Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Bayana Alınabilecek En Güzel Hediye?

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

Abi bu yaştan yaşa değişir. Her yaşın beklentisi farklı oluyor... Onu en iyi sen tanıyorsun en iyisini sen seçebilirsin. giyimin düşkünse elbise takıya düşkünse takı egsantirik bi kişiliği varsa egzantirik bişi. =P[signature][hline] Nick: Jayna
Lvl: 56
Clan: Nothing

Sosyal ağlarda paylaş

kişiden kişiye değişir aslında ama böyle çok istediği bişey.mesela arayıpta bi türlü bulamadığı bi albüm olabilir.ya da bir kıyafet.'çok orjinal olsun amanın' falan diye kasmanın lüzumu yok bence.

hmm.aslında bi kaç orjinal fikir olsa fena olmaz.bende var ama anlatamam orjinalliği kaçmasın:p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

eger bı ensturman calıosan gıtar falan guzel bı beste yapabılırsın.sonucta sana ozel bı hedıye olur.ve bu tarz bı hedıyede genelde ne kadar ıyı olduguna bakılmaz pahalı yada ucuz olamayacagından dolayı...eskı kız arkadasıma haftalar boyunca annesınden ıstedıgı ama bı turlu alma fırsatı olmayan şu elektrıklı süs esyası kurelerden almıstım.mest olmustu.eger öle cok ıstedıgı ama alamadıgı bısey olursa baya memnun olur..ama dedıgım gıbı beste tarzı bıseyler ayarlarsan sana özel olcagından cok daha mutlu olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaidenXelRu, 22 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 22 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
Ben ıc camasırı hedıye etmıstım bayılmıstı. :)

abi o olay ters tepebilir yyaw :-P

kızına gore değisir veya ne kadar zamandan beri berabersiniz yada daha acık konusmak gerekirse daha once hiç seviştiniz mi:D sevişmediysen alma derim[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben zaman bulamadim Sewgilime hediye alacak :D tam buluşma noktasi öncesinde güzel bi demet cicek alayim dedim bi baktim iş yerimin kapisinda bekliyor. cicekte alamadim :) sora elimdeki ülker marka cukulataylan kandirik yabtim :P neyse ama hediyeden kacışım yok almam lazim. hep aklimda kalir diye düşünüyurum.[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

zor soru cok goreceli bi kere..insanlar farklı farlı nihayetinde..ben heralde sevdiğim bi grubun bolee sınırlı sayıda uretilen dvd sini falan isterdim(hatta the cure)...alamadım icimde kaldı....(burdan da duyurak lazım falan olur ) yani sonuc olarak az sayıda,tek tuk ,degerli bişi olmalı kanımca...nniise
bu arada tunca lolipopu aldı hakkaten,gozlerimle gordum hatta posta guvercini olarak da beni kullandılarrr....[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

şu an süper bir hediye var aklımda, herkesede uyacak cinsden.

herhangi biriyse hediye alcaksanız 100 kontör , ortalama samimiyet birine 250 kontör sevdiğiniz birine 500-1000 kontör kadar.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 22 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
şu an süper bir hediye var aklımda, herkesede uyacak cinsden.

herhangi biriyse hediye alcaksanız 100 kontör , ortalama samimiyet birine 250 kontör sevdiğiniz birine 500-1000 kontör kadar.
hediyenin büyüğü küçüğü olmaz kontortansfer rulaz[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...