Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karakter transferde blden ayrılacaklar

xrex

Öne çıkan mesajlar

alliance yada horde guildlerinden ayrılacak olanlar kimler ya da düşünenler.grimsoul olarak büyük ihtimalle bl den ayrılıyoruz.bl artık oynanacak durumdan çıktı.var mıdır başka guild?[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaten dengesiz olan horde ally olayının iyice suyu çıkar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ben PvP'nin honor kasmak olmadığı, BGlere tıkılmadığı bir servera geçmek istiyorum; şuan içinde o Dunemaul olarak gözüküyor..yanlız tabiki bu oyuna bukadar bağımlı yapan bizi oyun içi arkadaşları onlarlada karar aldıktan sonra yapacağımdır bunu :)

inşallah açılır..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonywayt, 23 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
loo tuylu 3-5 kere kestim seni bak tuylu diye.
:) super isim ama :) her gordugumde gulmustum :) hala guluyorum. sen cok yasa emi :)

ehehe, çok saol valla :) çook uzun bi hikayesi vardır bu adında (Tur ve Vam'a selamlar :) )

ben seni tanıyamadım ya..bi söyle ismini anında hatırlarım; kestiğim palaların listesini tutuyorum ehehe :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne LAgı ne hatası benim bl ile son 1 aydır hiç sorunum yok aman nazar değmesin :D sadece olduum yerde bi zıplayışta 293682986 tur attığımda düşüyorum o kadar :D birde 5 gün restart çekmiyorum bilgisayraa dsl hattan düşüyo başkada sorunum yok :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 23 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
imzandaki karakterlerin arasinda EDdeki karakterinin olmamasi Brewers ailesi olarak bizi uzdu Qui :(

Ya orda lvl 30+ karakterlerim var. Yoksa ara sıra oynadığım daha 15 tane daha karakterim var ama yazamıyorum hepsini :)) Kalbimde sizin yeriniz üzülmeyin![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...