hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 zauzahzah h hmike =)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Abi bu yaştan yaşa değişir. Her yaşın beklentisi farklı oluyor... Onu en iyi sen tanıyorsun en iyisini sen seçebilirsin. giyimin düşkünse elbise takıya düşkünse takı egsantirik bi kişiliği varsa egzantirik bişi. =P[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 56 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben sevgilime tatil hediye etmek isterdim ama o kadar param yok =( ama olucak =D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bayanına göre deği$ir.![signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 pirlanta.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 çiçek alın verirken de "çok güzelsin"[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben ıc camasırı hedıye etmıstım bayılmıstı. :)[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 evlilik yüzüğü ;)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 evet metboy bu tarife uy git bana evlilik yüzüğü al :D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 alcaz alcaz bekle birazcık =)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kişiden kişiye değişir aslında ama böyle çok istediği bişey.mesela arayıpta bi türlü bulamadığı bi albüm olabilir.ya da bir kıyafet.'çok orjinal olsun amanın' falan diye kasmanın lüzumu yok bence. hmm.aslında bi kaç orjinal fikir olsa fena olmaz.bende var ama anlatamam orjinalliği kaçmasın:p[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eger bı ensturman calıosan gıtar falan guzel bı beste yapabılırsın.sonucta sana ozel bı hedıye olur.ve bu tarz bı hedıyede genelde ne kadar ıyı olduguna bakılmaz pahalı yada ucuz olamayacagından dolayı...eskı kız arkadasıma haftalar boyunca annesınden ıstedıgı ama bı turlu alma fırsatı olmayan şu elektrıklı süs esyası kurelerden almıstım.mest olmustu.eger öle cok ıstedıgı ama alamadıgı bısey olursa baya memnun olur..ama dedıgım gıbı beste tarzı bıseyler ayarlarsan sana özel olcagından cok daha mutlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Passanger, 22 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Ben ıc camasırı hedıye etmıstım bayılmıstı. :) abi o olay ters tepebilir yyaw :-P[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Zegna, 22 Eylül 2005 11:50 tarihinde demiş ki: pirlanta. aldinmi hiç peki :)[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: RaidenXelRu, 22 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: said: Passanger, 22 Eylül 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Ben ıc camasırı hedıye etmıstım bayılmıstı. :) abi o olay ters tepebilir yyaw :-P kızına gore değisir veya ne kadar zamandan beri berabersiniz yada daha acık konusmak gerekirse daha once hiç seviştiniz mi:D sevişmediysen alma derim[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 beni kız arkadaşıma bi tane kırmızı gül alayım, araba alsam sevinmez okadar. gülü tek geçerim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ba$ka bir bayan.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Walla ben zaman bulamadim Sewgilime hediye alacak :D tam buluşma noktasi öncesinde güzel bi demet cicek alayim dedim bi baktim iş yerimin kapisinda bekliyor. cicekte alamadim :) sora elimdeki ülker marka cukulataylan kandirik yabtim :P neyse ama hediyeden kacışım yok almam lazim. hep aklimda kalir diye düşünüyurum.[signature][hline]Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Alabileceğin en güzel hediye senin düşünüp bulacağın bi hediye olurdu sanırım..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 22 Eylül 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ben siyah renk transparan bir elbise almıştım , önce şöyle bir bakmıştı sonra çok sevinmişti ;)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Klasik - Onu sev yeter - yok abi yok bu zamanın kızları/kadınları modacı oldu böle sosyete takılıyorlar . nerde o eski anlayışlılar pehh..Şimdi herşey bi pırlanta oldu.Altını bile beğendiremiyoruz(Çok şımarttık bunları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zor soru cok goreceli bi kere..insanlar farklı farlı nihayetinde..ben heralde sevdiğim bi grubun bolee sınırlı sayıda uretilen dvd sini falan isterdim(hatta the cure)...alamadım icimde kaldı....(burdan da duyurak lazım falan olur ) yani sonuc olarak az sayıda,tek tuk ,degerli bişi olmalı kanımca...nniise bu arada tunca lolipopu aldı hakkaten,gozlerimle gordum hatta posta guvercini olarak da beni kullandılarrr....[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 şu an süper bir hediye var aklımda, herkesede uyacak cinsden. herhangi biriyse hediye alcaksanız 100 kontör , ortalama samimiyet birine 250 kontör sevdiğiniz birine 500-1000 kontör kadar.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Emek harcadığın bişi olcak ya da çok pahalı bişi olca.Seçim senin..[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Voys, 22 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: şu an süper bir hediye var aklımda, herkesede uyacak cinsden. herhangi biriyse hediye alcaksanız 100 kontör , ortalama samimiyet birine 250 kontör sevdiğiniz birine 500-1000 kontör kadar. hediyenin büyüğü küçüğü olmaz kontortansfer rulaz[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar