LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Site sanırım çok takip edilmiyor, kırk yılın başı akla gelince bakılıyor çoğu kişi tarafından. Buradan haber vereyim dedim, belki okuyanlar çıkar diye. Eskiden yazmış olduğum ve bilgisayarımda sakladığım 3-4 tane şiirimsi şeyi ve 5-6 tane yazıyı gönderdim. Benim için önemli olan beğenmeniz değil, okumanızdır. teşekkürler, vsvs.. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 20 July 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 link versene kro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bu kadar da üşengeçlik mi olur? Biri yazar ama link vermeye üşenir diğerleri okumak ister ama siteye gidip bakmaya üşenir. Alın size linkleri, yormayın kendinizi. + tiktak + toprak yol + soğuk + yürü + güç + kurmaca bir düzen + istanbul + aldatmak + ümit etmek + yalnızlık ve hiçlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Yahu ben üşendiğimden değil, millet siteye de girsin diye link vermemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hepsi bomba! gibi, eline saglık.. yalnız teki dısında.. ümit etmek..cok sinirli halinde yazıdn harelde :) ümit olmadan insan yaşayamaz ki, ümit etmenin de zayıflıkla bir alakası yoktur bence..daha dogrusu onu zayıflık olarak algılarsan, yeryüzünde "güçlü" insan die bi kavram kalmaz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bu arada üşenmişmisin, siteye girilsin diye mi yapmışsın bilmiyorum ama eline sağlık güzel yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ümit etmek olayı biraz abartı gözükebilir amma ve lakin bana göre bu insan denilen varlığın doğuştan gelen bir zayıflığıdır. Kişilerin vücutlarının yemeye, içmeye, boşaltmaya ihtiyacı olduğu gibi ruhlarının da ümit etmeye ihtiyacı vardır. Bu diğer ihtiyaçlar gibi bir bağımlılıktır ve her bağımlılık bir zayıflıktır. Böyle özetleyebilirim sanırım Ceday. Benim görüşüme göre, eğer evrim teorisi doğru ise, bundan sonraki evrimimiz sadece beyinsel aşamada olacaktır. Gelişeceğiz, yabancılaşacağız ve bana kalırsa gün gelecek sadece bir beyinden oluşan insanlar meydana gelecek. İletişim için telepatiyi kullanacağız ve ne ruhsal, ne de fiziksel olarak hiçbir merete doğuştan bağlı olmayacağız. Zaten bilinen insanoğlu tarihini baştan sona, yüzeysel bir şekilde inceleseniz bile bu gelişimin küçük bir kısmının çoktan başlamış olduğunu görebilirsiniz. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 23 July 2003 03:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ayrıca Ceday, "güçlü" diye tanımlanabilecek bir insan kalmaz demişsin. Salt güç diye bir şeyin yeryüzünde olduğunu sanmıyorum. Ümit etmek de, insanlara doğuştan gelen bir eksi puandır.(frpden örnek verelim: half orc -2charisma, -2intelligece) Bu, birçok insanın çeşitli konularda zayıflaşmasını sağlamıştır. Bir insan için sadece "güçlü" tanımalamasını kullanır isek eğer, zaten anlatım bozukluğu yapmış olabiliriz.(dialogdaki konuya bağlı tabii) "X kişisinin şu yönü çok güçlü." der isek eğer, doğru bir betimleme de bulunmuşuzdur. Herkesin insan doğası gereği doğuştan gelen zayıflıkları vardır. (üstteki mesajda da dediğim gibi: yemek, içmek, vsvs..) Zaten bir de bunlar gibi sonradan kazandığımız zayıflıklarımız da vardır: sigara, uyuşturucu, kahve, çay, şeker, vsvs... Tabii bunlar sadece fizyolojik zayıflıklardır. Ümit etmek burada psikolojik bir zayıflık olarak göze çarpmaktadır ve şu çağdaki her insana doğumuyla birlikte, içgüdüsel olarak gelmektedir. Neyse, bundan bahsetmiştim orada. Zaten o yazının sonunda da yazmışım, "ben de zayıfım." diye. Bundan içinde bulunduğumuz şu çağda kaçınılamaz, ama bilincinde olunması da bize zarar getirmez. Ne olduğumuzu bilmemiz gerekiyor. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 23 July 2003 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar