xrex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 alliance yada horde guildlerinden ayrılacak olanlar kimler ya da düşünenler.grimsoul olarak büyük ihtimalle bl den ayrılıyoruz.bl artık oynanacak durumdan çıktı.var mıdır başka guild?[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk --------------------------------------
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 horde chari baska server a gecirtip alyans kasicam[signature][hline]Rainy Durex
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 transfer olayı nasıl oluyor? benimde bl de charım var nasıl geçiricem başka yere?
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Burning legion i teknik sorunlar vs ler yüzünden bırakamayacak kadar cok seviyorum :). Ama horde guildlerinden ziyade alliance guildlerinin gitmesi bl için daha hayırlı olacaktır.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet zaten dengesiz olan horde ally olayının iyice suyu çıkar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaw kim nereye gidiyor? transfer açık değil ki..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yine açılacak söylentileri cıktı galiba..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox -
zizz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benim duyduğum dedikoduya göre ilerideki bi tarihte tranfer açılacakmış ama tek karakter olacakmış..
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben tamamıyle bıraktım artık arada giriyorum transfer falanda yapmam[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
xrex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 açılacak gelecek ay içinde[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk --------------------------------------
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben PvP'nin honor kasmak olmadığı, BGlere tıkılmadığı bir servera geçmek istiyorum; şuan içinde o Dunemaul olarak gözüküyor..yanlız tabiki bu oyuna bukadar bağımlı yapan bizi oyun içi arkadaşları onlarlada karar aldıktan sonra yapacağımdır bunu :) inşallah açılır..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!!
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 loo tuylu 3-5 kere kestim seni bak tuylu diye. :) super isim ama :) her gordugumde gulmustum :) hala guluyorum. sen cok yasa emi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :)
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: jonywayt, 23 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki: loo tuylu 3-5 kere kestim seni bak tuylu diye. :) super isim ama :) her gordugumde gulmustum :) hala guluyorum. sen cok yasa emi :) ehehe, çok saol valla :) çook uzun bi hikayesi vardır bu adında (Tur ve Vam'a selamlar :) ) ben seni tanıyamadım ya..bi söyle ismini anında hatırlarım; kestiğim palaların listesini tutuyorum ehehe :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!!
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: xrex, 23 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: açılacak gelecek ay içinde resmi haber için link alabilir miyiz?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Qui Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Umarım doğrudur! Dünyanın öbür ucunda olsam eve geri dönüp geçişi yaparım![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 imzandaki karakterlerin arasinda EDdeki karakterinin olmamasi Brewers ailesi olarak bizi uzdu Qui :( acilsin EDden kurtulalim bizde asmoya daha az kufur ederim o zaman[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben bl de değilim karakterimde 60 deil ama acc management a girdiğimde character transfer bölümü var ama transfer yapıcak uygun karakterim yok.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yahu ne LAgı ne hatası benim bl ile son 1 aydır hiç sorunum yok aman nazar değmesin :D sadece olduum yerde bi zıplayışta 293682986 tur attığımda düşüyorum o kadar :D birde 5 gün restart çekmiyorum bilgisayraa dsl hattan düşüyo başkada sorunum yok :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde!
xrex Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.asp...ral-en&t=542775[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 24 Eylül 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Popeye, 23 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki: imzandaki karakterlerin arasinda EDdeki karakterinin olmamasi Brewers ailesi olarak bizi uzdu Qui :( Ya orda lvl 30+ karakterlerim var. Yoksa ara sıra oynadığım daha 15 tane daha karakterim var ama yazamıyorum hepsini :)) Kalbimde sizin yeriniz üzülmeyin![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
hakocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 burning legionda karakter satın almak istiyorum lvl 60 olması tercih ettiğim classlar, alliance tarafında rogue, hunter yada warrior
Öne çıkan mesajlar