ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 evet demin ROC kaybettim Server deiştirirken. gitti 15gb. Dikkatli olun tp gatelerden geçerken.Save edin öle geçin.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hasss... geçmiş olsun. valla karambole oynuyoz bu oyunu ya hadi hayırlısı. saol uyardığın için[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: ShadowFax, 22 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: evet demin ROC kaybettim Server deiştirirken. gitti 15gb. Dikkatli olun tp gatelerden geçerken.Save edin öle geçin. Kardeş inanamıyorum.. çok üzüldüm :(... premiumsan geri falan istesen olmaz mı? ROC bu yaa sıradan bi ring deil :( Gerçekten çok üzüldüm... İyice cozuttu bunlar... :/[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 charlar karıştı fln mı acaba tıh tıh[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şu save olayına da kıl oluyorum zaten. online oyunda save. pff[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 valla direk gitti. Ztn oyunu bırakıodum bugun.ROC suz satcaz artık :([signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 off offf save atsanda farke tmiyo 1 haftaya kalamz bütün dupe itemler kaybolcak ztn şu anda gmler oyuna save atamdığı için item patlamsı yaşanıyor....aynı itemden 2615321 tane satılıyo...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bi roc ile bi rol gitti. ben ne diyim GM bozuntuları size[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Dupe te deildi o Ring of Courge :S Dupe itemler silinmesi gibi bi durum diil.Server in acizligi bi şeyi dogru yapamıolar :S çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcek çiçek böcekçiçek böcekçiçek böcekçiçek böcekçiçek böcek[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ne dupesi allah askına su ana kadar konustum herkesin diez deki sadece ringleri silinmiş. belt yada neclerin hicbirine dokunulmamış.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Geçmiş olsun shadow. Bende mirage dagger sattıydım dur hemen save edeyim.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eger oyunu bırakmıor olsaydın ROC gitti die kesinkez bırakırdım. daha önceden bırakma kararı aldıgım için cok koymadı.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bırakıyosan hiç bi önemi yok. Salla gitsin.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sadece dupe olanlar gitti rol ve roclar silindi aksamüstü geri kalan diger unique ler şu an için herkeste duruyo işte böle tek tek avlicaklar herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gateden geçerken dikkat değil bu olay dupe wipe bloodda yaklaşık 10 roc 15 rol filan gitmiş. bendede 1 roc gitti. çiçek böcek. adamlar halen merchantlarda +1 +2 unique ler satıyor. onları görmüyormu bu çiçek böcekler ya.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dupe wipe diyosunuz eii guselde ben 6 aydan fazladır rol ve roc sahibi idim. simdimi akıllarına geldi benim itemlerimi silmek. alla alla gerci oyunun formunda da yazdım ki cogu milletin itemleri silinmiş. vangel sen zaten onceden darbe yemissin boot olayında su anda sana kalkıp roc vermezler ama blood clanın tum itemleri geri gelir unutma. keske sizde de bi GM olsa idi demii.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 20gb kaybettım aveledıgım halde 30dk gerıye attı boyle yala nbi iş olabılırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya botlar gitti (serverın ilk shell botu nasıl dupe olabilir?) 380m para gitti ke gelince. şimdide roc gitti.(4 aydır bende idi)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 geçmiş olsun çağrım ama benden sana sölemesi dupe ring temizliği vardı ve bir çok kişinin ROC ROC +1 ROC +2 ROC +3 leri silindi demek ki seninkide dupeymiş maalesef benim böle bi sorunum yok çünkü ROC um yok :) ama ne oyun bırakması olm nerden çıktı şimdi bu alla alla oyundan girince bi konuşalım oke bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ayıptır sorması ne güzel d1 desin oraya girmeye çalışan çok olur sen niye d2 geçersin ki[signature][hline]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu olay sadece diezde olmadı tüm serverlarda ki (ben xigenonda) oynuyorm dupe yüzükler gitti. Genelde roc ve rollar silindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 tamam cok gzl ama silsinler haklılar da ROC bende 2-3 aydır var. yani şimdimi alırlar. Blood'un Ringleri geri gelir.çünkü devile var.Ben şahidim Exper pk daydı D1 de cok lag vardı.adam clan chatten cok lag var restart atcam dedi.Bu ne demek hadi bosslara :S Homeric abi bence oyun biter artık cok kaptırmadan hersey en cok güzelken bitmesi en ii si ÖSS gibi bi MMMMMMORPG varmıs bi master yapam orda[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez www.kohackdownload.net [Bu mesaj ShadowFax tarafından 23 Eylül 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar