Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakter transferde blden ayrılacaklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alliance yada horde guildlerinden ayrılacak olanlar kimler ya da düşünenler.grimsoul olarak büyük ihtimalle bl den ayrılıyoruz.bl artık oynanacak durumdan çıktı.var mıdır başka guild?[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Mesaj tarihi:
evet zaten dengesiz olan horde ally olayının iyice suyu çıkar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
açılacak gelecek ay içinde[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Mesaj tarihi:
ben PvP'nin honor kasmak olmadığı, BGlere tıkılmadığı bir servera geçmek istiyorum; şuan içinde o Dunemaul olarak gözüküyor..yanlız tabiki bu oyuna bukadar bağımlı yapan bizi oyun içi arkadaşları onlarlada karar aldıktan sonra yapacağımdır bunu :)

inşallah açılır..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
loo tuylu 3-5 kere kestim seni bak tuylu diye.
:) super isim ama :) her gordugumde gulmustum :) hala guluyorum. sen cok yasa emi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :)
Mesaj tarihi:
said:
jonywayt, 23 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
loo tuylu 3-5 kere kestim seni bak tuylu diye.
:) super isim ama :) her gordugumde gulmustum :) hala guluyorum. sen cok yasa emi :)

ehehe, çok saol valla :) çook uzun bi hikayesi vardır bu adında (Tur ve Vam'a selamlar :) )

ben seni tanıyamadım ya..bi söyle ismini anında hatırlarım; kestiğim palaların listesini tutuyorum ehehe :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
said:
xrex, 23 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
açılacak gelecek ay içinde

resmi haber için link alabilir miyiz?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
imzandaki karakterlerin arasinda EDdeki karakterinin olmamasi Brewers ailesi olarak bizi uzdu Qui :(

acilsin EDden kurtulalim bizde
asmoya daha az kufur ederim o zaman[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Mesaj tarihi:
Ben bl de değilim karakterimde 60 deil ama acc management a girdiğimde character transfer bölümü var ama transfer yapıcak uygun karakterim yok.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Mesaj tarihi:
Yahu ne LAgı ne hatası benim bl ile son 1 aydır hiç sorunum yok aman nazar değmesin :D sadece olduum yerde bi zıplayışta 293682986 tur attığımda düşüyorum o kadar :D birde 5 gün restart çekmiyorum bilgisayraa dsl hattan düşüyo başkada sorunum yok :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal
For The Horde!

Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 23 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
imzandaki karakterlerin arasinda EDdeki karakterinin olmamasi Brewers ailesi olarak bizi uzdu Qui :(

Ya orda lvl 30+ karakterlerim var. Yoksa ara sıra oynadığım daha 15 tane daha karakterim var ama yazamıyorum hepsini :)) Kalbimde sizin yeriniz üzülmeyin![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
  • Yeni Oluştur...