vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yaw millet söylemiyo kılıçlarında , daggerlarında böyle kırmızı , mavi renkte duman gibi ışık gibi birşey oluyor.Onu nasıl yapıyorlar? kılıçların üzerinde nasıl mavi kırmızı şeyler oluyor çok karizma gözüküyo?
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Enchanter meslegini seçenler kılıca özellik ekleyerek parlasını sağlıyorlar. Özelliğine göre parlıyor. Beastslaying kırmızı, +damade beyaz, +agility yeşil vs vs vs. An ucuzu beastslaying özelliği yani 50silvera falan parlar. pek yararı olmaz ama parlar işte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 The way through the Force, passes from wisdom and patience, my young padawan. Once you acknowledge the Force, you'll be a Jedi. And only when you are, you'll get your lightsaber, the ancient weapon of the Jedi.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ...anlıyorum Eyvalah cevaplayan arkadaşa
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: The way through the Force, passes from wisdom and patience, my young padawan. Once you acknowledge the Force, you'll be a Jedi. And only when you are, you'll get your lightsaber, the ancient weapon of the Jedi. yes master..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben ençok icy chill seviyorum böle benbeyaz PArıldıyor süper oluyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben bi tane ampul taktim oyle isildiyor[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 herkez herhalde anasının karnından totem dikerek rugged kit yaparak veya pyro atarak cıktı[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Öne çıkan mesajlar