kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 diğer şehirlerde bilmiyorum ama Antalyada son 2 gündür polisler kasksız motosiklet kullananları çevirip baya baya bi ceza yazıyolarmış. Bu gün 3bin km bakımı için giderken baya baya bi ara sokakları kullanmak zorunda kaldım bu yüzden kaskım yoktu. nerde bi trafik ışığında dursam yanıma bi motosiklet dursa bakıyorum kask var adamda dönüp bana tek dediği şey şu " kasksız çıkma birader polisler çeviriyo" sonra gaza basıp devam :) hatalıyım biliyorum ve en kısa zamanda alıcam sizde dikkatli olun canımslarım öpüldünüz...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aman abi dikkat et düşer çarparsın kafanı boşuna diil bence kırmızı ışıktan daha önemli şeylere bakıyolar demekki artık polisler yada farklı kaynaklar arıyolar[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ehe burdada öle millet bir anda olağanüstü hal ilan edilmiş gibi kaskla gezmeye başladı.Önceden olsa kimse takmazdı ama kontroller sıklaştı.Hemde kilit noktalarda yani ne kadar araya girersen gir en son çıktığın yer kilit noktaya denk geliyor.Kaçırmıyorlar yani :)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 vallah kaskı polisler için deil kendin için takmalısın ben kasksız aslaa çıkmam yoksa polisler neki cezayı yazar biter ama sen bi kaza sonucu hayatını bile kaybedebilirsin.!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 olağanustu bir hal diyorsun ama bence yapilan uygulama cok dogru bisi..tamam belki simdiye kadar yapilmirodu yeni baslandi ama ^^[signature][hline]Lets Turn and Burn...!! Buried Innocence Ucandaire - Night Elf - Burning Legion(she is dead) now..Ucandaire - Orc - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sadece kask da bir işe yaramaz, mont eldiven bot olmazsa olmazlar. Korumalı pantolon en azından dizlik de olması gerekir. Satte 5-6 km hızla koşarken halısahada birisi size çelme takıp düştüğünüzde oluşan yanıkları düşününce 50-60 ile bile giderken oluşacak yanıkları söylemeye gerek duymuyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Feda abi öyle bi anlattınki sanki yaşamış gibi hehe.. en güzeli Şu spor motorları varya 300 400 cc lik onların giydiklerinden giycen.Herifler yerde 100 150 ile sürünüo normalde kıvılcım falan cıkması lazım euheh heriflerde tık yok :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: kermit, 05 Eylül 2005 15:22 tarihinde demiş ki: diğer şehirlerde bilmiyorum ama Antalyada son 2 gündür polisler kasksız motosiklet kullananları çevirip baya baya bi ceza yazıyolarmış. Bu gün 3bin km bakımı için giderken baya baya bi ara sokakları kullanmak zorunda kaldım bu yüzden kaskım yoktu. nerde bi trafik ışığında dursam yanıma bi motosiklet dursa bakıyorum kask var adamda dönüp bana tek dediği şey şu " kasksız çıkma birader polisler çeviriyo" sonra gaza basıp devam :) hatalıyım biliyorum ve en kısa zamanda alıcam sizde dikkatli olun canımslarım öpüldünüz... Kermit kardes polisten polise fark var . Seni durdurup cezami kesiyolar yoksa ruşvet mi ? Ben istanbul trafiginde Ruşvet almayan polis gormedim. Merak ettim simdi Antalya polide corba parasi icinmi ceza kesiyo yoksa insanlarin can guvenligi icinmi[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 [spo1=polis diince aklıma bir fıkra geldi]Trafik polisi arabayı durdurmuş ve eğilip sormuş: -Ehliyet ruhsat lütfen -Tabi buyrun demiş şöför ve vermiş. Polis bakmış bir problem yok. -Pekii demiş polis, çevre vergisi pulu? -Burada, buyrun demiş adam. -İlk yardım çantanız var mı? demiş polis. -Tabii deyip bagajı açmış adam. Polis bakmış içinde eksik yok. -Yangın söndürücü? -Burada buyrun. -Zincir? -Derhal çıkarayım buyrun. Polis daha sonra tekrar sormuş: -Mezdeke kaseti var mı? Şöför çok şaşırmış. -Evet var buyrun demiş. Polis : Tamam siz onu takin teybe ve sesini açın demiş ve başlamış polis oynamaya. Şöförün şaşkınlığı daha da artmış ve dayanamamış sormus. -Hayrola memur bey? Polis cevap vermiş: -Ee eşek değilsin artık takarsın bi 20 milyon...[/spo][signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 05 Eylül 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 zannetmiyorum rüşvet olduğunu çünki yanında ehliyet ruhsat olmayan kullanıcılarında araçlarını bağlıyolardı yani. güzel uygulama ama sevdim yani de 1 kaç gün heralde kullanamıycam bu gidişle taksiye dolmuşa para bayılcaz :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3 kere yaşadım ama benimkiler basitti. 2sinde tam koruma sağolsun hiç bir yerim ağrımadı bile birinde bot giymemiştim ayağıma fren pedalı girmeye çalıştı ama sağolsun aluminyum yaptıklarından eğildi ama ben bir hafta topalladım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çok tehlikeli oluyo kazaları arabadan daha sakat ben bi kere yaptım onda da motoru altımdan atıp kıç üstü düşmüştüm baya bi yanmıştı kıçım sıyrık felan işte yapmurlu havaydı bide onun etkisi var...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kasksız motor kullanmak ehliyetsiz araba kullanmak gibidir bence.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 walla defalarca motosiklet kullanırken polis çevirdi ama kask sormadı hiç.. ama artık onu da soruyo.. bende ne ehliyet ne motorun ruhsatı ne kask war.. üstüne üstük yanıma nufus kagıdımı bile almıom..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kasksız moto kullanmak çok riskli allah korusun en kısa zaman da al ve tak[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya bırak 2 ay sonra eski haline döncek olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben oLsam takmazdım sanırım.. yasakLarı çiğnemek hoş bişe :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çiğnencek yasak var çiğnenmicek yasak var kask takmazsan ölebilirsin.. ama okulda hocaya küfredersen ölmezsin(hocayada bağlı bu oaly)[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben oLsam dedim zaten.. demekki hayattan bekLentiLerim az ;)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ölümden bi beklentin varmı? eğer ikisiyde kötüyse ikisi arasında daha iyi olanı seç[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 fazLa bi bekLentim oLmadıı için yasıorm.. hiç bekLentim oLmasa zaten durmazdm..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu yaz kuşadası'nda bi kız öldü öyle ve sürat falan da değil :( Allah rahmet eylesin[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 amin..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 almayanı dövüyolar. al , şakaya gelmez. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Motorcular arası dayanışma yüksek seviyededir. Özellikle uzun yolda karşılaşan iki motorcu selamlaşır, birisi yana çekmişse gören diğer motorlar durup yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorar vs. Ancak kafasında kask olmayana bir çok motorcu selam bile vermez...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar