Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Sly-One, 19 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki: o resimde birşey yok. sadece neden ilgileniyorlar bu konularla ? meselesi var. lazlarla değil de kürtlerle. kime ne türkiyedeki kürtlerden ? bir de kürtlerin son 20 yıldaki bilinçli bir nüfus artışı meseleleri var.devlete yük oluyorlar bi de. sora devleti yıkmaya kalkacaklar zaten o olcak bakalım. simdi konuyu saptirmayalim kurtler soyle boyle yapiyor diye yoksa tartisilan konudan cok uzaklasir bu baslik. belgesele donersek ; kurtler etnik grup olarak turkiyedeki en kalabalik grup. ve yillardir suren kurt problemi avrupada en cok bilinen problem. elbette bu konuda bilgi olacak turkiye ile ilgili bir belgeselde ayrica yukardaki aciklamada bu programa devletin destek verdigini okudu sanirim herkes. yani program icin "serefsizler" vs yazarken sanirim daha dikkatli olursunuz artik zira fransizlara hakaret edecem derken nerelere gidiyor ucu![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben öyle birşey demedim yorumlarımı da izlediğim 4 saat için yaptığımı söyledim. ama fransızlar kürtleri pek sever bu da bi gerçek.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 François Mitterand nın eşi destek çıktı diye tüm millet Seviyor mu oluyor anlıyamadım? Eski cumhur başkanın eşi destekledi diye 60 milyon insana itamda bulunuyorsun.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Muhabet biz türkler ... siz fransızlar e döndü pek güzel pek ...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kğrtleri sever veya sevmezler o bizim derdimiz değil. Önemli olan Türkleri sevdirip sevdirememiş olmamız. Yani sen kendini sevdiremediysen neden onları seviyorlar diye üzülmenin anlamı yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hayır onu düşünerek söylememiştim zaten.zamanında pkk ya yaptıkları destek ve bu konuları irdelemeleri yanında türkleri sevmemelerine bağladım. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fransızlara hakaret etmedim ben bu arada, yorumlarım içten ve nesnel bütün mesajlarımı okursanız. siz biz meselesi olsun istemem ben de kesiyorum burda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: bakan bile bunu anlayamiyorsa yazik zaten. etnik gruplarin nufus dagilimlarini gosteriyor o harita karadenizde lazlarin dagilimi gosterilince de karadenizi lazistan mi ilan ettiler diyeceksiniz? zaten su resimden sonuc cikaramayacak biri varsa tartismayalim bile bosu bosuna Size katılmıyorum. Etnik grupları gösteren haritayı yayınlamanın bir alemi var mı? Bunun adı düpedüz kışkırtıcılıktır. Türkiye, Türklerindir.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Türk nedir? Etnik grup nedir? bunu düşündünmü?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Türkiye, Türk ulusunundur. Tıpkı Fransa'nın Fransız ulusuna ait olduğu gibi. Öyle kalkıp da her etnik köken kendi devletini kurmaya kalksa dünyada binlerce devlet olur.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Birbirimizin dilinden anlıyamıyorken bence tartışmanın bir anlamı yok. İnadım inat modunda devam edelim, dallanıp budaklanalım. Ben bu ülke de yaşamaktan mutluluk ve gurur duyuyorum, inançlar toplum farklıkları vs hepsine saygım var. Dünyaya tanıtılacaksak heryönümüzle bilinmeliyiz. Benim açımdan tartışmanın bir anlamı kalmadı söyleceklerimi söyledim, yorumlama biçimi size kalmıştır.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 diab'a katılıyorumda ortadaki olay biraz daha farklı bence, her yönüyle tanıtılması lazım ama bızı direk suriye-filistin gibi tanıtıyorlar. türk kültürü gibi gelişmiş bir kültürü harmanlayıp eleyip bilerek/bilmeyerek kötü yönde tanıtıyorlar. aynı şeyi bizimkilerde yapıyor ama. mesela eurovision'da binlerce güzel mimarimiz varken sadece camilerin gösterilmesi gibi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dün bir göz gezdireyim dedim. Açtım baktım Meyhanenin bir köşesinde Nargile içen hayattan bıkmış bi adamı gösteriyorlar zoom girmiş kamera. Yaklaşık 15-16 dk zoomlu bi şekilde o adamı gösterdi ne diyeyim. Bi an için Akvaryumda balık izliyorum gibi hissetim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tanıtım her yönüyle mi yapılır biraz da bunu düşünmek lazım.. derincene düşünmek lazım. bu arada bu tartışmada herhangi bir taraf olmadığımı belirtmem gerekli. ne wendigo ve diablesse'in savunmalarını ne de geri kalan arkadaşların yazdıklarını mantıklı buluyorum. bir önceki mesajımda takıldığım yeri açık ve seçik bir şekilde belirttim. özellikle de konunun siz-biz'e fransız-türk'e çevrilmesini tasvip etmediğimi belirtirim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada tv5 kanalı galiba Türkiye'nin bir bölümünü kürdistan diye göstermiş :hrr:[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok öyle birşey. kürt yoğunluğu var diye göstermiş. 1-2 sayfa geride ilgili resim var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Su yazilanlari bastan sona okudum usenmeden. Paticik gibi bir toplulukta bu kadar cahil, bilgisiz, önyargili ve irkci adam nasil bir araya gelmis bir baslikta sasirdim. Oncelikle yayinlanan belgeselin (24 saat istanbul) Türkiye lehine bie propaganda oldugunu anlayamayan, bilmeyen ve buna ragmen konusanlara acidim. Tv5 kimseye yapilmayacak bir kiyak yapmis ve bir gununu istanbula ayirmis. Turkiye tanitma vakfinin butcesinin yetemeyecegi bir reklam yapmis. ... Turbanlilar sakallilar varmis goruntulerde. YOK MU ISTANBULDA bir dolu turbanli sakalli? Montajmi yapmis adamlar? Istanbulda sokaga hic mi cikmiyorsunuz? Körmüsünüz? Son bir haftadir Belcika devlet televizyonu VRT ile "Highlights of Turkey" adinda bir programin cekimlerinde idim, rehber ve arkeolog danisman olarak. Onlarda carsafli kadinlari goruntulediler. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? Madem sokaklarimizda, varolan kulturumuzde bu var. Turkiye/istanbul belgeselinde de yer alacak. Sizi avrupanin bunu gormesimi rahatsiz ediyor yoksa bunlarin varligimi? Sanki adamlar %2lik bir kesimi uzun uzun goruntulemisler gibi bir hava. Bir millete hakaretler girla! Fasist kahvesinden mi cikip geldiniz bu forumlara? Hic kafaniz yok mu? Bu apilan yayinla ilgili en ufak birsey arastirdiniz mi yoksa yazilanlarin gaziyla yok soyle yok boyle mi diye yaziyorsunuz. Hic mi kendi kisiliginiz, muhakeme gucunuz yok? Bu kadar mi kafasizsiniz? Sanki istanbula gelen binlerce avrupali, istanbulun gobeginde gormuyorlar o insanlari? Ülkenizden utaniyorsunuz! Kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz! Turkiye nin varolan durumu bu. Begenmeyen degistirmek icin cabalar. Ama ortada olani yansitani da oturdugu yerden elestiremez. Hakaret hic edemez. Bu kafadaki insanlarin varligini bile bile ben de istemezdim Turkiye yi avrupa toplulugunda! Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 neyse.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar kendi yaptıklarına fransız ne bekliyorsununz adamlardan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o değil de, haberlerde gösterdi şimdi bir resim kürdistan yazıyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: beyazcocuk, 19 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın Herseyden once benim fikirlerimi hicbir karsi tez sunmadan saçmalamak olarak nitelendiren birine tenezzül edip cevap bile vermemek gerekiyor ama vereceğim. Ben bu ülkenin her sehrini karis karis gezdim. Köylerini, ilçelerini, metropollerini. Sen daha ülkeni tanimiyorsun. Türkiye'yi istanbul saniyorsun. Dogu ya, guneydoguya, karadenize gidip gormemissin. Muhtemelen yasin da kucuk. Ama herseye ragmen oturdugun yerden, nerden aldigi bilinmez bir gazla boyun kadar kitap okumus, akademik kariyer yapmis, avrupa ve türkiye kültürü konusunda hersene 3 konferansa katilan ve BM delegelerinin bir kismina bu ülkeyi tanitma görevi verilmis birine bu konuda kustahca ahkam kesiyorsun. Hem de hicbir tartisma adabini bilmeden, caps le yazarak, hakaret ederek, demagoji yaparak, edebiyat yaparak. Senin o yaptigin edebiyat mahalle kahvelerinde söker. Vatan sevgisi, milliyetcilik konusarak olmaz. Ben kendi adima bu ülke icin cok sey yapiyorum. Her sene binlerce avrupaliya kültürümüzü tanitiyorum. ADD de uzun yillar aktif görev yaptim ve hala uyesiyim. Vatanin ve milletinle gurur duyuyorsan laf salatasi yapma! Birseyler yap. ve bunu once Türkiye'yi taniyarak yap! Hicbirsey yapamiyorsaniz bir tatilinizde doguya gidin. Ankara'nin dogusunda da Türkiye var! Gidin ve görün. Anadolunun gercek kültürünü taniyin. Ha onu da beceremiyorsaniz TRT nin bazi yayinlarini seyredin. Ondan sonra belki haddinizi asan ithamlarda bulunmadan once bir daha dusunursunuz. Bu ülkeyi taniyarak yapin ilk iyiliginizi. Modern giyimli adamlarin beyaz Türkiye'sinin cok ama cok kücük bir azinlik oldugu gercegi birgun suratiniza samar gibi carpmadan!!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: King_Tiger, 17 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Dünyada Fransızlar kadar dönek, Fransızlar kadar paragöz bir millet daha yoktur. Avrupa'da Türklere en çok düşmanlık gösteren ülkedir. Nefret ederim namussuzlardan. Sömürgeci ırz düşmanları. doğru demişsin. bazı yönlerini bilemem ama iyi gibi görününen aslında o kadarda iyi olmayıp; iyi yüzleri ile kötü yüzlerini örten bir millet.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bi belgeselde böyle haritada Türkiyenin yarısını filan Ermenistan olarak göstermişler... Haberlere baya konu oldu... Gıcık bi millet bu Fransızlar...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tv5 bunu tanıtım amaçlı yaptı, niyet kötü değil tersine iyiydi. Birisi de bir şeyler saçmalamış, türkiyede modern insan da var da sadece gözümüze sarıklılar takılıyor diye. Arkadaşım kör müsün kör olmak için mi çabalıyorsun? Dediğin modern kısım %5 anca vardır. Gerisi o sarıklılardan oluşuyor. İşine gelmeyince de fransız köpek, fransız dönek demek kadar zavallıca bir yaklaşım yoktur, unutmayalım ki ırkçılığın en büyük sebebi korkudur. Zavallı bir toplum olmayın, başkalarından bu kadar korkmayın. Biraz bakış açınızı büyütün.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar doğuyu veya tarzı yerleri göstermiyorki. Gösterdiği yerler istanbulun göbeği. Levent-Beşiktaş. Gelipte bi sarıklının bi cübbelinin kafasına zoooooooom yapıp lahaloov diye şarkı çalarsa kıllanırım ben gardaş[signature][hline]o_O | Spoon Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1340503-tv5-in-ayyby/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı tv5 in ayıbı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Muhabet biz türkler ... siz fransızlar e döndü pek güzel pek ...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kğrtleri sever veya sevmezler o bizim derdimiz değil. Önemli olan Türkleri sevdirip sevdirememiş olmamız. Yani sen kendini sevdiremediysen neden onları seviyorlar diye üzülmenin anlamı yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hayır onu düşünerek söylememiştim zaten.zamanında pkk ya yaptıkları destek ve bu konuları irdelemeleri yanında türkleri sevmemelerine bağladım. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fransızlara hakaret etmedim ben bu arada, yorumlarım içten ve nesnel bütün mesajlarımı okursanız. siz biz meselesi olsun istemem ben de kesiyorum burda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: bakan bile bunu anlayamiyorsa yazik zaten. etnik gruplarin nufus dagilimlarini gosteriyor o harita karadenizde lazlarin dagilimi gosterilince de karadenizi lazistan mi ilan ettiler diyeceksiniz? zaten su resimden sonuc cikaramayacak biri varsa tartismayalim bile bosu bosuna Size katılmıyorum. Etnik grupları gösteren haritayı yayınlamanın bir alemi var mı? Bunun adı düpedüz kışkırtıcılıktır. Türkiye, Türklerindir.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Türk nedir? Etnik grup nedir? bunu düşündünmü?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Türkiye, Türk ulusunundur. Tıpkı Fransa'nın Fransız ulusuna ait olduğu gibi. Öyle kalkıp da her etnik köken kendi devletini kurmaya kalksa dünyada binlerce devlet olur.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Birbirimizin dilinden anlıyamıyorken bence tartışmanın bir anlamı yok. İnadım inat modunda devam edelim, dallanıp budaklanalım. Ben bu ülke de yaşamaktan mutluluk ve gurur duyuyorum, inançlar toplum farklıkları vs hepsine saygım var. Dünyaya tanıtılacaksak heryönümüzle bilinmeliyiz. Benim açımdan tartışmanın bir anlamı kalmadı söyleceklerimi söyledim, yorumlama biçimi size kalmıştır.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 diab'a katılıyorumda ortadaki olay biraz daha farklı bence, her yönüyle tanıtılması lazım ama bızı direk suriye-filistin gibi tanıtıyorlar. türk kültürü gibi gelişmiş bir kültürü harmanlayıp eleyip bilerek/bilmeyerek kötü yönde tanıtıyorlar. aynı şeyi bizimkilerde yapıyor ama. mesela eurovision'da binlerce güzel mimarimiz varken sadece camilerin gösterilmesi gibi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dün bir göz gezdireyim dedim. Açtım baktım Meyhanenin bir köşesinde Nargile içen hayattan bıkmış bi adamı gösteriyorlar zoom girmiş kamera. Yaklaşık 15-16 dk zoomlu bi şekilde o adamı gösterdi ne diyeyim. Bi an için Akvaryumda balık izliyorum gibi hissetim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tanıtım her yönüyle mi yapılır biraz da bunu düşünmek lazım.. derincene düşünmek lazım. bu arada bu tartışmada herhangi bir taraf olmadığımı belirtmem gerekli. ne wendigo ve diablesse'in savunmalarını ne de geri kalan arkadaşların yazdıklarını mantıklı buluyorum. bir önceki mesajımda takıldığım yeri açık ve seçik bir şekilde belirttim. özellikle de konunun siz-biz'e fransız-türk'e çevrilmesini tasvip etmediğimi belirtirim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada tv5 kanalı galiba Türkiye'nin bir bölümünü kürdistan diye göstermiş :hrr:[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok öyle birşey. kürt yoğunluğu var diye göstermiş. 1-2 sayfa geride ilgili resim var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Su yazilanlari bastan sona okudum usenmeden. Paticik gibi bir toplulukta bu kadar cahil, bilgisiz, önyargili ve irkci adam nasil bir araya gelmis bir baslikta sasirdim. Oncelikle yayinlanan belgeselin (24 saat istanbul) Türkiye lehine bie propaganda oldugunu anlayamayan, bilmeyen ve buna ragmen konusanlara acidim. Tv5 kimseye yapilmayacak bir kiyak yapmis ve bir gununu istanbula ayirmis. Turkiye tanitma vakfinin butcesinin yetemeyecegi bir reklam yapmis. ... Turbanlilar sakallilar varmis goruntulerde. YOK MU ISTANBULDA bir dolu turbanli sakalli? Montajmi yapmis adamlar? Istanbulda sokaga hic mi cikmiyorsunuz? Körmüsünüz? Son bir haftadir Belcika devlet televizyonu VRT ile "Highlights of Turkey" adinda bir programin cekimlerinde idim, rehber ve arkeolog danisman olarak. Onlarda carsafli kadinlari goruntulediler. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? Madem sokaklarimizda, varolan kulturumuzde bu var. Turkiye/istanbul belgeselinde de yer alacak. Sizi avrupanin bunu gormesimi rahatsiz ediyor yoksa bunlarin varligimi? Sanki adamlar %2lik bir kesimi uzun uzun goruntulemisler gibi bir hava. Bir millete hakaretler girla! Fasist kahvesinden mi cikip geldiniz bu forumlara? Hic kafaniz yok mu? Bu apilan yayinla ilgili en ufak birsey arastirdiniz mi yoksa yazilanlarin gaziyla yok soyle yok boyle mi diye yaziyorsunuz. Hic mi kendi kisiliginiz, muhakeme gucunuz yok? Bu kadar mi kafasizsiniz? Sanki istanbula gelen binlerce avrupali, istanbulun gobeginde gormuyorlar o insanlari? Ülkenizden utaniyorsunuz! Kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz! Turkiye nin varolan durumu bu. Begenmeyen degistirmek icin cabalar. Ama ortada olani yansitani da oturdugu yerden elestiremez. Hakaret hic edemez. Bu kafadaki insanlarin varligini bile bile ben de istemezdim Turkiye yi avrupa toplulugunda! Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 neyse.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar kendi yaptıklarına fransız ne bekliyorsununz adamlardan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o değil de, haberlerde gösterdi şimdi bir resim kürdistan yazıyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: beyazcocuk, 19 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın Herseyden once benim fikirlerimi hicbir karsi tez sunmadan saçmalamak olarak nitelendiren birine tenezzül edip cevap bile vermemek gerekiyor ama vereceğim. Ben bu ülkenin her sehrini karis karis gezdim. Köylerini, ilçelerini, metropollerini. Sen daha ülkeni tanimiyorsun. Türkiye'yi istanbul saniyorsun. Dogu ya, guneydoguya, karadenize gidip gormemissin. Muhtemelen yasin da kucuk. Ama herseye ragmen oturdugun yerden, nerden aldigi bilinmez bir gazla boyun kadar kitap okumus, akademik kariyer yapmis, avrupa ve türkiye kültürü konusunda hersene 3 konferansa katilan ve BM delegelerinin bir kismina bu ülkeyi tanitma görevi verilmis birine bu konuda kustahca ahkam kesiyorsun. Hem de hicbir tartisma adabini bilmeden, caps le yazarak, hakaret ederek, demagoji yaparak, edebiyat yaparak. Senin o yaptigin edebiyat mahalle kahvelerinde söker. Vatan sevgisi, milliyetcilik konusarak olmaz. Ben kendi adima bu ülke icin cok sey yapiyorum. Her sene binlerce avrupaliya kültürümüzü tanitiyorum. ADD de uzun yillar aktif görev yaptim ve hala uyesiyim. Vatanin ve milletinle gurur duyuyorsan laf salatasi yapma! Birseyler yap. ve bunu once Türkiye'yi taniyarak yap! Hicbirsey yapamiyorsaniz bir tatilinizde doguya gidin. Ankara'nin dogusunda da Türkiye var! Gidin ve görün. Anadolunun gercek kültürünü taniyin. Ha onu da beceremiyorsaniz TRT nin bazi yayinlarini seyredin. Ondan sonra belki haddinizi asan ithamlarda bulunmadan once bir daha dusunursunuz. Bu ülkeyi taniyarak yapin ilk iyiliginizi. Modern giyimli adamlarin beyaz Türkiye'sinin cok ama cok kücük bir azinlik oldugu gercegi birgun suratiniza samar gibi carpmadan!!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: King_Tiger, 17 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Dünyada Fransızlar kadar dönek, Fransızlar kadar paragöz bir millet daha yoktur. Avrupa'da Türklere en çok düşmanlık gösteren ülkedir. Nefret ederim namussuzlardan. Sömürgeci ırz düşmanları. doğru demişsin. bazı yönlerini bilemem ama iyi gibi görününen aslında o kadarda iyi olmayıp; iyi yüzleri ile kötü yüzlerini örten bir millet.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bi belgeselde böyle haritada Türkiyenin yarısını filan Ermenistan olarak göstermişler... Haberlere baya konu oldu... Gıcık bi millet bu Fransızlar...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tv5 bunu tanıtım amaçlı yaptı, niyet kötü değil tersine iyiydi. Birisi de bir şeyler saçmalamış, türkiyede modern insan da var da sadece gözümüze sarıklılar takılıyor diye. Arkadaşım kör müsün kör olmak için mi çabalıyorsun? Dediğin modern kısım %5 anca vardır. Gerisi o sarıklılardan oluşuyor. İşine gelmeyince de fransız köpek, fransız dönek demek kadar zavallıca bir yaklaşım yoktur, unutmayalım ki ırkçılığın en büyük sebebi korkudur. Zavallı bir toplum olmayın, başkalarından bu kadar korkmayın. Biraz bakış açınızı büyütün.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar doğuyu veya tarzı yerleri göstermiyorki. Gösterdiği yerler istanbulun göbeği. Levent-Beşiktaş. Gelipte bi sarıklının bi cübbelinin kafasına zoooooooom yapıp lahaloov diye şarkı çalarsa kıllanırım ben gardaş[signature][hline]o_O | Spoon Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1340503-tv5-in-ayyby/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı tv5 in ayıbı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kğrtleri sever veya sevmezler o bizim derdimiz değil. Önemli olan Türkleri sevdirip sevdirememiş olmamız. Yani sen kendini sevdiremediysen neden onları seviyorlar diye üzülmenin anlamı yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hayır onu düşünerek söylememiştim zaten.zamanında pkk ya yaptıkları destek ve bu konuları irdelemeleri yanında türkleri sevmemelerine bağladım. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 fransızlara hakaret etmedim ben bu arada, yorumlarım içten ve nesnel bütün mesajlarımı okursanız. siz biz meselesi olsun istemem ben de kesiyorum burda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: bakan bile bunu anlayamiyorsa yazik zaten. etnik gruplarin nufus dagilimlarini gosteriyor o harita karadenizde lazlarin dagilimi gosterilince de karadenizi lazistan mi ilan ettiler diyeceksiniz? zaten su resimden sonuc cikaramayacak biri varsa tartismayalim bile bosu bosuna Size katılmıyorum. Etnik grupları gösteren haritayı yayınlamanın bir alemi var mı? Bunun adı düpedüz kışkırtıcılıktır. Türkiye, Türklerindir.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Türk nedir? Etnik grup nedir? bunu düşündünmü?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Türkiye, Türk ulusunundur. Tıpkı Fransa'nın Fransız ulusuna ait olduğu gibi. Öyle kalkıp da her etnik köken kendi devletini kurmaya kalksa dünyada binlerce devlet olur.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Birbirimizin dilinden anlıyamıyorken bence tartışmanın bir anlamı yok. İnadım inat modunda devam edelim, dallanıp budaklanalım. Ben bu ülke de yaşamaktan mutluluk ve gurur duyuyorum, inançlar toplum farklıkları vs hepsine saygım var. Dünyaya tanıtılacaksak heryönümüzle bilinmeliyiz. Benim açımdan tartışmanın bir anlamı kalmadı söyleceklerimi söyledim, yorumlama biçimi size kalmıştır.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 diab'a katılıyorumda ortadaki olay biraz daha farklı bence, her yönüyle tanıtılması lazım ama bızı direk suriye-filistin gibi tanıtıyorlar. türk kültürü gibi gelişmiş bir kültürü harmanlayıp eleyip bilerek/bilmeyerek kötü yönde tanıtıyorlar. aynı şeyi bizimkilerde yapıyor ama. mesela eurovision'da binlerce güzel mimarimiz varken sadece camilerin gösterilmesi gibi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dün bir göz gezdireyim dedim. Açtım baktım Meyhanenin bir köşesinde Nargile içen hayattan bıkmış bi adamı gösteriyorlar zoom girmiş kamera. Yaklaşık 15-16 dk zoomlu bi şekilde o adamı gösterdi ne diyeyim. Bi an için Akvaryumda balık izliyorum gibi hissetim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tanıtım her yönüyle mi yapılır biraz da bunu düşünmek lazım.. derincene düşünmek lazım. bu arada bu tartışmada herhangi bir taraf olmadığımı belirtmem gerekli. ne wendigo ve diablesse'in savunmalarını ne de geri kalan arkadaşların yazdıklarını mantıklı buluyorum. bir önceki mesajımda takıldığım yeri açık ve seçik bir şekilde belirttim. özellikle de konunun siz-biz'e fransız-türk'e çevrilmesini tasvip etmediğimi belirtirim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada tv5 kanalı galiba Türkiye'nin bir bölümünü kürdistan diye göstermiş :hrr:[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok öyle birşey. kürt yoğunluğu var diye göstermiş. 1-2 sayfa geride ilgili resim var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Su yazilanlari bastan sona okudum usenmeden. Paticik gibi bir toplulukta bu kadar cahil, bilgisiz, önyargili ve irkci adam nasil bir araya gelmis bir baslikta sasirdim. Oncelikle yayinlanan belgeselin (24 saat istanbul) Türkiye lehine bie propaganda oldugunu anlayamayan, bilmeyen ve buna ragmen konusanlara acidim. Tv5 kimseye yapilmayacak bir kiyak yapmis ve bir gununu istanbula ayirmis. Turkiye tanitma vakfinin butcesinin yetemeyecegi bir reklam yapmis. ... Turbanlilar sakallilar varmis goruntulerde. YOK MU ISTANBULDA bir dolu turbanli sakalli? Montajmi yapmis adamlar? Istanbulda sokaga hic mi cikmiyorsunuz? Körmüsünüz? Son bir haftadir Belcika devlet televizyonu VRT ile "Highlights of Turkey" adinda bir programin cekimlerinde idim, rehber ve arkeolog danisman olarak. Onlarda carsafli kadinlari goruntulediler. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? Madem sokaklarimizda, varolan kulturumuzde bu var. Turkiye/istanbul belgeselinde de yer alacak. Sizi avrupanin bunu gormesimi rahatsiz ediyor yoksa bunlarin varligimi? Sanki adamlar %2lik bir kesimi uzun uzun goruntulemisler gibi bir hava. Bir millete hakaretler girla! Fasist kahvesinden mi cikip geldiniz bu forumlara? Hic kafaniz yok mu? Bu apilan yayinla ilgili en ufak birsey arastirdiniz mi yoksa yazilanlarin gaziyla yok soyle yok boyle mi diye yaziyorsunuz. Hic mi kendi kisiliginiz, muhakeme gucunuz yok? Bu kadar mi kafasizsiniz? Sanki istanbula gelen binlerce avrupali, istanbulun gobeginde gormuyorlar o insanlari? Ülkenizden utaniyorsunuz! Kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz! Turkiye nin varolan durumu bu. Begenmeyen degistirmek icin cabalar. Ama ortada olani yansitani da oturdugu yerden elestiremez. Hakaret hic edemez. Bu kafadaki insanlarin varligini bile bile ben de istemezdim Turkiye yi avrupa toplulugunda! Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 neyse.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar kendi yaptıklarına fransız ne bekliyorsununz adamlardan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o değil de, haberlerde gösterdi şimdi bir resim kürdistan yazıyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: beyazcocuk, 19 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın Herseyden once benim fikirlerimi hicbir karsi tez sunmadan saçmalamak olarak nitelendiren birine tenezzül edip cevap bile vermemek gerekiyor ama vereceğim. Ben bu ülkenin her sehrini karis karis gezdim. Köylerini, ilçelerini, metropollerini. Sen daha ülkeni tanimiyorsun. Türkiye'yi istanbul saniyorsun. Dogu ya, guneydoguya, karadenize gidip gormemissin. Muhtemelen yasin da kucuk. Ama herseye ragmen oturdugun yerden, nerden aldigi bilinmez bir gazla boyun kadar kitap okumus, akademik kariyer yapmis, avrupa ve türkiye kültürü konusunda hersene 3 konferansa katilan ve BM delegelerinin bir kismina bu ülkeyi tanitma görevi verilmis birine bu konuda kustahca ahkam kesiyorsun. Hem de hicbir tartisma adabini bilmeden, caps le yazarak, hakaret ederek, demagoji yaparak, edebiyat yaparak. Senin o yaptigin edebiyat mahalle kahvelerinde söker. Vatan sevgisi, milliyetcilik konusarak olmaz. Ben kendi adima bu ülke icin cok sey yapiyorum. Her sene binlerce avrupaliya kültürümüzü tanitiyorum. ADD de uzun yillar aktif görev yaptim ve hala uyesiyim. Vatanin ve milletinle gurur duyuyorsan laf salatasi yapma! Birseyler yap. ve bunu once Türkiye'yi taniyarak yap! Hicbirsey yapamiyorsaniz bir tatilinizde doguya gidin. Ankara'nin dogusunda da Türkiye var! Gidin ve görün. Anadolunun gercek kültürünü taniyin. Ha onu da beceremiyorsaniz TRT nin bazi yayinlarini seyredin. Ondan sonra belki haddinizi asan ithamlarda bulunmadan once bir daha dusunursunuz. Bu ülkeyi taniyarak yapin ilk iyiliginizi. Modern giyimli adamlarin beyaz Türkiye'sinin cok ama cok kücük bir azinlik oldugu gercegi birgun suratiniza samar gibi carpmadan!!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: King_Tiger, 17 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Dünyada Fransızlar kadar dönek, Fransızlar kadar paragöz bir millet daha yoktur. Avrupa'da Türklere en çok düşmanlık gösteren ülkedir. Nefret ederim namussuzlardan. Sömürgeci ırz düşmanları. doğru demişsin. bazı yönlerini bilemem ama iyi gibi görününen aslında o kadarda iyi olmayıp; iyi yüzleri ile kötü yüzlerini örten bir millet.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bi belgeselde böyle haritada Türkiyenin yarısını filan Ermenistan olarak göstermişler... Haberlere baya konu oldu... Gıcık bi millet bu Fransızlar...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tv5 bunu tanıtım amaçlı yaptı, niyet kötü değil tersine iyiydi. Birisi de bir şeyler saçmalamış, türkiyede modern insan da var da sadece gözümüze sarıklılar takılıyor diye. Arkadaşım kör müsün kör olmak için mi çabalıyorsun? Dediğin modern kısım %5 anca vardır. Gerisi o sarıklılardan oluşuyor. İşine gelmeyince de fransız köpek, fransız dönek demek kadar zavallıca bir yaklaşım yoktur, unutmayalım ki ırkçılığın en büyük sebebi korkudur. Zavallı bir toplum olmayın, başkalarından bu kadar korkmayın. Biraz bakış açınızı büyütün.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar doğuyu veya tarzı yerleri göstermiyorki. Gösterdiği yerler istanbulun göbeği. Levent-Beşiktaş. Gelipte bi sarıklının bi cübbelinin kafasına zoooooooom yapıp lahaloov diye şarkı çalarsa kıllanırım ben gardaş[signature][hline]o_O | Spoon Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1340503-tv5-in-ayyby/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı tv5 in ayıbı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Türkiye, Türk ulusunundur. Tıpkı Fransa'nın Fransız ulusuna ait olduğu gibi. Öyle kalkıp da her etnik köken kendi devletini kurmaya kalksa dünyada binlerce devlet olur.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Birbirimizin dilinden anlıyamıyorken bence tartışmanın bir anlamı yok. İnadım inat modunda devam edelim, dallanıp budaklanalım. Ben bu ülke de yaşamaktan mutluluk ve gurur duyuyorum, inançlar toplum farklıkları vs hepsine saygım var. Dünyaya tanıtılacaksak heryönümüzle bilinmeliyiz. Benim açımdan tartışmanın bir anlamı kalmadı söyleceklerimi söyledim, yorumlama biçimi size kalmıştır.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 diab'a katılıyorumda ortadaki olay biraz daha farklı bence, her yönüyle tanıtılması lazım ama bızı direk suriye-filistin gibi tanıtıyorlar. türk kültürü gibi gelişmiş bir kültürü harmanlayıp eleyip bilerek/bilmeyerek kötü yönde tanıtıyorlar. aynı şeyi bizimkilerde yapıyor ama. mesela eurovision'da binlerce güzel mimarimiz varken sadece camilerin gösterilmesi gibi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dün bir göz gezdireyim dedim. Açtım baktım Meyhanenin bir köşesinde Nargile içen hayattan bıkmış bi adamı gösteriyorlar zoom girmiş kamera. Yaklaşık 15-16 dk zoomlu bi şekilde o adamı gösterdi ne diyeyim. Bi an için Akvaryumda balık izliyorum gibi hissetim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tanıtım her yönüyle mi yapılır biraz da bunu düşünmek lazım.. derincene düşünmek lazım. bu arada bu tartışmada herhangi bir taraf olmadığımı belirtmem gerekli. ne wendigo ve diablesse'in savunmalarını ne de geri kalan arkadaşların yazdıklarını mantıklı buluyorum. bir önceki mesajımda takıldığım yeri açık ve seçik bir şekilde belirttim. özellikle de konunun siz-biz'e fransız-türk'e çevrilmesini tasvip etmediğimi belirtirim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada tv5 kanalı galiba Türkiye'nin bir bölümünü kürdistan diye göstermiş :hrr:[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok öyle birşey. kürt yoğunluğu var diye göstermiş. 1-2 sayfa geride ilgili resim var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Su yazilanlari bastan sona okudum usenmeden. Paticik gibi bir toplulukta bu kadar cahil, bilgisiz, önyargili ve irkci adam nasil bir araya gelmis bir baslikta sasirdim. Oncelikle yayinlanan belgeselin (24 saat istanbul) Türkiye lehine bie propaganda oldugunu anlayamayan, bilmeyen ve buna ragmen konusanlara acidim. Tv5 kimseye yapilmayacak bir kiyak yapmis ve bir gununu istanbula ayirmis. Turkiye tanitma vakfinin butcesinin yetemeyecegi bir reklam yapmis. ... Turbanlilar sakallilar varmis goruntulerde. YOK MU ISTANBULDA bir dolu turbanli sakalli? Montajmi yapmis adamlar? Istanbulda sokaga hic mi cikmiyorsunuz? Körmüsünüz? Son bir haftadir Belcika devlet televizyonu VRT ile "Highlights of Turkey" adinda bir programin cekimlerinde idim, rehber ve arkeolog danisman olarak. Onlarda carsafli kadinlari goruntulediler. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? Madem sokaklarimizda, varolan kulturumuzde bu var. Turkiye/istanbul belgeselinde de yer alacak. Sizi avrupanin bunu gormesimi rahatsiz ediyor yoksa bunlarin varligimi? Sanki adamlar %2lik bir kesimi uzun uzun goruntulemisler gibi bir hava. Bir millete hakaretler girla! Fasist kahvesinden mi cikip geldiniz bu forumlara? Hic kafaniz yok mu? Bu apilan yayinla ilgili en ufak birsey arastirdiniz mi yoksa yazilanlarin gaziyla yok soyle yok boyle mi diye yaziyorsunuz. Hic mi kendi kisiliginiz, muhakeme gucunuz yok? Bu kadar mi kafasizsiniz? Sanki istanbula gelen binlerce avrupali, istanbulun gobeginde gormuyorlar o insanlari? Ülkenizden utaniyorsunuz! Kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz! Turkiye nin varolan durumu bu. Begenmeyen degistirmek icin cabalar. Ama ortada olani yansitani da oturdugu yerden elestiremez. Hakaret hic edemez. Bu kafadaki insanlarin varligini bile bile ben de istemezdim Turkiye yi avrupa toplulugunda! Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 neyse.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar kendi yaptıklarına fransız ne bekliyorsununz adamlardan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o değil de, haberlerde gösterdi şimdi bir resim kürdistan yazıyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: beyazcocuk, 19 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın Herseyden once benim fikirlerimi hicbir karsi tez sunmadan saçmalamak olarak nitelendiren birine tenezzül edip cevap bile vermemek gerekiyor ama vereceğim. Ben bu ülkenin her sehrini karis karis gezdim. Köylerini, ilçelerini, metropollerini. Sen daha ülkeni tanimiyorsun. Türkiye'yi istanbul saniyorsun. Dogu ya, guneydoguya, karadenize gidip gormemissin. Muhtemelen yasin da kucuk. Ama herseye ragmen oturdugun yerden, nerden aldigi bilinmez bir gazla boyun kadar kitap okumus, akademik kariyer yapmis, avrupa ve türkiye kültürü konusunda hersene 3 konferansa katilan ve BM delegelerinin bir kismina bu ülkeyi tanitma görevi verilmis birine bu konuda kustahca ahkam kesiyorsun. Hem de hicbir tartisma adabini bilmeden, caps le yazarak, hakaret ederek, demagoji yaparak, edebiyat yaparak. Senin o yaptigin edebiyat mahalle kahvelerinde söker. Vatan sevgisi, milliyetcilik konusarak olmaz. Ben kendi adima bu ülke icin cok sey yapiyorum. Her sene binlerce avrupaliya kültürümüzü tanitiyorum. ADD de uzun yillar aktif görev yaptim ve hala uyesiyim. Vatanin ve milletinle gurur duyuyorsan laf salatasi yapma! Birseyler yap. ve bunu once Türkiye'yi taniyarak yap! Hicbirsey yapamiyorsaniz bir tatilinizde doguya gidin. Ankara'nin dogusunda da Türkiye var! Gidin ve görün. Anadolunun gercek kültürünü taniyin. Ha onu da beceremiyorsaniz TRT nin bazi yayinlarini seyredin. Ondan sonra belki haddinizi asan ithamlarda bulunmadan once bir daha dusunursunuz. Bu ülkeyi taniyarak yapin ilk iyiliginizi. Modern giyimli adamlarin beyaz Türkiye'sinin cok ama cok kücük bir azinlik oldugu gercegi birgun suratiniza samar gibi carpmadan!!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: King_Tiger, 17 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Dünyada Fransızlar kadar dönek, Fransızlar kadar paragöz bir millet daha yoktur. Avrupa'da Türklere en çok düşmanlık gösteren ülkedir. Nefret ederim namussuzlardan. Sömürgeci ırz düşmanları. doğru demişsin. bazı yönlerini bilemem ama iyi gibi görününen aslında o kadarda iyi olmayıp; iyi yüzleri ile kötü yüzlerini örten bir millet.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bi belgeselde böyle haritada Türkiyenin yarısını filan Ermenistan olarak göstermişler... Haberlere baya konu oldu... Gıcık bi millet bu Fransızlar...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tv5 bunu tanıtım amaçlı yaptı, niyet kötü değil tersine iyiydi. Birisi de bir şeyler saçmalamış, türkiyede modern insan da var da sadece gözümüze sarıklılar takılıyor diye. Arkadaşım kör müsün kör olmak için mi çabalıyorsun? Dediğin modern kısım %5 anca vardır. Gerisi o sarıklılardan oluşuyor. İşine gelmeyince de fransız köpek, fransız dönek demek kadar zavallıca bir yaklaşım yoktur, unutmayalım ki ırkçılığın en büyük sebebi korkudur. Zavallı bir toplum olmayın, başkalarından bu kadar korkmayın. Biraz bakış açınızı büyütün.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar doğuyu veya tarzı yerleri göstermiyorki. Gösterdiği yerler istanbulun göbeği. Levent-Beşiktaş. Gelipte bi sarıklının bi cübbelinin kafasına zoooooooom yapıp lahaloov diye şarkı çalarsa kıllanırım ben gardaş[signature][hline]o_O | Spoon Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 4.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1340503-tv5-in-ayyby/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı tv5 in ayıbı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 diab'a katılıyorumda ortadaki olay biraz daha farklı bence, her yönüyle tanıtılması lazım ama bızı direk suriye-filistin gibi tanıtıyorlar. türk kültürü gibi gelişmiş bir kültürü harmanlayıp eleyip bilerek/bilmeyerek kötü yönde tanıtıyorlar. aynı şeyi bizimkilerde yapıyor ama. mesela eurovision'da binlerce güzel mimarimiz varken sadece camilerin gösterilmesi gibi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Dün bir göz gezdireyim dedim. Açtım baktım Meyhanenin bir köşesinde Nargile içen hayattan bıkmış bi adamı gösteriyorlar zoom girmiş kamera. Yaklaşık 15-16 dk zoomlu bi şekilde o adamı gösterdi ne diyeyim. Bi an için Akvaryumda balık izliyorum gibi hissetim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tanıtım her yönüyle mi yapılır biraz da bunu düşünmek lazım.. derincene düşünmek lazım. bu arada bu tartışmada herhangi bir taraf olmadığımı belirtmem gerekli. ne wendigo ve diablesse'in savunmalarını ne de geri kalan arkadaşların yazdıklarını mantıklı buluyorum. bir önceki mesajımda takıldığım yeri açık ve seçik bir şekilde belirttim. özellikle de konunun siz-biz'e fransız-türk'e çevrilmesini tasvip etmediğimi belirtirim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bu arada tv5 kanalı galiba Türkiye'nin bir bölümünü kürdistan diye göstermiş :hrr:[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok öyle birşey. kürt yoğunluğu var diye göstermiş. 1-2 sayfa geride ilgili resim var.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
beyazcocuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Wendigo, 19 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Su yazilanlari bastan sona okudum usenmeden. Paticik gibi bir toplulukta bu kadar cahil, bilgisiz, önyargili ve irkci adam nasil bir araya gelmis bir baslikta sasirdim. Oncelikle yayinlanan belgeselin (24 saat istanbul) Türkiye lehine bie propaganda oldugunu anlayamayan, bilmeyen ve buna ragmen konusanlara acidim. Tv5 kimseye yapilmayacak bir kiyak yapmis ve bir gununu istanbula ayirmis. Turkiye tanitma vakfinin butcesinin yetemeyecegi bir reklam yapmis. ... Turbanlilar sakallilar varmis goruntulerde. YOK MU ISTANBULDA bir dolu turbanli sakalli? Montajmi yapmis adamlar? Istanbulda sokaga hic mi cikmiyorsunuz? Körmüsünüz? Son bir haftadir Belcika devlet televizyonu VRT ile "Highlights of Turkey" adinda bir programin cekimlerinde idim, rehber ve arkeolog danisman olarak. Onlarda carsafli kadinlari goruntulediler. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? Madem sokaklarimizda, varolan kulturumuzde bu var. Turkiye/istanbul belgeselinde de yer alacak. Sizi avrupanin bunu gormesimi rahatsiz ediyor yoksa bunlarin varligimi? Sanki adamlar %2lik bir kesimi uzun uzun goruntulemisler gibi bir hava. Bir millete hakaretler girla! Fasist kahvesinden mi cikip geldiniz bu forumlara? Hic kafaniz yok mu? Bu apilan yayinla ilgili en ufak birsey arastirdiniz mi yoksa yazilanlarin gaziyla yok soyle yok boyle mi diye yaziyorsunuz. Hic mi kendi kisiliginiz, muhakeme gucunuz yok? Bu kadar mi kafasizsiniz? Sanki istanbula gelen binlerce avrupali, istanbulun gobeginde gormuyorlar o insanlari? Ülkenizden utaniyorsunuz! Kendinizi komik duruma dusuruyorsunuz! Turkiye nin varolan durumu bu. Begenmeyen degistirmek icin cabalar. Ama ortada olani yansitani da oturdugu yerden elestiremez. Hakaret hic edemez. Bu kafadaki insanlarin varligini bile bile ben de istemezdim Turkiye yi avrupa toplulugunda! Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 neyse.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar kendi yaptıklarına fransız ne bekliyorsununz adamlardan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o değil de, haberlerde gösterdi şimdi bir resim kürdistan yazıyor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: beyazcocuk, 19 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Ülkenizden utaniyorsunuz! demişsin. BEN VATANIMLA VE MİLLETİMLE GURUR DUYUYORUM. 4 gun istanbul cekimi esnasinda yuzlerce carsafli kadin, yuzlerce sakalli erkek gorduk. Sadece modern giyimli insanlar mi olmali goruntulerde? Turkiye dedigerli yok mu sayilmali? demişsin TÜRKİYE SAKALLI CÜPPELİ TİPLERDEN DEĞİLDE ADAM GİBİ MODERN GİYİMLİ İNSANLARDAN OLUŞMAKTADIR.SADECE O TİPLER GÖZÜMÜZE DAHA ÇOK BATIYOR. afedersin ama arada bir saçmalamışsın Herseyden once benim fikirlerimi hicbir karsi tez sunmadan saçmalamak olarak nitelendiren birine tenezzül edip cevap bile vermemek gerekiyor ama vereceğim. Ben bu ülkenin her sehrini karis karis gezdim. Köylerini, ilçelerini, metropollerini. Sen daha ülkeni tanimiyorsun. Türkiye'yi istanbul saniyorsun. Dogu ya, guneydoguya, karadenize gidip gormemissin. Muhtemelen yasin da kucuk. Ama herseye ragmen oturdugun yerden, nerden aldigi bilinmez bir gazla boyun kadar kitap okumus, akademik kariyer yapmis, avrupa ve türkiye kültürü konusunda hersene 3 konferansa katilan ve BM delegelerinin bir kismina bu ülkeyi tanitma görevi verilmis birine bu konuda kustahca ahkam kesiyorsun. Hem de hicbir tartisma adabini bilmeden, caps le yazarak, hakaret ederek, demagoji yaparak, edebiyat yaparak. Senin o yaptigin edebiyat mahalle kahvelerinde söker. Vatan sevgisi, milliyetcilik konusarak olmaz. Ben kendi adima bu ülke icin cok sey yapiyorum. Her sene binlerce avrupaliya kültürümüzü tanitiyorum. ADD de uzun yillar aktif görev yaptim ve hala uyesiyim. Vatanin ve milletinle gurur duyuyorsan laf salatasi yapma! Birseyler yap. ve bunu once Türkiye'yi taniyarak yap! Hicbirsey yapamiyorsaniz bir tatilinizde doguya gidin. Ankara'nin dogusunda da Türkiye var! Gidin ve görün. Anadolunun gercek kültürünü taniyin. Ha onu da beceremiyorsaniz TRT nin bazi yayinlarini seyredin. Ondan sonra belki haddinizi asan ithamlarda bulunmadan once bir daha dusunursunuz. Bu ülkeyi taniyarak yapin ilk iyiliginizi. Modern giyimli adamlarin beyaz Türkiye'sinin cok ama cok kücük bir azinlik oldugu gercegi birgun suratiniza samar gibi carpmadan!!![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: King_Tiger, 17 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Dünyada Fransızlar kadar dönek, Fransızlar kadar paragöz bir millet daha yoktur. Avrupa'da Türklere en çok düşmanlık gösteren ülkedir. Nefret ederim namussuzlardan. Sömürgeci ırz düşmanları. doğru demişsin. bazı yönlerini bilemem ama iyi gibi görününen aslında o kadarda iyi olmayıp; iyi yüzleri ile kötü yüzlerini örten bir millet.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bi belgeselde böyle haritada Türkiyenin yarısını filan Ermenistan olarak göstermişler... Haberlere baya konu oldu... Gıcık bi millet bu Fransızlar...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tv5 bunu tanıtım amaçlı yaptı, niyet kötü değil tersine iyiydi. Birisi de bir şeyler saçmalamış, türkiyede modern insan da var da sadece gözümüze sarıklılar takılıyor diye. Arkadaşım kör müsün kör olmak için mi çabalıyorsun? Dediğin modern kısım %5 anca vardır. Gerisi o sarıklılardan oluşuyor. İşine gelmeyince de fransız köpek, fransız dönek demek kadar zavallıca bir yaklaşım yoktur, unutmayalım ki ırkçılığın en büyük sebebi korkudur. Zavallı bir toplum olmayın, başkalarından bu kadar korkmayın. Biraz bakış açınızı büyütün.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 adamlar doğuyu veya tarzı yerleri göstermiyorki. Gösterdiği yerler istanbulun göbeği. Levent-Beşiktaş. Gelipte bi sarıklının bi cübbelinin kafasına zoooooooom yapıp lahaloov diye şarkı çalarsa kıllanırım ben gardaş[signature][hline]o_O | Spoon
Öne çıkan mesajlar