adonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kaynak TeknoSA satıcıları :) Teknosadan alınan ürüne teknosanın verdiği garanti 2 aydır. Sonra sorunlu ürün ancak yetkili servislerine kendiniz götürdüğünüz takdirde bakım yapılıyor. USB Flash diskim bozuldu... Beni bi yere yönlendirdiler. O yer "biz son kullanıcıya bakmıyoruz bayiiye ver" dediler. TeknoSA'ya verdim. Sabırla sürekli telefon edip ürün hakkında bilgi alarak ve oyalanarak 2 ay bekledim. En son TeknoSA nın gerekli yerlerine şikayette bulunarak ürünü teslim aldım. http://forum.paticik.com/view.php?id=88758 burdan devam etmek istemedim. Herkesin bilgisi olması dileğiyle. Teknosadan ürün alırken Teknosa garantisiyle ilgili bilgi almanızı tavsiye ediyorum.[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Teknosa ile ilgili bu garanti olaylarında çok fazla problem yaşayan insan var maalesef. TeknoSA da gezerken çok fazla denk geliyor böyle problem yaşayıp orda didişen insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar