vimpir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 LGA 775 Intel® Pentium® 4 3 GHZ Gigabyte GA-8I925X-G Kingston 512 (533) x 2 Abit ATI RX700 256 Seagate 200GB Sata CoolerMaster Stacker ATX/BTX Thermaltake 680Watt PS Zalman Bakir Aliminyum Cpu Fan sizce nasil?[signature][hline] gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 güzel de nvidia daha bi yakışır oraya gibime geldi[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 İyi sistem... *PS yazmışsın herhalde PSU o , 680w lık psu ya ihtiyacın yok *Cpu fanı neden aldın?o/c yapıcam diyorsan amd 3000+ - 3500+ arası bir işlemci alıp onla o/c yaparsın o zaman çok ciddi bir performans farkı olur. @RayCharles Nvidia ekran kartları daha mı iyi oluyor anlamadım ben şimdi? ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eet nvidialar daha iyi.[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hmm deney sonuçları ve ölçümler öyle göstermiyor ama bir yanlışın olmasın! Ati kicks ass[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 23 Eylül 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar