vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yaw millet söylemiyo kılıçlarında , daggerlarında böyle kırmızı , mavi renkte duman gibi ışık gibi birşey oluyor.Onu nasıl yapıyorlar? kılıçların üzerinde nasıl mavi kırmızı şeyler oluyor çok karizma gözüküyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Enchanter meslegini seçenler kılıca özellik ekleyerek parlasını sağlıyorlar. Özelliğine göre parlıyor. Beastslaying kırmızı, +damade beyaz, +agility yeşil vs vs vs. An ucuzu beastslaying özelliği yani 50silvera falan parlar. pek yararı olmaz ama parlar işte :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 The way through the Force, passes from wisdom and patience, my young padawan. Once you acknowledge the Force, you'll be a Jedi. And only when you are, you'll get your lightsaber, the ancient weapon of the Jedi.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ...anlıyorum Eyvalah cevaplayan arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: The way through the Force, passes from wisdom and patience, my young padawan. Once you acknowledge the Force, you'll be a Jedi. And only when you are, you'll get your lightsaber, the ancient weapon of the Jedi. yes master..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben ençok icy chill seviyorum böle benbeyaz PArıldıyor süper oluyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben bi tane ampul taktim oyle isildiyor[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Yaratıcı genchlik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 herkez herhalde anasının karnından totem dikerek rugged kit yaparak veya pyro atarak cıktı[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar