Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 Eylül Paticik Kadıköy Çıkarması

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

yarın saat 1.30 - 2.00 gibi simit sarayının önünde buluşma olcak şimdilik
Chuck
Mandoo
Malkavian
Freeedom

gelio ben gelmicem büyük ihtimal çok yorgunum bakalım artık hadi toplaşın..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Chuck
Mandoo
Malkavian
Freeedom
Eagle_dnz (belki)
Sayko (Belki)
Sturm (belki)

onar sölüo ben yazıom :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

akşam içme alemine kaçmayacak olsam, bir de kankamı satma gibi bir durumla karşı karşiya olmasam gelirdim

tam dershane cıkısı oluşyor, belki selam vermeye ugrarım ama hep tanıdıgım insanlar, bıkmışlardır artık beni görmekten=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

sizi sevmiyorum hatta sizden enfret ediyorum. Pazar yapalım die yalvardım ama ohooo :([signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 24 Eylül 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
uzmeyin beylovu

Sende Gelsene Len...Belki Bi Kız Daha Tavlar Seni...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

yani zati Vampir Berk'i görürüm orda kaçamaz benden :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 24 Eylül 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...