Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundan zevk alıyormusunuz?

silverhoof

Öne çıkan mesajlar

Cok merak edıyorum yanı oyundan zevk alıyormusnuz..Bız mc bwl gıbı ınstancelerı yapamıyoruz yanı guıldımız yetmıyor...Dıger ınstancelerı falan yapıyoruz ıtem topluypruz bg ler desen sahsen bana ve arkadaslarıma hıcbır zevk vermıyor ve bu oyundan sogumak ıcın bıre bır yanı...Butun pwp zevkını oldurmus durumda blızzard,fazla gıdecegımızı zannetmıyorum..Ya siz?[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Ben memnunum valla. Oyunda kendine bir çok hedef belirleyebiliyorsun. Argent Dawn ile exhalted olayım diyorsun, zaten bir kaç ayın oraya gidiyor. Yok timbermaw'lar ile ilgili bişey yapayım diyorsun oraya gidiyor. Yada profession'ı toparlayayım, recipe/reagent toplayayım diyorsun apayrı bir şey. PvP yada instance tek hedef değil.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben az buz oynamaya başladım artık..hayır bıktığımdan değil okul başladı ondan..ve buyüzden daha da bi zevkli hale geldi oyun benim için; oynadığım heranın zevkini çıkartmaya çalışıyorum :) yanlız keşke arkadaşında dediği gibi şu BGler gelmeseydi..öldü sokak PvPmiz :(

gel EPL'ye gidelim bir iki ally keseriz dediğimde "mal mısın olum BGye gir honor istiyosan" diyolar genellikle..honor'a kafam girsin emi..

ben For the Horde diye yell atarak raidler yapmak, şehirler köyler basmak istiyorum..Faction liderlerini kesmek, savunmak istiyorum ölümüne..

yoksa onyxia'yı, ragnaros'u herkes keser..

not:okudumda biraz kopmuşum konudan; neyse içimi döktüm biraz :)[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben accountu sattım zaten çok baymıştım . Şimdi expansion seti bekliyorum exp ve wow orjinal 1 arada satmaya başladıklarında bir paket daha alıp giricem birde gelişmeleri takip ediyorum gün geçtikçe oyun daha olgun bir hal alıyor . Gerçi arada saçmalıkda olmuyor değil . Mesela son instant hit olayı çok saçma oldu gerçekten .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 23 Eylül 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Ben memnunum valla. Oyunda kendine bir çok hedef belirleyebiliyorsun. Argent Dawn ile exhalted olayım diyorsun, zaten bir kaç ayın oraya gidiyor. Yok timbermaw'lar ile ilgili bişey yapayım diyorsun oraya gidiyor. Yada profession'ı toparlayayım, recipe/reagent toplayayım diyorsun apayrı bir şey. PvP yada instance tek hedef değil.

timbermaw dedinde. aci anilarim aklima geldi. 3 gunde 4000 fulborg oldurerek honored olmustum adamlara. aci cekiyordum artik 1 tane runecloth cikmadi hepsinden 1 runecloth ciksa su an darnassusla exhalted`tim ve pantere biniyordum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwight, 23 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
abisi sen gördüğüm kadarıyla bir hafta lvl 58 kaldın en son gördüğümde 59dun. 60 ol bir an önce real sana mc runları ayarlıcak merak etme:)

Ya ıstesem ınan bı aksamda 60 olurum ama ne degısecek hıcbısey....Ben de yukarıda bı arkadasın dedıgı gıbı raıdler yapmak ıstıyorum su an yaptıgımız seyler bayar ama raidler bu kadar sıkmaz..bence yanlıs yolda gıdıyor herkes sıkılıyor gordugum hadı hayırlısı bakalım[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Devilmanta, 23 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
bikaç guild birleşip grand raid yapıp iron forge a girmedikten sora ne anladım ben bu oyundan.

Dedıgın cok dogru...Pwp ıstıyorsun dısarıda adam yok.Instance zaten bıktırıyor adamı mc bwl yapmadıktan sonra kı herkesle de yapamıyosun..BG ler ıgrenc kesınlıkle oyunu monotonlastıran bı olay yanı bılemıyorum bırakmak farz oldu artık..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

wow benim icin biteli cok oldu..bosuna bu ayın parasını verdim : / su an single player oyunlarla zaman olduruyorum fable i bitirdim bloodrayne 2 bitirdim bu aralar dungeon siege 2 oynuyorum onu da bitirdikten sora ya swg e geri donus yapacam ya da guild wars oynayacam :) belki ilerde priest e yeni bisiler gelir(bilmeyenler icin soyluyorum priest oyunun basından beri aynı) o zaman tekrar actırırım acc u..

[Bu mesaj Way tarafından 23 Eylül 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla q lar bıle ayrı bır zevk yanında player olay anında kesmek saten amacta salam bır bırlıktelık kurmak eger herkes 5 10 15 kısılık kımın nezman onlıne olaca bellı olmayan hatta cok nadır gırenlerden olusan 100 200 kısılık guıler olusturursa tabı bıse yapılamaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Wow Hayatımı yazasım geldi birden. Oyunu çıkınca hemen aldım 14 şubatmıydı 16 şubatmıydı net hatırlamıyorum. Açtım bir hevesle orc hunterımı oynamaya başladım, Questlerle yapmaya başladım. Questlerden güzel XP geliyordu diye düşünüyodum. Crossroads a doğru geldim ve artık oralarda takılıyoduk. Tabi yapınca questler bitiyor, ee level düşük kalıyor instance a adamdan saymadıkları için almıyorlardı. Neyse Hırs bürümüş bir an önce 60 olmalıydım. Hatta o zaman paticik arrange bir guilde girdik ama sonra tüm officerlar çıkınca bende ayrıldım.
Herneyse, orayı keşfet silithusa Uğraşa didine girecek nokta bul, zul guruba gidip oraları gez, bilinmeyen noktalara girmeye çalışıp oraları bak bi yandan 60 ol derken gece gündüz oynadım (tek ara 3 hafta vize haftasıydı) sonra 60 olmuştum. Eee ne oldu hiç bir halt olmadı 180 defa strat holme 1 milyon defa ubrs lbrs yapa yapa artık bıkkınlık geldi. Arkadaşlarımda oynuyodu :D gerçek hayattan arkadaşlar bunlar. Realmoste shinigami Xerdan :D 1-2 tane daha vardı bıraktı onlar.
Nihilum guildindeydim, amacım bizim çocuklar level 60 olsun onlarla takılana kadar bari 60 ların ful lolduu gruplarla takılalaım dedik.
Herneyse bir gün UBRS deyiz bende ilk defa girecem :D ilk girdiğimde tabi noob uz ya girişteki adamlar charge yaptı arkaya uçtuk orda bi hatalı agro çektik :D nihilum GM den fırça yedik. Birde Rend Blackhand in odasında arkamdaki hunter agro alınca benim aldığımı sandılar vs vs, adam zöelime geldi böyle dedi
"bak hatalar olabilir bu ilk girişin bu yüzden atıyorum sanma seni guildden dedi."
" Ne Oldu sebep nedir dedim?"
"Hem dedi 60 oldun faydalanmıyoruz senden hemde aktif üye lazım dedi"
Özetle efendim ben akşam 5 te oyuna girecekmişim gece raidlere katılacakmışım 2 ye kadar. Dedim tamam Kungencim gözlerinden öperim kickle beni :D oda kickledi. Tabi bir boşluk hareket yok bizim çocuklar hala 50 civarı bıraktım oyunu zamanı gelecekti :D
arada oldu bişiler 2 ay sonra döndüm 1 ay bi daha bıraktım felan.
Oyundan zerre kadar zevk almıyordum artık, Molten coredan en kral itemları giydirin yine zevk almayacaktım, elime 80000 dps gun verin yine eğlenmeyecektim.
= İŞTE WOW'dan ZEVK ALMAYA BAŞLADIĞIM NOKTA =
Bizim Xerdan aradı birgün, olm gel gir oyuna dedi, hayır girmeme bıraktım dedim. Tamam biliyorum dedi Real ben shini hep 60 olduk gel dedi :D bende iyi dedim oyuna girdim direk Hordish Moonstar guildiyle 0 dan başladım oyuna.
Artık oyundan Zevk Alıyodum, NİYE?
1- KAfa insanlar vardı, tartışsam bile ufak kavgalarda olsa olgun adamlardı hepsi çoluk çocuk değildi anlayışlıydılar.
2- Arkadaşlarımla birlikteydim.
3- İtem dert etmiyordum, mesela grupta bir hunter olsun ROLL da kaznasın derim ki ulan ballı herif aldı parçayı. Ama artık böyle birşey demiyodum, giderse gitsin lan ne olacak diyodum.

ÖZetle Arkadaşlarımla birlikteydim, geyik insanlarla dolu bir yerdeydim, geyik olmalarına rağmen ciddiyet zamanında da bir o kadar ciddi olan insanlarla birlikteydim, özellikle item açlığı hiç yapmadım. Hatta bu açlık bile sayılmaz ama ben GREED olayını bile yapmadım çünkü eğleniyordum :D (Millet greed diye rollardı ben rollamazdım ne kasacam derdim).
Molten Core a 1 kere girmiştim daha önce bu mu lan molten core demiştim ne salak bi yermiş aptal blizzard demiştim. Fakat şu anki tayfayla girdiğimde bana çok eğlenceli geldi 60 defa wipe yememize rağmen.
İtemlarım High end Hunter sıfatına uygun değil, oturup deli gibi para da kasamıyorum gerekli bazı şeyleri yaptırmak için (malum okuldan işten zaman kalmıyor), oturup saatlerce Mob da farmlamıyorum 100 0.00001 drop şansını tutturmak için, fakat çok eğleniyorum :D
Realmoste Sağolsun teşekkür ediyorum ona ehehehe nihilumdan çıktıım zaman girme bi yere biz 60 olacam Hm ye gelirsin demeseydi Infernal Affairstaydım ama bu kadar mutlu olamayacaktım. (IA Guild masterıda alacaktı beni ona da ayıp ettik ya neyse).

Saçmaladım yukarıda bişiler, arkadaşlık var ekşın var (ama elimde 30 dps lik gun var goldum da var en azından Flawwless Arcanite Rifle a ama almadım niye bilmem :) ) işte benim wow ömrüm bundan ibarettir.
@SILVERHOOF'a Canım Druidim, DKP tamam Molten Core a gidecez sen hiç üzülme. (Realmoste kendisi söyledi bunu). Hatta Hajnal Olarak Clipte çekecem :)

[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time

[Bu mesaj Asphodel tarafından 24 Eylül 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Gaiseric

Ben Silverhoof/Evilhoof/Jessiejin/Su yani eski HM tayfası da reelden arkadaşız ben Silverhoof'un dediklerini çok iyi anlıyorum çünkü ortak istekler var...
Biz Ultima Online'dan Wow a geçiş yaptık en başta atmosfer inanılmaz çekici gelmişti karakter görüntüleri emotionlar grafik falan 4 4 lük ama herşey item toplamaya bakıyor çünkü başka alternatif yok Asla pvp nin ortamı aynı olamaz.Biz adrenalin dolu insanlarız her zaman karşılıklı çatışmalar PVE/PVP olsun fark etmez.Ultima dan örnek vermek gerekirse belirli bir zaman skillerin için belli bir zaman item'lar için geri kalan süreyide ister pve ister pvp de geçirirsin.Çok küçük bir map e sahip olmasına rağmen wow dan çok daha güzel di pvp tarafı.Aslında BG ler gelmeden önce wow da böyleydi ama bu BG ler honorsuzca yapılan honor sistemi ve sizi sadece item'â bağlı kılmaları çekilemeyen sebepler...
Ayrıca türklerin garip gruplaşamama kapriside ap ayrı :)
HM çok güzel bir guild idi ama dağıldı sonradan sanırım öyle bir ortamı bir daha bulamıyacağız bu ortamla tanıştıran DUMRUL arkadaşa ap ayrı olarak teşekkürlerimizi sunarız :)
Kısaca bg ler çok yetersiz playerları sadece item'a değilde başka şeylerede teşvik etseler oynanacak hal alacak wow.
Saygılar...

PS : Benide baymaya başladı bu oyun yawaş yawaş...

[Bu mesaj ad3m tarafından 24 Eylül 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

HM artık Hajnal oldu, tek farkı daha ciddi, ve yabancılar da tam olarak kabul ediliyor. 100 de 100 türklerle Bu oyun olmaz, çünkü bu oyunda item için afedersin .çını yırtman lazım. Bu oyun için Pirest holy olmalı shadow olup pvp nasıl yapsın VS vs vs. Ben bu oyuna başlarken PvE oynamayı göze alarak başladım. Tek amacım PvE idi. Niye PVP server dersen, zaten eşşek gibi alan var bide orada hiç bir tarafım yusuflamadan dolaşırsam daha beter zevksiz olacaktı. Battlegorundlara ve honor sisteme ranke felan zaten hiç bir yorumum yok hayatımda insanları PvP ye teşvik eden bu kadar saçma bir taban göremedim, şu oyunu tam 4,5 yıl bekledim, Warcraft dünyasını bilerek bekledim, ve zerre kadar o evrenden bana bir eğlence sunamadı. 40 kişi raid topla molten core a git DKP harca VS VS VS her tarafın epic olsun git milleti kesmeye çalış felan. Yani oyun herkezi düşünmüyor, öyle yerlerki 1 hatada tüm grup wipe yiyor. Ben ultimaya günde 2 saat harcasam çok sağlam karakterim olurdu bu oyun buna izin vermiyor. Şurda şu anda şu oyunu hala oynamaya devam etme sebebim Blizzard.
* Starcraft da oynadım Starcraft Brood War Exp ini de, EXP ten sonra asla Brood Warsız Starcraft oynamadım.
* Diablo II oynadım, LOD ile birlikte oynadım ve bitirdim, bitirdikten 1-2 ay sonra LOD kurmadan diablo II yükleyip oyniyim dedim ne salak oyun muş bu diyerek LOD aradım.
* Warcraft III ün Crackli Cd si Haziranda çıktığında aldık 3 arkadaş 2.5 günde bitirdik. Sonra Battlenet için Orjinalini aldım.1 Yıl sonra Frozen Throne çıktı 1 arkadaşımla Fransadan Getirttik, yine Sonuç aynı Frozen Throne suz bir Warcraft III ü bilgisayarımda barındırmam asla da oynamam.

İşte Blizzard a tek bu konuda güveniyorumi her ne kadar orda burda yaprak dökümü haberleri çıksada firmaya inancım sonsuz. İlk defa MMORPG yaptılar, amatörlükleri normaldir diye düşünüyorum. Daha bu dünyaya neler ekleyecekler, daha neler yapacaklar. BEn şahsen deli danalar gibi hiç kasmıyorum. Bileklerimi gözlerimi yoramam, gerekirse kazancımın ufak bir bölümün verip netten gold bile alırım, ama zamanımı sıkılacağım bir şeye vermem,günde 100 defa scarlet yapamam gold için. kiminiz yapıyordur Liutenant General olmam lazım hurrraaa gece gündüz BG felan beni bayıyor bu olay, eğlence işiymiş. Ben bunu anlamadım 60 olana kadar, 3 hafta aralık dışında oynadım gece gündüz inanılmaz sıktı beni oyun.
Stratholme a 3 aydır 1 kere bile girmedim diyebilirim :D, geçen gün 6 kere AB yaptım çıktım. Bugün girdim 30 dakka hunterın talent ayarlrıyla ilgili matematiksel işlem denedim çıktım. 1 hafta oynamadım 3 gün ard arda oynadım.
Özetle ben blizzardın seni esir alacaz ama kral yapacaz mantalitesine karşı geldim, MC yapan her hunter beni ezebilecek olsada ben bu oyundan zevk almayı daha yeni öğrendim.

Ben Ultima da oynadım zamanında onun da suyunu çıkardım hayatımım kararttı o oyun, tekrar nerde döndüm Avatürkte ve paticikte çünkü arkadaşlarımın hepsi oynadı ve guild kurdu gerçek hayattan arkadaş olunca zevki ayrı oluyo. Yanlız gerçek hayat dedimde sırf o yüzden mi ordayım derseniz yan bi arkadaşların mı adam diğerleri ne olay adam değil mi diyen olursa. 1 guildde öz kardeşim bile olsa onun dışında sevmediğim birsürü insan çıkarsa orda 1 dakika bile durmam, beynimi yormk için oynamıyorum bu oyunu stres atmak eğlenmek az da olsa boş vakitlerimi geçirmek için oynuyorum.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Gaiseric *60 Orc Hunter* Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...