Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon çekimidir....

Chasten

Öne çıkan mesajlar

Ben bir garip oluyorum dinlerken :([signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

Size tavsiyem bu şarkıyla birlikte kız arkadaşınızla dans edin. Yemin ediyorum hayatımda hiçbir şekilde o kadar yoğun duygular yaşamamıştım. Şiddetle tavsiye ederim. Deneyin görün..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...

Sosyal ağlarda paylaş

Doğal olarak öyle oluo ama tabi bide o kızı cidden sevmek gerekio o duyguları yaşayabilmek için.. Kızın gözlerine baktığında aklın başka yerlerde olmıcak yane...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 01 Temmuz 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevmedim. telefon çekimi falan da değil. kızın sesi de fazla içli. (evet biliorum çok doğal öyle olması ama sevmedim içimi baydı işte. buyrun saldırın istiosanız.)[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

sheref ne bu mücadele? domain senin mi yoksa? 2 gün sonra bir de google search koyarsın, altına da anası babası ölmüş veletlerin mp3lerini oh parayı kırarsın..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda alkış geliyordu normalde bunun traş yani normalde herşey gibi buda yalan şerefsizler bide böyle hikayeler yazıyorlar goduklarım...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 01 Temmuz 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
Sonunda alkış geliyordu normalde bunun traş yani normalde herşey gibi buda yalan şerefsizler bide böyle hikayeler yazıyorlar goduklarım...

o versyonunu koyarsan ancak inanırım sana...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn|
Founder of AAL'05| insomnia * *
Sosyal ağlarda paylaş

:(:(:(:( üühühüh[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya
Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu
Cafe camiası : Abi bölülü ne ?
Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü
Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 02 Temmuz 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
Vodan, 01 Temmuz 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
İyi güzelde seste echo var

İyide yeni telefonlarda bu özellik mevcut :-P

Hemen imza şarkıdan alıntı olarak geçilmiş. :yapma:
Bide yanlış yazılmış sanırım. :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...