Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Biraz daha karıştıralım kafaları =P... Ya ben burada anlatılan şekilde hesaplayınca yüzdelik dilimim azaldı. Bir hata yaptık ama hadi bakalım =)...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 22 July 2003 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 seneye ÖYS yok değil mi şimdi?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Tamam. Yanlış anlamışım ilk okuyuşta. Burada yüzdelik dilimimizle oynamıyoruz. İstediğimiz bölümün yüzdelik diliminde birtakım hesaplamalar yapıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Öys olup olmayacağı da bu ay belli olcak galba. Çünkü kurul yılda 1 kere temmuz ayında toplanıyo demişlerdi. Belki toplanmıştır. Ama öss devam eder bence.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 hello anyone there?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Adiemus, 22 July 2003 11:40 tarihinde demiş ki: Öys olup olmayacağı da bu ay belli olcak galba. Çünkü kurul yılda 1 kere temmuz ayında toplanıyo demişlerdi. Belki toplanmıştır. Ama öss devam eder bence.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal ÖYS gelirse yanarım biterim kül olurum daha da saplanırım batağa[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Abi biz neden toplanıp ankarayı basmıyoruz? 5 milyon civarı üniversiteli olsa 6-7 milyonda liseli olsa.. Tamam zaten TBMM nin önüne toplandık mı adamlar öpe öpe bizim isteklerimizi kabul etmek zorunda kalacaklar.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Türkiyede yaşıyoruz lol ne isteği dövüp evimize geri gönderirler[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 of bikaç gündür takip etmeye çalışıyorum tvden filan, ne biçim karıştırdılar ortalığı be. yazık ayol herkes açıkta kalacak :/ mis gibiydi işte bizim zamanımızda iki sınav varken ve tercihler en başta yapılırken. *!mis gibi dediği şeye kendisi de şaşırır* *!yoklukta keçi abdurrahman çelebi olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 yok abi nereye dövüyorlar.6-7 milyon polisi(bizi dağıtmak için gerken miktar) nasıl bulacaklar ha diye...Diğer yerlerden takviye gelene kadar isteklerinmizi kabul ettiririz.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ne istediğini kabul edeceklerki oraya gidip bağıracaksın taş taş üstünde koymıyacak şekilde bir yeri dağıtmayacaksın en fazla basın gelir 2 3saat içindede polisler gelir dağılın der ortadadan girer.Bizim bağırmamızı tınlayan olmaz ertesi günde Milli eğitim bakanı çıkar bir tvye düzeltmeye çalışıyoruz hemen olmaz sabır lazım çatlmayın der geçiştirir ve herzaman unutan milletimiz bunuda unutur.Sınavdan sınava hatırlarız.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Kim girecek üni ye şaşıyorum yazık olcak Herşey karıştı[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 yüzdelik dilimimizi ordaki çizelgeden kendinize uygun olan oran ile çarpınca geçen seneki yüzdelik dilimle karşılaştırma imkanınız oluyor.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 abicim ben bişe anlamadım bu sistemden ya!? insanların kafalarını karıştırmaktan başka yaptıkları bişe yok! öss faciasını düzelteceklerine dahada karıştırıyorlar bana sorarsanız! hele bu yüzdelik dilim'e göre yerleştirilme olayı da çok saçma bence!! puanına göre yapmak varken neden böyle birşey olsun? ama; *! Bir örnekle inceleyelim. Aday, 2003-ÖSYS’de Y-ÖSS-SÖZ Puanı ile öğrenci alan bir programı tercih etmek istiyor olsun. Adayın kendi alanında olan bu program için 2002 yılındaki 0,5 AOBP katsayılı yüzdelik dilim 6,44, adayın 2003 yılındaki 0,8 AOBP katsayılı yüzdelik dilimi ise 4,76 olsun. Çizelgede bu puan türü için verilen oran 0,616’dır. 2002 yılına ilişkin yüzdelik dilim bu oran ile çarpılınca, 6,44x0,616=3,97 bulunur. Adayın kendi yüzdelik dilimini 2002 yüzdelik dilimleri ile karşılaştırırken kullanması gereken değer ”6,44” değil “3,97” olmalıdır. * diyo?? yani yarı yarıya değişiyor olay??? bide şu A.O.Ö.B.P. olayı var! benim geçen sene 31 idi; bu sene 55 gibi bişe geldi!!! arkadaşın 24'tü 65 geldi?? ne saçma bişe bu ya? ikimizde ortalamnın biras altında kalıyoruz ama yani aradaki farka bakarmısın ya!!! ben sınavdan çıktığımda; " ohh be ne güsel geçti, kesin girerim bu sene bi yere" diyodum ama bi geldi 261 almışım eşit ağırlıktan! ben ham en az 230 fln bekliyodum. 65-70'te okuldan gelen olsa 300-310 fln paşalar gibi giderdim yani ne saçma bişe bu! biri açıklayabilir mi??[hline]k.o.c. - web site .............................................................................. When a man lies he murders some part of the world These are the pale deaths which men miscall their lives All this I cannot bear to witness anymore Cannot the kingdom of salvation take me home ............................................................................... =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 22 July 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Abi kimi görsem 250 - 260 arası alıyolar alla alla Bende öle aldım 5 tane arkadaşım da aynı puanı aldı vede babamın arkadaşlarının oğullarıda aynı puanı almış komplo kurdular bize[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 istediiniz yerlerin geçen sene en son aldıkları öğrencilerin sırasına bakın .. daha sağlıklı bi fikir verir girip giremeyeceğinizle ilgili[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Bence oranları 1 e bölüp ondan sonra yüzdelik diliminizle çarpın... Mesela 5.87 dilimimi 1/0.616 ile çarpınca (Sözel) 9.53 çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 iice karıştırmayın kafaları. bu olayın sencesi bencesi mi var ya?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Ne gaz adamsın sen Dextra ya :hrr: ... Sadece fikrimi öne sürdüm. Doğru da olabilir yanlış da. Bu kadar tepki vermen gerekmezdi... İstediğin yüzdelik dilimi o sayıyla çarpıyormuşsun. Olay bu kadar basit. Mesela istediğin yüzdelik dilimin 10 olsun (sözel). O sayıyı 0.616 ile çarpıp Kağıdındaki oranla karşılaştırıyorsun olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 dikkatli okuyun duyuruyu. orada kılavuzdaki degerleri carpmanizi soyluyor. siz illede kendinizinkini carpicaksaniz 1/ su ile carpmalisiniz.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: PhalanX, 22 July 2003 15:18 tarihinde demiş ki: İyi bari İ.Ü uluslarasına giriyorum hiç olmazsa.. Marmara falan hayal oldu[hline]Just gris.. sen kaç aldın puan, dilim ne senin yaa??[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Prawler duyduğuma göre(güvenilir kaynaklardan) bu sene son öss sınavı yapılıcakmış. o yüzden bu sene giremeyen bi daha zor girer sıkı tutun işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 kafam düzgünken okudum da tercihdekini çarparsak durum vahim bi hale geliyor. o postum silinirse daha iyi olur.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar