimiz oldu. Aleti yapmak icin bu dort parcadan da yararlanabilir. Simdi bu parcalardan birini L harfi seklinde kivirin. Istege bagli olarak J seklinde ya da U seklinde de kivirabilirsiniz. Bu aletlerin yapimi icin asagidaki sekillere bakmaniz faydali olacaktir: (1) _________________________________________________________ v 1/4 |_______________________________________________________| | 1/4 |_______________________________________________________| | 1 inch (2,5 cm) 1/4 |_______________________________________________________| | 1/4 |_______________________________________________________| | ^ Bu dort ince aluminyum parcasini cizgisinden katlayin. katladiginiz parcalar sonunda asadakiler gibi olacaktir. Bu olay cok basit sadece kutu kesilecek, 2,5 cm lik eni olan bir dikdortgen yapilacak. sonra 4 esit parcaya bolunecek ve katlanacak. __________________________________________ / ________________________________________| | | | | L-seklinde | | | | |_| _____________________________ / ___________________________| | | | | J-seklinde | | | |________ ________| _____________________ / ___________________| | | | | | | U-seklinde | | | |____________________ ____________________| Bu aletler ile kapinin kilidini cengelleyip sonra deliginden cikarabilirsiniz. Kilit acmayi saglayan aletlerdeki kivrimlar kapi ve duvar arasinda olmallidir. Boylece aletin sekli bozulmayacak, tabii eger dogru yapildiysa. Bircok modern kapi kolu iki parmaklidir. Kucuk parmak buyuk parmagi baskiya karsi engellerken, kucuk parmak kapi plakasi tarafindan baskiya ugrar. Buyuk parmak da bu durumda kapiyi kapali tutar. Eger tutma plakasiyla kilidini birbirinden yeterli derecede ayirirsak, kucuk parmak disari dogru kayacak ve bu da buyuk parmagin kaymasina izin verecek. boylece kapi acilmis olacak. (Ill. 2.11) ___ | } < Kucuk -> (| } <--- Buyuk parmak parmak |___} < ******************************************* Bunu Niye Yazdım Bugun Yanlışlıkla Evde Kilitli Kaldım Direk Bişeyler Denedim Araştırdım Falan Belki Sİzde Bi Gün Evde Kilitli Kalırsınız BEllimi olur..:D[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE [Bu mesaj Gothic tarafından 21 Eylül 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Hey dostum, sayende paticik anarşist kitle forumu olacak! Bu düzene hayır adamım! Hep birlikte bombalar yapıp kilitler kıralım![signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bana lazım değil ama uğraşmışsın ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 olsun belki bi gün ihtiyacın olur[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 anladıysam arap olem...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hırsıza yol gösteriyosun abi sende =)[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 GM Lockpick[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Zamanında ben açmıştım eheh[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 gothic ayıptır söylemesi sen o taktikle üzerinde kilit olmayan kapıyı bile açamazsın[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ayıpsa nie sölüyon hasmez akrdeş ?[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 @HasMez: +1 Gothic senin hayatın palavra olm. How Lock Picking Works[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide. [Bu mesaj Maleboge tarafından 22 Eylül 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Adam genede bişiler yapmaya ogretmeye calişmiş ne oldugu onemli degil.kotumsememek lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 :) yorumsuz[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar