Thealon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bayadır 055i ile oyalanıyordum.Bugün bari bi yenilik yapıp 402 kullanayım dedim.Fakat bir türlü serverı açmayı beceremedim :) Kurulum olarak yanlış birşey yaptığımı sanmıyorum.Normal 55i'nin üstüne extractladım...Ama Terminated -3 hatası aldım..C:spheresphere tarzı bi hatadan değil.Faq bölümünde şu satırlar vardı >>>> Şimdi ordan Save Diye aratiyorus arattıkmı aha orda klasor adı yazıyor ordan düzeltin. C:/xxxx/save şeklinde yapın.[ artık sphere klasorunuz nerdeyse] Aynı şekilde bunları hallettim ama halen aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.[signature][hline]T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [Sphere] Agree=1[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sağol çözdüm sorunu.Fakat şimdide consoledaki yazılar gözükmüyor :) Bir sürüde hata var nasıl düzeltcem bilmiyorum.. Birde nete bağlanmadan girilmiyor servera şuan evde net yok..bi arkadaş service looppack yükleyince girildiği söylemiş ama donanım eklede bulamadım onu.Zaten olan şeylerin hepsinin adı türkçe[signature][hline]T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Nete girmene gerek yokki makinene kurmus olduun serverda..[signature][hline]Kara'larin Bittiği Yerde Karsina Ben Cikarim!!! OkeanoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Thealon, 18 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Sağol çözdüm sorunu.Fakat şimdide consoledaki yazılar gözükmüyor :) Bir sürüde hata var nasıl düzeltcem bilmiyorum.. Birde nete bağlanmadan girilmiyor servera şuan evde net yok..bi arkadaş service looppack yükleyince girildiği söylemiş ama donanım eklede bulamadım onu.Zaten olan şeylerin hepsinin adı türkçe sanirim windowsXP altindaki bir surumu kullaniyorsun, revision serisinde bazi surumler o sekilde gozukuyor console'da. winxp kurarsan duzelecektir. [edit: imla][signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. [Bu mesaj Math- tarafından 19 Eylül 2005 08:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet 98 de filan gözükmüyor[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Shard listesinden seçtikten sonra takılıp kalıyor.Yani servera girmek için net gerekiyor.Microsoft Looppackle çözülüyormuş bu sorun yokmudur bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Alla alla kimse 402 kullanmıyor galiba ? Bu sorunla ilgili bilgisi olan yokmudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sorunu bende yaşıyorum fakat Microsoft un dedigin gibi bi program yaptigini sanmıyorum .. Sen programin tam ismini yaz ben temin ederim her turlu :p Nete baglanmadan girilmiyor o hatayi veriyor revisyon lar[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Daha önceki topicin birinde arkadaşın 1si yazmış işte. Microsoft looppack bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 windowsun richedit kontrolü yüzünden oluyor o 98deki konsol problemi. microsoftun downloads sitesinden richedit kontrollerini update eden hotfixi indirirsen düzelecektir sanırım :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Arkadas farklı bir seyi sormus yalnız .. İnternet e baglanmadan oturdugun makinedeki server a baglanmayi deneyince bad msg eat byte hata mesaji aliniyor .. Senin dedigin windows 98 de eksik olan bi ocx sadece :p[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Evet halen düzeltemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar