Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oaheh Bu Nedir Ya ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Emeğe saygı pls.sdf[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
eheh bu olay haywanlarada sıcradı[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
hö ? sanki sonradan eklenmiş gibi geldi bana o yazı biraz sahte havası vermiş.Eğer gerçekse oha falan oldum yada olmadım şimdi taşlar bunlar,şaşırdım valla[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
şimdi ben çektim resmi cine5 ten 4 5 dk oldu olmadı bi an dumurluktan sonra caps aldım direk =) gerçek yani.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 23 Eylül 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
şimdi ben çektim resmi cine5 ten 4 5 dk oldu olmadı bi an dumurluktan sonra caps aldım direk =) gerçek yani.
[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
açın cine 5 i koşacak şimdi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
fistan dedigin dogru ama ingilizce anlamında burda turkce olarakta GAYKIZI olarak yazılmıs o zaman NESELIKIZ yazsaydilar di mi?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 23 Eylül 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
fistan dedigin dogru ama ingilizce anlamında burda turkce olarakta GAYKIZI olarak yazılmıs o zaman NESELIKIZ yazsaydilar di mi?

anasının ismine baksana gay princess..
gay princess'ın kızı gay kızı olur :) normal..

ps:ulan neyi savunuyorum ben ya.. euh lol[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
başladı koşu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

• Yeni Oluştur...