Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu sene dugun salonları yerıne dı$arıda acık alanda dugun yapmak moda oldu sanırım.Gecen senelerde de olurdu tmmda bu sene azıttılar ıyıce.Polisi arıyorum, gelıyor admları uyarıyorlar.10 dk tık yok,polis gidiyor sonra gene son ses muzık,eglence.Cam fln her$eyı kapattıgım halde ders calı$mıyorum+ders calı$mayı bırak sessızce otursan adam gıbı du$unmene ızın vermıyor muzık sesı.Abardı mıllet artık cıdden. p.s:dugunde blade soundtracki calan zihniyete de kafam girsin.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 burda da olmştu bi kez.davul fln çaldılar çok kötüydü..garip şehrin içinde otoparkta oldu yaa[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 [offtopic]iyice azıttılar diye okuyunca , dedim yine bir yerlerde olay oldu PKK falan ayakları, nasıl şartlanmışım :)[/offtopic][signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 pyro cum cum cum at kafalarına 2 tencere tava[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 @wazz: izmir-bornova[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 *!evet.gelin ve damadı piste davet ediyoruz* sokakta yapılan düğünde bizzat karşılaştım.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. [Bu mesaj lullaby-kit tarafından 23 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oha desene tüm izmire yayın yapıyo bunlar :P[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 walla bizim buralarda(izmir-bahcelievler) fazla dugun falan olmuo ama komsular cok azıtıo cok azıtıo yan komsum death metal acıo değil ders odada bile duramıosun gibi durumlar[signature][hline]bende BAL'lıyım (sadece BAL'lılar anlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sokak dugunlerıne dj cagırıyorlr artık snrm.adam puts your hands up in the air diye bagırıyordu(ki ing.ce telafuzu superdı),30 sn gecmedı dırek ciftte telli fln oyun havasına gectıler lmao.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Pyro kasımpaşa veya dolapdere' yi görme o zaman, her gün düğün... Ama güzel oluyor, bazen aralarına karışıyorum gitmişken ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: lullaby-kit, 23 Eylül 2005 23:07 tarihinde demiş ki: *!evet.gelin ve damadı piste davet ediyoruz* sokakta yapılan düğünde bizzat karşılaştım. - Evet, gelin ve damadı piste davet ediyoruz - Hadi mustafa, raciye sizi çağırıyorlar. (piste çıkarlar) - Evet düğünümüze hoşgeldiniz, bizi şereflen..... *!vınnnnn* - Ana! Gelinlen damat kayboldu! - Dedim dimi size F1 pistinde düğün olmaz diye.. pffffffff....[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 uyuz oluorum öyle çok sesli düğünlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Düğün dediğin sesli olur. Yanlış olan sesi değil dışarda olması.. Yoksa az sesle nasıl çekirge oyannır ki, halay çekilir ki? Motive etmez insanı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 polifonik düğün.. uff kendimi yedim:p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dugun bitti,sustular ama bu saatten sonra da kım ders calı$ır gercı. siz siz olun evlenirken kalabalık dugunler yapmayın.hem butcenızı hem gurultu kırlılıgını du$unun ltfn.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 giriş adamlara al sopa git dal.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Düğün bitti diyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bizim evin önünde düğün yapılan açık yerler var ühühühü ezberledim artık atlyıverçekirgeeeeeee bıdıbıdbıdı çekirgeeeee :: dans eder ::[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 en güzeli kır düğünü be. işallah düğünüm öyle olacak. allahım sen bana nasip eyle.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bosver ya insan kaç kere evlenir ki? *!Kaçar*[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 twistedemo doğru söylüo valla hep aynı şarkı yaw[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Göbek atmayı seven biri olarak sizi kınıyorum... *!Kın kın kın*[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 kış gelsin dışarda düğün fln kalmaz... Ayrıca sizin evin önünde mi düğün oluyor da bu kdr rahatsız oldun?Kapı önü düğünü? :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 saat 12ye kadar serbest 12den sonra şikayet edersen sonuc alabılırsın.. sokak dugunu iyi değil tabi. dersi bırakıp sende aç muzik son ses.ben öyle yapıyodum. metal muzıkle halay muzıgı karısınca ortaya super şeyler cıkıyodu :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya bi de bu havai fişeklerin tanesi 5 milyon filan heralde. her düğünde havai fişek görmeye başladım ben. bi anlamı kalmadı havai fişeklerin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar