tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mehmet OKUR yada Mirsad TÜRKCAN 2sinden biri artık bu takımda olmıycak arkadaşlar dum mehmet ropartajında mirsadı 4 sene boyunca sevmedigini hatta birbirlerine saygı bile duymadıkları acıkca belirtiler takım içinde bi kavga oldugu ve gruplaşmanın gercektende oldugu oyuncularda artık kabul ettiler dogan hakyemez mırsad'i desteklıyo ve takım içindeki olayları gizli olarak basına aktırıyo. Mehmet de kendi menajeri için:artık istifa etmeli dedi. 2 oyuncuyuda seviyodum ama artık bu takımda birlikte oynamıycakları kesin.bugunde ntv de hidayetin acıklamaları olacak.Ayrıca bugunde ermal de doping cıktıgı belli oldu takım bu durumdan nasıl kurtulur.? (kaynaklar:ntv,milliyet)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 komple teknik heyeti deistirirsin. bu oyuncuları bi sekilde baristirip milli takıma kazandırırsın. mehmet mirsadı sucluyo tanjevicte mehmeti. yani herkes birilerini sucluyo. kokten bi deisiklik sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ermal 2 yıl men aldı zaten..[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Rush, 23 Eylül 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Ermal 2 yıl men aldı zaten.. aaahhh buna hakkaten uzuldum ben şu turnuvada kotulerin arasında en iyilerden biriydi bence.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mehmet Okur, takımın huzurunu kaçıran oyuncuların başında geldi". "Mirsad Türkcan'ı kimse sevmiyor. Onun da takımda bir tane dostu yok". "Kerem'in kaprisleri zarar verdi. Ender'in aklı tribündeki eşindeydi. Mehmet, Utah Jazz'la 60 milyon dolarlık kontrat yaptıktan sonra tamamen değişti. Takımda kimseyi umursamıyor. Özel kondisyonerinin dediklerini yapıyor, Tanjevic'in dediklerini yapmıyor. Kerem Tunçeri,çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine rağmen Avrupa Şampiyonası'nda bekleneni veremedi. Özellikle Almanya maçında Ender'le beraber rakibin iki oyun kurucusu Mithat ve Roller'e karşı ezildi. Oysa çok vasat iki oyuncu olan rakiplerine karşı büyük üstünlük kurmaları gerekiyordu. Takımın elenmesinde Kerem Tunçeri ve Ender'in rolü büyük.Yani guardlar verimsizdi.. Daha önceleri kendisini NBA yıldızı zannettiği için, Hidayet, 'Takımı tek başıma ben kurtarırım' düşünceleri içindeydi. Bu nedenle Milli Takım'a yarardan çok zarar veriyordu. Ama yararlı maçlarda çıkardı.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Doping yaparsa tabi iyi oynar .Hicte tinlamadim hatta yaptiysa ortaya cikmasi cok da iyi olmus pislikler ortaya ciksin artik sif basketbol dada degil her spor dalinda yasaniyor bu .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tanjevic beni milli takıma çağır artık :)[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sacları için aldıgı ilacın içinde varmış doping maddesi art niyet yok yani tabii bu seviyede bi sporcunun bunların kontollerini yapması lazım ama şansızlık ayrıca sankı bu adam doping almasa kotu mu oynuyo?[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ermal bence TBL en iyi 5 oyuncunun içinde.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Rush, 23 Eylül 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Ermal bence TBL en iyi 5 oyuncunun içinde. +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ermal'in olayında ba$ıne gelenleri tam bilmediğim için yorum yapamıcam. Varsayımlar üzerine 1-2 bi$i söyliyim. Eğer doping aldıysa gerçekten yazık etmi$ hem kendine hem takımına hem ülkesine.. said: Mehmet, Utah Jazz'la 60 milyon dolarlık kontrat yaptıktan sonra tamamen değişti. Takımda kimseyi umursamıyor. Özel kondisyonerinin dediklerini yapıyor, Tanjevic'in dediklerini yapmıyor. Kesinlikle katılıyorum. Çoğu Basketbol muhabbetinde de söylemi$imdir. Memo'da inanılmaz bir deği$me var.! Sanki görevini tamamlamı$ geleceği yere gelmi$ endamında sahada geziyor. Aynı $eyi Hidayet içinde söylemek mümkün. Almanya maçında D.Nowitski ile atı$ması ve sonucu. Zaten ok Hidayet'den yana olsaydı baya bi $a$ırırdım. Kenardan top çıkarmada zorlanan bir Milli Takımımız vardı. Gerçekten halimize üzüldüm. Bence ba$ sorumlu Tanjevic'tir. İlk ele$trilmesi gereken ki$i o..! Sen Koçsun takımdaki ili$kileri az çok biliyorsun. Takımını ona göre kurar çıkarırsın. said: Rush, 23 Eylül 2005 15:34 tarihinde demiş ki: tanjevic beni milli takıma çağır artık :) Hehh. Tanjevic kalırsa çağırsın. Bekle yerine gelen alır seni beni :) Çok kötü bir turnuva ve tecrübe oldu. Umarım akıllanırız.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: tellos, 23 Eylül 2005 15:35 tarihinde demiş ki: sacları için aldıgı ilacın içinde varmış doping maddesi art niyet yok yani tabii bu seviyede bi sporcunun bunların kontollerini yapması lazım ama şansızlık ayrıca sankı bu adam doping almasa kotu mu oynuyo? Sen koskoca bir Milli Takım sporcususun. Aldığın ilacın içinde ne var ne yok bilmiyorsan... Bu kadarda ihmal olmaz ama.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tanjevic giderse kim gelcek yerine iyi bir türk koç lazım.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tanjevic kalir. ayrica tanjevic e de bok atmayin artik, adamin kariyeri herseyi belli. bence mehmet olmamali bu takimda. mirsad zaten takimi birakiyorum demisti. anlamadigim sey kimse mirsad ı sevmiyomus, e napti bu adam ya bilen varsa solesin hakkaten cok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 nasıl tanjevic gitmesin.Takımın disiplinini koruyamıyan bi adam bu.Mehmet gitmemeli kendine çeki düzen versin.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Tanjevic bok atılacak ilk adamdır. Takım oyuncuları iyiyse,takım kötü oynuyorsa ilk sorumlu o takımı yönetendir. Sonra oyuncularda ararsın suçu.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Murat Didin gelebilir milli takımın basına. Mehmet sırf Mirsad'ı sevmediği için mi oynamadı?Mehmedında bır daha milli takıma cağırılmaması lazımdır en azından hatasını kabul edene kadar. Bence Hidayetten cok Mirsad kahraman olmaya çalışmış fakat olamamıstır.Almanya maçında cok gereksız 2 üçlük kullanmıştır fark 10sayı iken orda normal bir hucum yapıp sayı atsak belkı macı 2.periyodta koparabilirdik ki Nowitzki zaten fazlasıyla sinirlenmişti,Kaya'nın savunmasından bunalmıştı. Bunun yanına Tanjevic'in her 30snde bir oyuncu değiştirmeside eklenebilir ki Kerem bi ara çoştuğunda onu oyundan alıp maçı koparabilcemiz yerde Almanya farkı kapamaya başlamıştır..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Her ne kadar ilk başta bende sucu Memo ve Hido'ya atmış olsamda bunun yanlış oldugunu gordum. Bir kere Memo'nun isteksiz olması Milli takıma gelmek istememesi gibi bir şey soz konusu bile olamaz ve Memo'nun bu takımdan uzaklaştırılmasıda dusunulemez eger mirsad ve Memo ayni takımda olmıcaksa uzaklaşan Mirsad olur gecen sene oldugu gibi... Memo Utah'a gittikten sonra felan değişmedi zaten mantıksız bir şey 60milyon dolara imza attı diyorsunuz peki ondan onceki sozlesmesi nasıldı bu adam o zaman fakirdi de utah'a gelincemi zengin oldu yada cok daha kaliteli bir takıma mı gittide sizin tabirinizle dotu kalktı? iki sorunun cevabıda hayir. Onceden de milyon dolarla oynuyordu yine ayni Şampiyonluk yaşayan bir takımdan Daha sıradan bir takıma geldi. (utah 'a kotu demiyorum detroitle kıyasladıgımda daha aşagıda goruyorum) Memo kendide acıkladıgı gibi sadece yanlış antreman fazla yuklenmede kaynaklanan bir form dusuklugu yaşadı. Bugun Bunun aynisi Hido'da soledi memo ile barber cok daha once calısmaya basladıklarını soledi. ve Son olarak Mirsad'la diger takım arkadaşları arasında bir sorun oldugu acık bir şekilde ortada fakat sadece memo ile degil keremde Hido da bu oalylara dahiller... son son son olarakta dip not daha 2 sene once Memonun neler yaptıgını unutmayalım...[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Çok güçlü çıktık. Havay fln girdiler. Kaçınılmazdı böyle şeyler.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 utah'la anlaşmadan önce ortalama bi kontrat almaya çalışan mehmet okur vardı. şimdi ise sakatlanmamaya çalışan bi memet okur var. arada çooook fark var. ayrıca takımın disiplinini koruyamayan bi adam diosunuz da, bu adamlar eşşek kadar olmuşlar. aralarında bi sorun çıktıktan sonra onu bi Allah düzeltir. napcaktı yani, sorun çıkaranları takımdan uzaklaştırıp, dereyi geçerken at mı değiştircekti? böle bi sorumluluğun altına kim girer? memet sorun çıkarıosa, memeti takımdan atsaydı, ve yine kötü sonuç alsaydı herkes memeti niye attı diycekti. bence turgay demirel bu sporu hepimizden iyi bilio, ve tanjevic in kalmasi en dogru karar. ayrica milli takima neden yabanci hoca diyenler var. piontek türk futbolunu adam eden adam değil miydi? önümüzde 5 sene var kendi evimizde oynayacağımız bi dünya şampiyonası için. 5 sene içinde çok iyi yeni bir takım kurulup, o takımın üzerine oynanmalı. bilmiorm ne kadar biliosunuz altyapıları ama süper bi 87 dönemi var. 88 li barış hersek var. 89 lu doğuş var. altyapılarımız gayet iyi, zaten her gittikleri turnuvada dereceye giriyorlar. ersan var cenk var birsürü oyuncu var, sıra onlarda artık. [Bu mesaj can tarafından 23 Eylül 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 işini bilmeyen çavuşlar döner bi tarafını avuçlar[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar