ad3m Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Zaten şu an umut içinde giriyoruz oyuna biraz daha böyle devam edecek baktıkki bi değişiklik yok toplu bırakma eylemi yaparız ;)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 az once oyundan cıktım we galiba millet yazdıklarınızı okumus :P yaklasık 50 tane lvl 60 horde sw keepi bastı resmen bianda heryer panayır gibi oldu kimin eli kimin cebinde belli degildi :D lag zaten abartı duzeyde ama yinede arada 4 kisi aldım lvl 33 olmama ragmen (ally kardesleriminde yardımı oldu tabi) adamlar ordan trumla ıfye gecti ama ben cıkmak zorunda kaldım sorasını goren biri anlatır yakında herhalde eger oyun bu sekilde giderse bence yavas yavas cok zevkli hale gelicektir Bu arada allylarda undercitye raid yapıyolardı en azından grup topluyolardı suanda yapmak icin[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bende şimdilik biraz sıkıldım sadece MC / Onyxia için giriyorum wow a onun haricinde yeni oyuna başlıcam onu denemek istiyorum ( guild wars ) ama 4-5 ay sonra güzel gelecek şeylerle tabiiki devam ederim[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oyun zevk icin oynanir... para kazanmak icin oynamiyosunuz bu oyunu... zevk almiyosaniz oynamanin ne manasi var ki o zaman. ha ounayacaksaniz da zevk almak icin oynayin... once bunu anlarsaniz, kafa adamlar bulup eglenmek hic de zor degil. Warsong horde; Xarxet'teyiz ve insanlarin cocuklari falan var, artik yas ortalamasi asmis bi yer ve egleniyoruz da... bazen bayik oluyo muhabbetler, cocuk uyanmis bi iki dakikaya geliyorum'a kadar varabiliyo ama oynayan insanlar zevk icin oynuyo, eglenmek icin... olay mc'de falan diil. tabi yeni yerlere falan girmek lazim ama mc oncesi guild'ine sordugunda shadow mu holy mi olayim diye, hangisiyle zevk aliyosan onu ol diye cevap geliyosa dogru yerdesindir...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 24 Eylül 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Gangren dostum şöyle diyeyim, Oyuna girdiğinde World MApi aç, Silithus'a bir bakıver onun çok az daha büyüğünü hayal et. Şu anda outlands in kara parçası büyüklüğü aynen o kadar. BU ARADA, Hani WINTERSPRING'te Frost Whisper Gorge vardır. Oraya benim gibi meraklı bir arkadaş gittiyse orada bir tane instance girişi var. İşte o girişten ilerisi Mount Hyjal ve World Tree yolu. Ordan biraz gidince üstünde Fener olan (jurassic PArk1 kapı modeli) 3 kapıdan sonra hoşgeldin Hyjal :D Ben size biraz daha heyecan yaptırayım mı? :D UYARI: BU EKRAN GÖRÜNTÜLERİ ORJİNAL SERVERDAN VEYA CRACKLİ KAÇAK SERVERLARDAN ALINMAMIŞTIR. BİRAZ EVVEL KENİ BİLGİSAYARIMDA ALDIM. :D 2 tane program kullanarak sizde alabilirsiniz. Herhangi bir yasak veya yaptırım yok sadece benim gibi meraklılar ve paly timeının yarsını etrafı keşfetmek bu dünyanın gizlerini öğrenmek isteyenler için. [spo1=Outlands'ten 2 Görüntü][/spo] İşte BWL de Ragnarosun ipini çekmek için çakal planlar yapan Ejderhacıımız :D Nefaianmıdır nedir :D [spo2=Black Wing Lairli Ünlü Boss Nefarian][/spo] Bu Alttaki amcamlar betada vardı derken birden blizzard baba kaldırdı bunları. Anubis mobunun altında bir kare var oraya bir tane human sığdığırın. Yani o Dikdörtgenler prizması bir human karakter boyunda ona göre oranlayın boyu. [spo3=Ünlü Silithus Duvarlarını Koruyanlar][/spo] [spo4=Player Housing yani oyuncu evleri...][/spo] DAha Emeral Dream Caverns of Time Old İronforge vs vs var. BİLGİLER----------------------------- Old ironfogre o kadar büyük değil, merdivenler basamaklar felan var ama bir yere varılmıyor nniye koyulmuş anlamadım. Caverns of Time, gerçekten güzel, tarran mill de felan human binaları Old hillsbrad foothils te human çiftlikleri var böyle yemyeşil tertemiz gözüküyor her yer. Emerald Dream, bir halt anlamadım burdan hava ağaçlar felan var. Ayrıca oyun içide Dragon Isles diye 3-4 tane plan var nerenin anlamadım. LD KL AZ KM diye ayırmışlar planları birde MD yazmışlar burası neresi anlamadım. tip tip modeller var. Şimdi geldik SORU kısmına, BiLEN varmı, hani caverns of time ın aşşağısında TANARİS'te bir tane dev büyüklükte kapı var onun önünde de elite giantlar var, o kapıda bir çatlak var ordan giremiyoruz veya orayla ilgili bir bilgi var mı? [signature][hline]WoW EU - Burning Legion Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal For The Horde![Bu mesaj Asphodel tarafından 24 Eylül 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Yeni karakter actim, eskisi gibi sabah aksam oynamiyorum, 2-3 gunde bir 2-4 saat arasi oynuyorum; baya da zevkli oluyor.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar