Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ham 260 Puan için Yeterli çalışma miktarı nedir?(Hocaya göre 7 saat !!!!!)

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Şu 2-3 günde 5 saatten aşağı düşmedim.Bi ara gece 12 de kalkıp okula gidene kadar yani sabah 7 e kadar çalıştım.Ya insan acayip yoruo ki ben 360-370 puan istemiyorum.İzmir yüksek Teknoloji Enstitüsü Fizik bölümüne girsem bana yeter.72 falan okuldan gelcek yani benim günde şu kadar çalışssan hayli hayli rahat rahat kazanırsın dediğiniz bir zaman dilimi var mı?çok önemli lütfen saolun[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

kendini "gerektiği kadar çalışmış" zannedene kadar çalış..

bundan çok çalışırsan "ben o kadar alıştım bunu içinmiydi" dersin , kendi gereğinden az çalışırsan da "daha iyisini yapabilirdim"...

başkaları senin kendi yeterliliklerini daha iyi bilemez senden.

ayrıca unutmayınki , en doğru çalışma sınavdan 2 ay öncesindeki yoğun tempo.. yani ben sadece o ara çalıştım ordan biliyorum :)[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca çok üsturuplu sallamış ben lise 3'ün ilk günleri çok gaz olup çalışmıştım en fazla, o zamanlar da bile 7 saatin yanından geçmezdim ehash.

Konuyu öğrenene kadar çalışacaksın kıstas bu, ayrıca özgün soru türleriyle uğraşacaksın.

Zaten dersaneye gidiyorsan çok da çalışmana lüzum yok vaktin kalmıyor keza. Dersane,okul, zorunlu deneme sınavları dışında kalan saatlerde toplam 2-3 saat baksan haydi haydi yeter.

Düzenli çalışma önemli zaten; zinde tutmak aklı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 22 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
Şu 2-3 günde 5 saatten aşağı düşmedim.Bi ara gece 12 de kalkıp okula gidene kadar yani sabah 7 e kadar çalıştım.Ya insan acayip yoruo ki ben 360-370 puan istemiyorum.İzmir yüksek Teknoloji Enstitüsü Fizik bölümüne girsem bana yeter.72 falan okuldan gelcek yani benim günde şu kadar çalışssan hayli hayli rahat rahat kazanırsın dediğiniz bir zaman dilimi var mı?çok önemli lütfen saolun

kim dedi sana 7 saat :D lol[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
hepiniz delisiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 23 Eylül 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
Ünlü fizikçi Profesör Doktor Muhammed Çoruh beyefendi söyledi :)

sen bize gecen sene ne dedı bılmıosun galiba iyi bi yeri kazanmak isteyen bi öğrenci gunde 1000 soru cozmelıymıs :D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki:
hepiniz delisiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

abi nedir 5 saat manyak mısın sen?
ben geçen sene için konuşuyorum.
günde max 3 saat calısmısımdır. o da yılda toplasan 1 elin parmakları kadar.
sene boyunca calısmadığım çok gün oldu. 9 aylık sürenin 5 ayında çalıştım diyebilirim sana. günde 1-2 saat test çözüyordum. ve dershanede verilen dersleri dört gözle dinliyordum. sonuç mu? 266,5 geldi ama 280+ diye girmiştim sınava. sınavda olmadı. ama 280 üstü alabilecek kadar vardım yani. neyse olmadı :(
o kadar fazla çalışma, kafa varsa 1-2 saatle çok kolay alırsın o puanı. kendine güvenemiyorsan biraz daha çok çalış tabii. bi de şey dicem. her salak yayının kitabını alıp çözme. ben geçen sene 2 tane matematik kitabı yarıladım. başka derslerden hiç kitap falan açmadım. çözeceğin kitapları özenle seç. hocaların abartmalarına bakma. bizim matematikçi de yazın günde 4 saat çalışmazsanız unutun diyodu kazanmayı. peh :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 saat çalışarak 250 puan yaptım işte[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...