Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Emeğe saygı pls.sdf[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eheh bu olay haywanlarada sıcradı[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hö ? sanki sonradan eklenmiş gibi geldi bana o yazı biraz sahte havası vermiş.Eğer gerçekse oha falan oldum yada olmadım şimdi taşlar bunlar,şaşırdım valla[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 şimdi ben çektim resmi cine5 ten 4 5 dk oldu olmadı bi an dumurluktan sonra caps aldım direk =) gerçek yani.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 MUHAHUAUHAHAUUHAHU kafedekilere gosterdim herkes yere yattı UHAHUAHUA[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ehue... Abi sonradan eklenmiş de olsa çok fena kopardı yaf...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 haha gaykızı[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bursanin kavsaklari ve tavsaklari.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Cintonik, 23 Eylül 2005 14:55 tarihinde demiş ki: şimdi ben çektim resmi cine5 ten 4 5 dk oldu olmadı bi an dumurluktan sonra caps aldım direk =) gerçek yani. [signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 gay; neşeli , şen anlamınada gelir arkadaşlar. ata koyunca bu anlamda olur.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 açın cine 5 i koşacak şimdi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 fistan is sooo gay, not in the happy way...[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ehue bi de Dela patlattı :) Hadi hayırlısı...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 fistan dedigin dogru ama ingilizce anlamında burda turkce olarakta GAYKIZI olarak yazılmıs o zaman NESELIKIZ yazsaydilar di mi?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 GAYKIZI --> demekki kendisi değil babası gay bunun ..[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: CusTodeM, 23 Eylül 2005 15:02 tarihinde demiş ki: fistan dedigin dogru ama ingilizce anlamında burda turkce olarakta GAYKIZI olarak yazılmıs o zaman NESELIKIZ yazsaydilar di mi? anasının ismine baksana gay princess.. gay princess'ın kızı gay kızı olur :) normal.. ps:ulan neyi savunuyorum ben ya.. euh lol[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 başladı koşu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ahaha hakkaten doruymuş be.izledim bende.. yardı.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 BASTIR BE GAYKIZI!!! YÜRÜ YAVRUM!!![signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 penth simdi nickini "gaykizi gaykizi sen allar giy ben kirmizi" yapar bunu gorur gormez.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
wook Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Öne çıkan mesajlar