Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu aralar (hesabım kapalıyken) bir sürü planlar yapıyorum :P Planlarımdan biri (kesinlikle gerçekleştireceğim): Lvl 29 bir rogueyi bgde alem yaptırmak için full gearlı yapmaya karar verdim. (capslock killers gibi, ama solo takılmak ftw) -Neden 30 değil de 29? -Sonraki patchlerde bg levelleri değişiyor, roguem hep 20-29 bgsinde kalsın diye :P Main handde The Butcher kalacak, o kesin. Diğer bütün ekipmanımı main charım ile / arkadaşlarımın main charleri ile hallederim. Bind on equip/bind on pickup fark etmez, lvl 29 için en iyi item olsun da ne olursa olsun :P KISACASI: Main hand dışı lvl 29 roguede olması gereken en iyi itemler sizce neler? Edik: geyik yapmayın diyemem; ama beni mutlu edecek şey item tavsiyesidir.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 03 Eylül 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 triprunner dungerass mıydı neydi +18 agi +5 sta bide spirit veriodu glb gnomeragan(nası yazıldıını tam bilmiom horde'um) questi bide dagger al rfk son bosstan sonra belti deviate belt yap.off hande ya rfk dediim gibi son boss yada sfk dan meteor shard al (+5 staminamı yoksa coh 45 damage mı sana kalmış) benim bildiim iyi itemler bunnar.o lvldan hatırladıım kadarı ile.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Triprunner Dungarees lvl 35 questi :P Deviate Scale Belt iyi gibi, Meteor Shard'da stat olsa daha iyi olurmuş gibi :P Sağol bilgi için hehe. Biraz araştırma yaptıktan sonra off-hande Prison Shank almayı düşünüyorum.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 UP! Hehe 3-5 item çıktı biraz daha öneriye ihtiyacım var[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 rfk 'dan düsen dagger Swinetusk Shank ( http://www.thottbot.com/?i=3801 ) ise bosuna ümitlenme lvl 30 item o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yok yok rfkdan dagger istemiyorum prison shank yeter bana offhand olarak ^^[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence backstab ambush kullan cok yararını görceksin ss le nereye kadar gidebilcenki.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sword bn de pek önermem iş yapsın istiyosan karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 http://www.thottbot.com/?i=40813 warsong gulch reward diyolar ama bilmiyorum..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=14753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: shippy, 03 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki: bence backstab ambush kullan cok yararını görceksin ss le nereye kadar gidebilcenki. said: kath, 03 Eylül 2005 22:01 tarihinde demiş ki: sword bn de pek önermem iş yapsın istiyosan karakter Hm belki bir main hand dagger alıp, ambush+sinister spam falan yapabilirim rogueswap gibi addonlar ile. said: Dogbert, 03 Eylül 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Sentinel's Blade warsong gulch reward diyolar ama bilmiyorum.. Edik: bi daha baktım da tam bana göre bi itemmiş ^^ EK: Neck olarak Sentinel's Medallion, ring olarak Protector's Band kullanmaya karar verdim. İşim gücüm wsg olacağına göre bunları kazanmak kolay olacak gibi ^^[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 04 Eylül 2005 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hergonan tarafından 04 Eylül 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Daha çok genç bir karakterin var lvl 60 olana kadar sw/sw mace/mace falan git.Talentlarında assasin/combat şeklinde olsun solo kasarken de hiç zorlanmassın.İlerde 60 olunca build değiştirip itemine göre hazırlar takılırsın paşa paşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Amacım lvl 29da kalmak :) Bir lvl 60 charım var zaten eheh[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Hergonan, 04 Eylül 2005 04:29 tarihinde demiş ki: Amacım lvl 29da kalmak :) Bir lvl 60 charım var zaten eheh hehe oda iyi *bozulur* :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 aynısını bende yapmayı düşünüyorum bakalım benımde 39 rogueum var ama offhande sağlam bir mace bulamadım stuna geçeyim neyse zaten boylede gayet iyi mace+sword . Hand of righteneosous dmg için offhanddede dps ve verdiği statlar için swrod of omen . Bakalım bu hafta bir uğrayayım wsgye neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Eski sistem için 40 priest yapmıştım. Şimdi ağlıyorum![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yaşasın Agility Rogue'lar. (warriorum ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya diğer parçalar? Ya diğer parçalar? :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla şu Maraudonda bi bossdan düşen bişey vardı yüksek levelmi istiyordu ki o mavi bi dagger... hatta kullanırken ilginç bi şekilde unarmed skill i kullanıyordu[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mara'dan düşmüşse leveli yüksektir hehe[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 daggerda iş falan yok.sen inanma hergo :-P.benim rogue sword rogue.the butcher gibi iyi olmamasına rağmen cheap +2 sinister da hem dmg olarak ambush u geçiorum hemde 4 combo point.butcherla nolur bilemem... benim dier itemlarda infiltrator ... of mpnkey-stam olarak gdebilirsin.veya str stam falan işte rogue a uygun statlarla kısaca[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 05 Eylül 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Prison shank dustu, tek sorun: Warsong Gulch artik o kadar populer degil :P. Arathi Basin'e odaklanirim artik hehehe. Guzel lvl 29 rogue itemleri bilen varsa soylesin tabi ;) PS: Prison Shank ile 490lik ambush crit yaptim lol[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 23 Eylül 2005 09:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hergonan tarafından 23 Eylül 2005 09:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 nedense bana main handde sword kulanmak (The butcher) daha eğlenceli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 madem o kadar itnat ettin. av de kas rep. lvl itsemiyor itemlar hatirladigim kadariyla deyishtirmedilerse. ab ve av den al 2 tane dagger special vuramana bile gerek yok. bastir ustune en iyi chantlari ki chantlar lvl istemiyor al sana bicer dover.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 @Hammerheart: hehe zaten rogueswaple saniyede daggermain ve defaultmaini değiştiriyorum, prison shank normalde offhand, ambushlarken vs vs main handde. Diğer main hand Teh Butcher tabi :P @Bi üstteki mesaj: AV'de rep "kas"amam, lvl 29um sonuçta. AB'de yoğunlaşmaya karar verdim :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar