Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaştan Dünya Rekoru!!!!

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

Pazar günü oynanan Beşiktaş Fenerbahce derbisinde Besiktasli taraftarlar Dunya Rekoru Kirdi!

Macin 64. dakikasinda Butun Trübünlerin ''Kartal gol gol gol'' diye hep bir agizdan bagirmasi tam 132 desibel olarak hesaplandi.Daha önceki rekor 130 desibel ile 2003 yilinda oynan Liverpool-Manchester United macinda yakalanmisti.132 desibeli normal ses tonuyla 140 bin insanin bir agizdan ayni seyi söyledikleri zaman yakalanabilecegi düsünülüyor..

kaynak:eurosport[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 21 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
Pazar günü oynanan Beşiktaş Fenerbahce derbisinde Besiktasli taraftarlar Dunya Rekoru Kirdi!

Macin 64. dakikasinda Butun Trübünlerin ''Kartal gol gol gol'' diye hep bir agizdan bagirmasi tam 132 desibel olarak hesaplandi.Daha önceki rekor 130 desibel ile 2003 yilinda oynan Liverpool-Manchester United macinda yakalanmisti.132 desibeli normal ses tonuyla 140 bin insanin bir agizdan ayni seyi söyledikleri zaman yakalanabilecegi düsünülüyor..

kaynak:eurosport

Yazık olmuş bi işe yarasaydı bari ..

Bu arada eurosport'ta bulamadım tam bir kaynak werirmisin link olarak[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

ne yani dünyadaki her maça gidip hesaplıyor muymuş bu adamlar...

geçen seneki fb-denizli kupa maçına gelselermiş :P

http://www.sukrusaracoglu.de/
soldan atmosfere tıklayın
LAACİVEERT VE SARIIII... :D

şaka tabi inönü stadının akustiği sağlam zaten biliyorduk. net ve gür çıkıyor ses.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 21 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
ne yani dünyadaki her maça gidip hesaplıyor muymuş bu adamlar...

geçen seneki fb-denizli kupa maçına gelselermiş :P

http://www.sukrusaracoglu.de/
soldan atmosfere tıklayın
LAACİVEERT VE SARIIII... :D

şaka tabi inönü stadının akustiği sağlam zaten biliyorduk. net ve gür çıkıyor ses.

Desene sadece Akustik iyi .. lol[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 21 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
92. Dakikada ki en sessiz kalabalık rekoru da kırılmış mı?
:p
Ha bide ondan ziyade 90. dakikada klebersonun golünde çıkan ses kartal gol gol gol tezahüratından çok ama çok daha yüksekti. Hatta televizyonun hopörlörleri patlama yaptı yani.
Tuncay'ın sözünü dinler Beşiktaş Taraftarı golü attı Sus dedi ..

Ve sonuç ortada.. :)[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cokka, 21 Eylül 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
tamm belki futbol açısından iyi deiliz, klübün parası az olabilir, imkanlar yetersiz olabilir

Bana sonuçları ver.
EE ? futbolla konuşucaksın.
Taraftar tanıtmıcak Dünyaya klubunuzu.
Taraftar tanıcak olsa sizden önce biz tanıtırız 20bin kişi fazla bir stada sahibiz.2 Katınız adam girer oraya.
Fenerbahçe Beşiktaş JK den üstündür.
Taraftarlar olarak Çarşıdan üstünüz seklinde bir çabamız yok.
Biz takımımızı desteklemek için varız.Sizle sidik yarıştırmak için degil.[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 21 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
YANLIS ANLAMAYIN FENERLİ DEİLİM BİLAKİS NEFRETTE EDERİM AMA RESIM HOSUMA GITTI ONUN ICIN KOYDUM.
[Bu mesaj gokhaan tarafından 21 Eylül 2005 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]

ben ona benzer büssürü koyarım buraya daha komiklerini ama forumdan banlanırım.(ztn 1-2 kere koydum silindi).

said:
Eternal, 21 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
Bana sonuçları ver.
EE ? futbolla konuşucaksın.
Taraftar tanıtmıcak Dünyaya klubunuzu.
Taraftar tanıcak olsa sizden önce biz tanıtırız 20bin kişi fazla bir stada sahibiz.2 Katınız adam girer oraya.
Fenerbahçe Beşiktaş JK den üstündür.
Taraftarlar olarak Çarşıdan üstünüz seklinde bir çabamız yok.
Biz takımımızı desteklemek için varız.Sizle sidik yarıştırmak için degil.

20bin daha fazla taraftarınız var ama 8 binin çıkardığını çıkartamıosunuz.ne yazıkki çok luk önemli değil yürek istiyo bu işler.ztn üstünlük çabanız olamıycaı için hemen"aman efendim biz sidik yarıştırmıyoruz" dersiniz sen kolay kaçış yolu.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Terbiyeli çocuk olalım o zaman biz siz de terbiyesiz çocuklar olun. İşte komik taraf burda zaten, biz küfür etmedikçe siz daha da azıtıyorsunuz. Aşkınız başarıya değil BEŞİKTAŞA diye har har bağırırken bir maçın 60 dakkasında Fenerbahçeye, Futbolculara, Başkana ve annelerine küfür ediyorsunuz.

Aşkınız Beşiktaşa falan değil, aşkınız Fenerbahçe nefretine, bizi veya GS'yi yenebilme ihtimalinize. Ben bir kıza aşık olsam diğer kızlara küfretmem. Sizi harbi anlayamıyorum. Bir de bununla övünmenizi...[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

@cemad: HAyır bir tek Beşiktaş taraftarı küfretmiyor.
Sadece tek olan Fenerbahçe taraftarı küfürlü tezahürat yapmıyor. 2 sezondur toplam organize edilen küfürlü tezahürat dakika olarak 1 maç bile etmez. Benim hatırladığım 5-10 dakika arası bir Özhan Canaydına edildi Galatasaray Maçında, bir de 10 dakika Avrupa Fatihiymiş dendi. O kadar...

Yani lütfen herkes küfrediyor demeyelim, Fenerbahçe hariç herkes küfrediyor diyebilirsin ama.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...