Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yaf beyler madem sunucumus var bırakın nebulayı giriyorum ctf dm 2side boş ya lütfen gelin :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 9xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Biz actik gerisi sizin :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 1,3'e alışamadılar vakitler gelirler yada boşver bizim tayfa zaten varız orda Emmiler EoA SG vs. varız orda gerisi kalsın zaten Fake Topluluğu.Ümüğünü sıkacan onların[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben kimseyi göremiyorum o yüzden nebulada dvm edicem sanırım :([signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben giriorum bakıorum kimse yok, ecnebi serverlarına giriyorum sonra... Yani adam bulunca güzel oluyo da genelde boş server...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yavaş yavaş artıyor rakam merak etmeyin zaten şuan az kişi olmasında okulların açılmasınında etkisi var.[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hafta içleri zaman belirlesek? herkes gelse bi 2 saat takılsak bomboş ya[signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 zaten hafta içi saat 13:00 de girersen kimi bulmayı bekliyosunki :) akşam 7-8-9 gibi dene elbet bulursun.[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 :D[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART [Bu mesaj ReBeL tarafından 21 Eylül 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Açıkçası Nebulada 10 Playerla oynamak daha mantıklı geliyor..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Okullarında başlamasından dolayı oyuncu sayısı iyice düştü, ama nebulada her daim insan oluyor, çünkü yıllardır ip si bile değişmeyen bir server ve insanların aklına soldat diyince ilk nebula geliyor. Paticik server ı da bu istikrarı korursa yakında eski dolu günlerini görecektir. Yalnız eskiden paticik in kendi kullanıcıları soldatı daha çok seviyor ve serverı dolu tutuyorlardı. Şu an server da oynayanlar genelde pati üyeleri değil soldat serverı olduğunu duyup gelenler. Burdaki ilgiyi tekrar nasıl canlandırırız bilemiyorum.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar