amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ewet powerr bi kaç şaarkısı olabilir ama gothic dir kendileri zannımca yani bi dinleyin "wishmaster" ı yada "planet heell" i "phantom of the opera" yı "sleepwalker" ı "nemo" yu "fly" ı...yapmayoın arkadaşım onlar power yaapı da ben mi gothic olaraak duyuyorum?[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 dünyanın en kötü grubu da diyebilirlerdi, bundan bişi olmaz :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yani ben doğru mu biliom yanlışmı....bilmemek deil öğrenmemek ayıp biliosunuz...wwithin temptation bile biz gothic iz dio da o nedenle[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ee power dediler nooldu? neden bu kadar takıyosunuz ya? bence rapmetal hff[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eğeer yanlış bbiliosam düzeltmek için ssorrdum...ekşi de bi tanee gothic dien yok taa bu arkadaşlaara acaba yanlışmı biliom?[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ya ekşide yazan herşey dogru olacak diye bişey yok.[signature][hline]Trust No One
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Nightwish gothicse, ben de rapciyim. Yapma allani seversen, Nightwish buz gibi power metal iste, kadin solist var diye gothic mi olacak yahu. Gothic = Epica, Trail of Tears, Theater of Tragedy, Sirenia, Sunterra, Paradise Lost'un ilk halleri falan. Within Temptation bile tam anlamiyla gothic degilken, NW nereye gothic : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
daverc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 phantom of the opera mi ? ne güzel sarkiydi o ya :( Nightwish in kategorisi nedir bu arada tam olarak ?[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: daverc, 22 Eylül 2005 16:39 tarihinde demiş ki: phantom of the opera mi ? ne güzel sarkiydi o ya :( Nightwish in kategorisi nedir bu arada tam olarak ? -operatik metal- been şimdi uydurdum[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Penthesilea, 22 Eylül 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Yapma allani seversen, Nightwish buz gibi power metal iste, kadin solist var diye gothic mi olacak yahu.[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nightwish'e turkçe arabesk yazsa noolcak ki?[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yok yok burda electro saz war ondan Evil Arabesk e girer bu .[signature][hline][b]TFC= |PTCK|Fransuxa :) Cs = Fransuxa alayınagider :D Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 burda gothic metal ve 1998 den itibaren senfonik power metal denmiş... burda senfonik power metal denmiş... burda senfonik metal denmiş... bence mtv metal... :P gothicle alakası yok bence[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! [Bu mesaj ucanadam tarafından 22 Eylül 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yani son noktamız ""operaitik senfoni power metal" ddimmi?[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bence suser kardeşler hata yapmış Nightwish tam bir atmosferik bip bip metal mustafa gazi battal blues band...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 power metale kactıgını söyeyebilirim, ayrıca ekşi sux da diyebilirim.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben de kısaca şuna metal desek.. diyebilirim.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 inatla vermiş oldugum linki verebilirim ben de tekrar, tuz biber olur. Hede[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben de tebrik edebilirim bunun üzerine.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 =)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Linu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nightwish e gothic diyenler özellikle moondance i dinlememişler heralde,oceanborn albüünü,nemoyun,once ı hedeyi..arada daha melodik şarkılar yok diil ama gothic ne alaka allsen dimi..birde ilginçtir ekşiye türü bilmiosam bakardım bi grubun genellikle doğruydu-istisnaymış bu dimek.. ekşide geçio demek gereksizmiş bence gothic diolar doğrumu lan diye ortaya dalmak varken şimdi ekşi tartışılcak..
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aman marxım heryerde kalpler görüyorum ve kalpli insanlar....[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
KutayTR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hiçbir grubun tek tarzda şarkısı olmadığı gibi Nightwish'te çeşitli öğeler içeriyor. Gothic öğelerde oldukça yoğun olmakla birlikte ağırlı olarak Senfonik Power Metal çalışıyor Nightwish... Hiçbi şarkıda vazgeçmedikleri genel tema ise melodik ve senfonik metal...[signature][hline]A large army is always disorderly...
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 amma metalci var patide yaw[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz.
amon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ölümüneeeeee ölümüneeeeee metabesk....[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Öne çıkan mesajlar