Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 İlk önce SWG başladı mı yoksa hala Testte mi? Eğer testte ise tester olmak için ne lazım veya bu saatten sonra olabilir miyim? Ve tabi son soru diyelim kabul edildim nasıl DW edicem falan filan.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 kardes zahmet olacak sana ama ıstersen once bı forumda ne yazıyo ona bakıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Kardeş bunları yazana kadar 3 yararlı kelime yazsan ne olurdu?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: sadATS2, 23 July 2003 13:04 tarihinde demiş ki: kardes zahmet olacak sana ama ıstersen once bı forumda ne yazıyo ona bakıver muhahahhah koptum direk:o) bencede bi forumları okusan.. betaymış gibi mi konuşuoruz?[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de davlumbaz bizden sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Ya anlamadığım bu laflar yerine evet test bitti, younu surdan DW burdan da Account alabilirisin yazssanız ne olucak. Ve bu sayfadaki hangi link sorularımı cevaplıyor yazarmısın? Bilmişlik yapınca SWGde lvl alıyorsunuz galiba.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Abso ben de fazla bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla beta bitti ama oyun sadece amerikada satılıyor yani avrupa satışı ekimde ya da kasımda başlıycakmış. bu arkadaşlar amerikadan getirtmiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Cevap için saol.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Test bitti şu 1 aya yakındır normal serverlar açık.Oyunu www.douwantit.com dan getirtebilirsin.Account işlemleri zaten oyunu kurduktan sonra oluyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bitti absocum test coktan, ao gibi dl veya bi haftalik deneme account yok ne yazik ki. getirticen oyunu amerikadan ve oynayacan pasalar gibi. bekleriz sekerim, pek eglenceli pek =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Valla başlarsam gene senin birkaç saat eğitmen gerekecek gibi. 2 gündür okuyorum SWG sayfasını ama pek bişi anlayamadım. :) AOda oturmayı bulana kadar canım çıkmıştı. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 yaw kaymağım abson ben görsem bunların böle gewezelik ettiğini yapıştırırdım ağızlarına ama kaçmışlar bücürüler! nese walla beta biteli oldu da ben avatürkün getirmesini bekliorum şahsen hiç ugrasamam yok surdna sıamrla sunu yap..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar