xrex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 alliance yada horde guildlerinden ayrılacak olanlar kimler ya da düşünenler.grimsoul olarak büyük ihtimalle bl den ayrılıyoruz.bl artık oynanacak durumdan çıktı.var mıdır başka guild?[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 horde chari baska server a gecirtip alyans kasicam[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 transfer olayı nasıl oluyor? benimde bl de charım var nasıl geçiricem başka yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tranferler kapalı deilmi şuan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Burning legion i teknik sorunlar vs ler yüzünden bırakamayacak kadar cok seviyorum :). Ama horde guildlerinden ziyade alliance guildlerinin gitmesi bl için daha hayırlı olacaktır.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 evet zaten dengesiz olan horde ally olayının iyice suyu çıkar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yaw kim nereye gidiyor? transfer açık değil ki..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yine açılacak söylentileri cıktı galiba..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benim duyduğum dedikoduya göre ilerideki bi tarihte tranfer açılacakmış ama tek karakter olacakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben tamamıyle bıraktım artık arada giriyorum transfer falanda yapmam[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 açılacak gelecek ay içinde[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben PvP'nin honor kasmak olmadığı, BGlere tıkılmadığı bir servera geçmek istiyorum; şuan içinde o Dunemaul olarak gözüküyor..yanlız tabiki bu oyuna bukadar bağımlı yapan bizi oyun içi arkadaşları onlarlada karar aldıktan sonra yapacağımdır bunu :) inşallah açılır..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 loo tuylu 3-5 kere kestim seni bak tuylu diye. :) super isim ama :) her gordugumde gulmustum :) hala guluyorum. sen cok yasa emi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: jonywayt, 23 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki: loo tuylu 3-5 kere kestim seni bak tuylu diye. :) super isim ama :) her gordugumde gulmustum :) hala guluyorum. sen cok yasa emi :) ehehe, çok saol valla :) çook uzun bi hikayesi vardır bu adında (Tur ve Vam'a selamlar :) ) ben seni tanıyamadım ya..bi söyle ismini anında hatırlarım; kestiğim palaların listesini tutuyorum ehehe :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: xrex, 23 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: açılacak gelecek ay içinde resmi haber için link alabilir miyiz?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Umarım doğrudur! Dünyanın öbür ucunda olsam eve geri dönüp geçişi yaparım![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 imzandaki karakterlerin arasinda EDdeki karakterinin olmamasi Brewers ailesi olarak bizi uzdu Qui :( acilsin EDden kurtulalim bizde asmoya daha az kufur ederim o zaman[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben bl de değilim karakterimde 60 deil ama acc management a girdiğimde character transfer bölümü var ama transfer yapıcak uygun karakterim yok.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yahu ne LAgı ne hatası benim bl ile son 1 aydır hiç sorunum yok aman nazar değmesin :D sadece olduum yerde bi zıplayışta 293682986 tur attığımda düşüyorum o kadar :D birde 5 gün restart çekmiyorum bilgisayraa dsl hattan düşüyo başkada sorunum yok :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.asp...ral-en&t=542775[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 24 Eylül 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Popeye, 23 Eylül 2005 21:34 tarihinde demiş ki: imzandaki karakterlerin arasinda EDdeki karakterinin olmamasi Brewers ailesi olarak bizi uzdu Qui :( Ya orda lvl 30+ karakterlerim var. Yoksa ara sıra oynadığım daha 15 tane daha karakterim var ama yazamıyorum hepsini :)) Kalbimde sizin yeriniz üzülmeyin![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 burning legionda karakter satın almak istiyorum lvl 60 olması tercih ettiğim classlar, alliance tarafında rogue, hunter yada warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar